Benim son durumum şu:
derindenizlerden
Durum kötü. Şöyle ki; geçen Cuma karne gününde ben üşüttüm. Pazardan itibaren göğüs bölgem inanılmaz ağrıdı. Ptesi acile gidip akciğer grafiği çektirdim. Bir leke göründü. Ama dr normal dedi ki ben kendimi doktordan iyi tanırım. Sabah göğüs hastalıklarına gittim. Tomografi çekildi valla çok karışık şeyler yazmışlar. 2mm nodül tespit edildi ama bir enfeksiyon kalıntısı dedi dr. Neyse gelmişken benim hormonlara bir baksın diye rica ettim.
Değerlerim şöyle:
1.) Hayatım boyunca 20 den aşağı düşmeyen sendimentasyon değerim 2 ay önce 27 iken şimdi 6. Bu güzel.
2.) Hayatım boyunca hafif CRP yüksekliğim olmuştur ama sınırda:1,31 olmuş bu da çok güzel.
3.) Kolesterolüm 210 ken şimdi 163 olmuş bu da süper.
4.) Trigiliserid: 120 iken 164 olmuş sınır dahilinde diye önemsemiyorum.
5.) Demir daha önce bakmamıştı dr şimdi 101 aralık 25-156.
6.) Antikorlara baktıramadım göğüsçü ben yazamıyorum dedi ama TSH ile türevlerine baktı. T3-T4 normal ama TSH 3,67 moral benim yerlerde tabi. Geçen Cuma biliyorsun 1,91 di. 6 günde nasıl tavan oldu anlamadım. O kadar da dikkat ediyorum. Doktor bir şey olmaz dedi.
7.) B12 de düşüş var.
Sanki bunların tümü bana Anti TG min arttığını söylüyor. Fena korkuyorum.
Hala müthiş göğüs ağrım var. Nefes alırken bile batıyor. Bunun dışında max sınır 40 olan lenfosit 43 ki bu da vucudun savaştığını gösteriyor sanırım.
3,67 olan TSH için yorumların neler? Halbuki ne kadar umutluydum. Ne güzel iyi gidiyordu zencefil ve dereotu ve diğerleri.