9mm için atom aldığını söylemiştin. Ama bazı yerlerde 1cm altına atom verilmiyor diye okumuştum.Önce biyopsi yapıldı biyopsi de şüpheli çıktı benim 9 mm idi nodülüm amin Rabb'im kimseyi sınamasın sağlığıyla ses tellerime çok yakındı çok şükür şu an ses ile ilgili bir sıkıntım yok ama gerçekten zor günler geçirdim...tabi yol göstermek isterim..benim ki de düzgün şekilli değildi ve soliddi..çok iyi araştırarak ameliyat ol derim sonrasında doktorlar doku bırakabiliyorlar ve o hücreler orada kalmış ise sıkıntı olabiliyor...metastaz riski oluyor Allah yardımcın olsun...
Evet aynı sorun bende de var.Doktorun gerek görmediyse lütfen kafana takma çünkü bu sadece biyolojik birşey değil vücuttaki hormonları dolayısıyla tiroidi tamamen psikoloji etkiliyor...doktora neden diye sordum o da alkol? Sigara? Genetik? Sesi hiçbiri yok hayatım boyunca ne alkol ne sigara kullandım ailemde kanser yok sporumu yaptım yıllarca düzenli beslendim...ama maalesef insanları çok önemsedim ve onların beni üzmelerine izin verdim..moralini yüksek tutun ve asla ama asla Can'ınızı sıkmayın yanlışlık olmuş 1 çıkmamış 19 mm idi benim nodülüm...( korkuttum bir an sizi...
Canım şöyle ki; biz diğer topikte paylaşıyorduk. Zencefil kürü uyguladım. Bunun baya faydası var gerçekten. Çiğ zencefil suyu içiyorsun ya da yiyorsun. Ben zamansızlıktan dolayı yemeyi tercih ettim.2 ay süper olan değerlerim her bakımdan dün 3,67 çıktı geçen cuma 1,91 di.Benim hastanem de çok iyi doktorum inanmıyor ama sabah kahvaltıdan önce dereotu yiyebilirsin nodülleri küçülttüğünü söyleyenler oluyor...ses kısıklığım oluyordu evet sinirlendiğimde falan öğretmen olduğum için sesimi aktif ve yüksek ton da kullanıyorum o yüzden yaşıyordum sık sık ses kısıklığı...
İnan bana yazdıklarını okurken ağlıyorum( benim göğsümde de 7x7 mm lik bir fibroadenom var ve bende sürekli senin gibi hastane hastane dolaşıyorum ya metastaz olursa diye yaşadıklarımız çok ağır evet...Allahım babanın mekanını cennet eylesin..ben böyle hastanede troid ca olan çok insanla tanıştım beterin beteri var ben medülleri gördükten sonra papillere şükrettim...senin kafanı takacağın birşey yok bu saatten sonra yaşam standartlarını değiştirmelisin...çünkü o stres yaratanlar yanında olmuyor sen sağlığını kaybettiğinde evli misin peki?
Medüllerli hastalar nasıl?İnan bana yazdıklarını okurken ağlıyorum( benim göğsümde de 7x7 mm lik bir fibroadenom var ve bende sürekli senin gibi hastane hastane dolaşıyorum ya metastaz olursa diye yaşadıklarımız çok ağır evet...Allahım babanın mekanını cennet eylesin..ben böyle hastanede troid ca olan çok insanla tanıştım beterin beteri var ben medülleri gördükten sonra papillere şükrettim...senin kafanı takacağın birşey yok bu saatten sonra yaşam standartlarını değiştirmelisin...çünkü o stres yaratanlar yanında olmuyor sen sağlığını kaybettiğinde evli misin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?