- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.227
Canım sıtede genel bır sorun var galıba bıldırımle ılgılı.kontrol ıcın gecen sefer ben boyleydım.elınde olmuyor ınsanın gerılmemek.en azından o kadar metanetlı degılız bız.ama kendını ıyı yonde dınle.kendını ıyı hıssedıyorsun sonucta.ve sana bır sey dıyeyım mı kendı kendımıze teshıs koyup uzuluyoruz sonra psıkolojık olarak tetıklıyoruz.hanı agızda kan tadı hıssetmeyle ılgılı bı konusmamız vardı hatırlar mısın sen ben love.ben sormust hatta agzınızda kan tadı hıssedıyor musunuz dıyr de love dedı nodulu kanamalıymıs agzına kan tadı gelıyormus.son kontrolumde cok ıyı bır radyolojı uzmanına denk geldım demıstım ya aklıma takılan ne varsa sordumBana bildirim gelmiyor yine neler birikmiş neler...benim pazartesi kontrolüm var hem göğüs hem troid çok kaygılıyım sürekli kendimi dinliyorum...
Dedım kı nodulum kanamalı mı? Hayır dedı.ben de dedım kı bazen agzımda kan tadı hıssedıyorum acaba oradan mı gelıyor dıye merak ettım.dedı kı onla alakası yok.olmaz oyle sey.yanı ben sıze bakıp o zaman agzımdakı kan olayını kotuye yordum.ve ınanır mısın bu kontrolden sonra kan tadı almadım agzımda bellı belırgın.yanı demek ıstedıgım psıkolojım ıkna oldu.o yuzden sen de gevsemeye calıs.her sey ıyı gıdıyor hayatında ınsallah da tertemız cıkacak.