Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

bende çok yapmıyorum öğlen 12-1 arası 40 dk yürüyoruz iş yerinde iyi oluyor evdede biraz plates yapıyorum

Bu arada bu çözünen plastik maddeler östrojeni taklit ediyor. Hormon dengemizi bozuyor. Tiroidlerimize de zarar veriyor. Hiç bir gıdayı plastikte saklamayın.

Ben 55,5 olmuşum. Hiç acıkmıyorum zaten. Öğlenle akşam arası artık doğrunun yememek olduğunu beynimin kabul etmesinden sonra daha kolay oldu.

Sana şey soracağım. Kuruyemişten olsa gerek diye düşünüyorum da bir sivilce istilasına uğradım. Yediğim başka anormal bir şey yok. Hayatımda hiç olmadığı kadar sağlıklı besleniyorum. Bu durumda kuru yemişi kestim. Neyle telafi edeceğim ben bunu ya?

Kızlar bir de şöyle bir şey yapıyorum.

Sağlıklı yaşıyoruz sayfasında okumuştum sanırım. Vücudun asit baz dengesini sağlamak için Karatay gün içinde limonlu su içebilirsiniz demiş. Ya da buna benzer bir şey.

Ben de sabahları 1 yemek kaşığı sirkeyi suya katıyorum. Elmamla yudumluyorum. 1 limonu da 2 litrelik bir şişeye sıkıp akşama kadar bitiriyorum. Sirkeli sudan aklıma gelirse bir de öğlen yapıyorum.

Bunu cevaplandırmam için muaynaneme gelip senin iridolojini yani gözüne ışıkli büyüteçle bakıp vücudunda neler oluyor diye anlamam lazım. Ondan sonra tedavi gördüklerime göre ...... Bizim meslek hastalıkla uğraşmıyor. Bizim meslek doktorların bakış açısından şöyle farklı; Herkez farklı olduğu için bünye değişk olduğu için
BIZ bu insanin hayatındakiler onu duygusal, bedensel piskolojik nasıl etkiliyor, bu insana kendi normaline dönmesi için ne önermemiz lazımki vücut kendi mücadelesini normal şekilde etmesini temin edelim. Doktorlar Hastlığa önem veriyor bizde önümüzdeki kişiye.

2.) TSH değerim dalgalı (ne demek bilmiyorum) değişik labrotuvarların ölçüleri ve test metodu değişik oluyor onun icinde ölcüler değişik olabilir.. Doktor verdiyse Folio yu istersen dene. ama o ölçüler doğrumu bazıları mcu' mu. Magnezyum hakkında geçen gün bir şeyler yazmıştım magnezyum sana lazım gibi görünüyor. Ve bazen vücutta normalinden ekstra büyüme olunca (nodül gibi) biz silisyum gereği görüyoruz, bir müşterime silisyum önermiştim nodülu gidermedi ama en kötüsünden geriye cevirdi, v bu hanim bütün önerileri dinlemedi, istediğini yedi, bazı yemeklerden gırtlağı çekmek lazım. Her çeşit silisyum iyi gelmiyor. Türkiyede ne var bilmiyorum.

Has hindistan ceviz yağı bulabilirmisin?? Son Türkiyeye geldiğimde çok pahallıydı bi tane aldım çok kötüydü. bulunca haber ver size nasil kullanicaginizi anlaticam. Cok sey icin cok iyi.

Mg için hatırlıyorum yazdıklarınızı stresle baş ettiğini okudum. Bugün Omega 3 ararken Solgar’ın Mg formülünü gördüm. Ama siz nasıl tavsiye edersiniz? Takviyesini nasıl alabilirim.

Hindistan cevizi yağı orijinal ve katıksız olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Nasıl kullanacağız?

ay çağırdığım an nasıl geliyorsan geliyorsun
kaç keredir böyle oldu.

mrveee28 hiç gelmedin bugün??
Neler yaptın?

İpekciğim benim aklım da her an burada veli toplantım vardı bugün koşturmacalı bir gündü...şimdi şu Hindistan cevizi yağına takıldım ben nereden bulabiliriz acaba kapalı çarşıdaki aktarlarda var mıdır? N Natropath Derya ben total troidektomi oldum 2014 ocak ta 150 mc radyoaktif iyot aldım sizce benim mg kullanmam da sakınca olur mu peki? Bir de yürüyüşümü yaptım geldim bugün BenIpek öğlen 13.00 den sonra da hiçbirşey yemedim leptinim baya salgılandı bugün :) öğlende bir bardak kefir ve zeytinyağlı fasülye yedim...akşama da annemlere gideceğiz o rahat durmayacak "onu ye bunu ye" yapacak bakalım :)

Sen yazdıkça kendim yememiş gibi seviniyorum valla. Keza ben de yemedim. Adam gibi Karatay usulü doldurdum midemi öğlen eve gidene kadar sıvı alımı dışında hiçbir şey yemeyeceğim.

Bakalım Hindistan cevizi yağı olayına.

Efa S-1200 aldım 69 a baktım internette de aynı günde 1 adet alıyorum cilt bakım ürünlerimi de dermokozmetik kullanıyorum aynı eczaneden bulmuştum rahatlıkla...kendimde fark hissediyorum sabahları kemik Ağrı'sı ile uyanırdım mesela artık fırlıyorum yataktan :) henüz 10 gün oldu ben kullanmaya başlayalı ama...bir de q10 kullanmak istiyorum ama doktoruma danışmadan almak istemiyorum...

EFA eczanelerde var mı? Ocean Plus dediğin ürün şu mu? Bir de trigiliserid form ne demek oluyor?
Eki Görüntüle 1793000
Aynen bu, iyi bir şey oluyor. Var.

Balık yağı preparatları tüketiciye ulaşana dek birçok aşamadan oluşan üretim prosesine tabi tutulur ve bir seri işlemden geçer. Bu
işlemlerle balık yağındaki ağır metaller, tüm toksik maddeler, organik ve diğer birçok bileşen uzaklaştırılır. İstenilen konsantrasyonda ve
saflıkta Omega 3 içeriği elde edilene kadar süren işlemler neticesinde balığın vücudunda doğal olarak bulunan trigliserid (TG) yapıdaki
yağ asitleri etilester (EE) forma dönüşür.

Uzun yıllardır yapılan bilimsel çalışmalar, trigliserid (TG) formun emiliminin etilester (EE) formdan daha yüksek olduğunu göstermiştir.
Ancak trigliserid (TG) formda balık yağı ede etmek için, etilester formdan trigliserid forma dönüşümde ekstra işlemler uygulanması gerekir.
Bu da önemli bir maliyet kalemidir.

Bu nedenle de, üretim maliyetlerinden dolayı pazardaki çok sayıda Omega 3 içerikli ürün etilester (EE) yapıdadır. Ancak sağladığı yüksek
emilimle faydası daha çok olan trigliserid (TG) formdaki yağ asitleri sadece kaliteli Omega 3 ürünlerinde yer almaktadır.

Ocean balık yağları doğal ve yüksek emilime sahip trigliserid formda yağ asitlerini içerir. Böylece alınan takviyeden yüksek oranda yarar
sağlanmasına olanak tanır.
Alıntı

İnternetten mi aldın? Hangi site? Ben korkuyorum bu tür şeyleri internetten almaya. Sahte falan olma durumu olabilir ya da içeriği farklı olup zararlı olabilir diye. Yarın bakacağım eczaneye artık. Ben de tek alımla başlarım artık. Q enzim için senin yaşın çok genç bence. Gerekli değil gibi geldi bana. En azından 40’ı görmek lazım. Sana doktorun mu tavsiye etmişti EFA’yı?

Kızkardeşim gıda mühendisi o abla kullanmalısın bunu demişti bende biraz araştırdım doktoruma danıştım ve o da Efa yı tavsiye etti...internetten almadım eczaneden aldım...haklısın güvenmek zor olabiliyor yaşadığın il deki eczanelerde bulunmuyor muymuş?

Canım mecitefendi nin varmış acaba güvenilir midir? The life co nun da var ikisi arasında baya fark var..bir bilen olsa da danışsak hangi marka almalıyız diye

Ben de heveslendım sımdı.bılmıyorum kı yarın bakacagım eczanelere ama her yerde var dedı samsonn.olmazsa ocean plus alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…