Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Ben de alacağım Maş, Begula..
Teşekkürler bilgiler için. Beluga zaten kırmızı mercimeğin siyahıymış. Denemek lazım.

Demir ilacı biraz iştahımı açıyor sanki.
Normalde bu saatler acıkmam ben ama canım bir şeyler istiyor gibi. Yine de karanfilli su içiyorum.

demir ilacı kabızlık da yapıyordu sanki kayısı falanda yiyebilirsin.
yok ya tam tersi oldu bende.
Aynı zamanda eşim de alıyor onda bir şey yok henüz ama benim bağırsakları mahvetti. Geçicidir diye düşünüyorum.
Ama sabah kalkışlarımda büyük fark var. Cidden iyi geldi.

Kızlar günaydın.
Nedense uykum var, şu kahveyi içmeden kendime gelemiyorum. Az sonra sade kahvem gelecek.

Kastamonu canım, Kayseri değil.

Günaydın,
Bunların hepsi faydalı şeyler ama yurt dışı ürünleri. Alın deneyin isterseniz içinizde kalmasın ama sürekli bunlarla beslenmeye gerek yok. Kendi ülkemizde yetişen ürünler daha evla tabii yetiştirilime şartları doğru düzgünse.

Bu da doğru bir yaklaşım kesinlikle.
Ben siyah mercimek ve maş alacağım yarın. En azından her zaman ulaşılabilecek şeyler.

Bu da doğru bir yaklaşım kesinlikle.
Ben siyah mercimek ve maş alacağım yarın. En azından her zaman ulaşılabilecek şeyler.
Ben greçka kullanıyorum yani karabuğday. Kendisi tere gibi bir bitkinin tohumudur aslında. Çoğunlukla (kaçamaklar dışında) pirince ve bulgura alternatif olarak; sarmalara, dolmalara, kısır gibi salatalara vb. kullanıyorum. Siyah fasulye ve maş fasulyesi almıştım ekstra olarak. Henüz denemedim.

ay nasıl işse bugün tam müsaitim benim rontgenci yok derken işim çıktı üretimdeydim.
Yeni geldim. Kahvemi aldım. Limitsiz kk

Bana gelmiyor bildirimler özledim sizi ben chia yı yoğurduma ekliyorum kara buğdayla geçen hafta pazı sarması yaptım enfes oldu tavsiye ederim...maş fasülyesi ile salata yapıyorum herkes bayılıyor nar atıyorum içine maydanoz dereotu kapya biber salatalık turşusu ve ceviz bol nar ekşisi elma sirkesi limon suyu :) deneyin derim ayrıca da harika bir ara öğün oluyor atıyorum dolaba sossuz halde 4-5 gün yiyorum soslayıp...

Masallah sende ne marıfetler varmıs:)) ben hıc pazı falan sarmadım daha bılıyor musun? Alla alla bak sımdı kendıme kızdım ama zamansızlık napayım.bak sen oglen evdesın ben yoldayım.eve varmama tam 40 dk var.Allah hayırlısını boyle gordu demek kı dıyorum.bır sebebı vardır dıyorum ben bu durumdaysam ama bazen xok ıcerlıyorum parayla satın alamayacagım seylerı erteledıgım ıcın.ay bugun pek duygusalım ben.neyse aksam aksam lımon aroması olmayayım.mas kesın alacagım beluga mercımek alayım dıyorum.merxımek famılyasına karsı sempatım var.kara bugday bakıcam.amma kabarık lıstem bu hafta.

Migros'taki indirimleri de kaçırdım mı acaba buraya bakamadım evet yarım gün çalışıyorum öğlen evimdeyim ama akşama kadar dinlenmezsem kendime gelemiyorum çünkü 5 saat boyunca 5 dakika çay molam yok teneffüsüm yok afedersin lavaboya gidemiyorum bazen çocukları bırakıp...eve geliyorum tv sesini duymak istemiyorum telefonla konuşmak istemiyorum yani her mesleğin zorluğu var maalesef...pazıyı hafta sonu sardım attım deep-freeze e çıkarıp pişirdim :) ayrıca yaprak gibi zor değil denemeni tavsiye ederim...

Kacırmadın canım.bu carsambaya kadar devam edıyor.bu sene baklıyat yılıymıs ne alakaysa satıs tırajı yapmak ıcın sacma seyler yapıyorlar ama bız ındırım kısmına bakarız.ben de almadım henuz.yarın alacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…