Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Canım mecitefendi nin varmış acaba güvenilir midir? The life co nun da var ikisi arasında baya fark var..bir bilen olsa da danışsak hangi marka almalıyız diye
Bu bıtkı yagları ısı cok rısklı.bı yerde okumustum.uretıcı dıyor kı aldanmayın o yaglara mesela gul yagının 5 gramını elde etmek ıcın belkı 50 kg gul harcamak lazım.sızın aktardan aldıklarınız esanstan baska bır sey degıl.
Ama mutlaka orıjınal vardır bılmek lazım yerını.

Canım mecitefendi nin varmış acaba güvenilir midir? The life co nun da var ikisi arasında baya fark var..bir bilen olsa da danışsak hangi marka almalıyız diye
Ben lifeconunkini kullaniyorum, yaklasik 24 derecenin altinda katilasiyor, ustunde siviya donuyor. Bu da urunun islenmis olmadiginin gostergesi bildigim kadariyla.

Ben lifeconunkini kullaniyorum, yaklasik 24 derecenin altinda katilasiyor, ustunde siviya donuyor. Bu da urunun islenmis olmadiginin gostergesi bildigim kadariyla.
Nereden temın ettın pekı? Fıyatı ne merve baya fark var dedı de merak ettım.sen neden kullanıyorsun mesela?

Isıl işlemle elde edildiğinde trans yağa dönüşüyormuş. Bu yüzden soğuk sıkım ve organik olanlar öneriliyor. Günde 2 tatlı kasığı. Topiğimde paylaşımlarım var okuyun.

F) Hindistan cevizi yağı almak

Öncelikle karar vermeniz gereken şey hindistan cevizi yağına neden ihtiyacınız olduğudur. Yani nerede kullanacaksınız? Yemek,masaj, kilo verme, tıbbi amaçlar bunların hepsini düşünmelisiniz. Yukaırda yazıldığı gibi farklı amaçlara hizmet eden farklı çeşitte hindistan cevizi yağları mevcut. Aşağıdaki listede hangi amaç için hangi hindistan cevizi yağını almanız gerektiğini göreceksiniz.

Yemek — İşlenmiş
Kilo verme — Virgin
Sağlık — Virgin, Organik
Masaj — Saf, işlenmiş
Saç — Saf, işlenmiş
Tıbbi kullanım — Virgin, organik virgin

*lifeco dünya çapında cok genis agı olan bir marka. Organic ürünlerin de cok sahtesi yapılabildiği için bunu ayrıştıran şey Organic Tarım Sertifikasıdır.Çünkü firmaların bu sertifikayı alabilmeleri için yerine getirmeleri gerekli olan şartlar oldukça zor şartlardır.Ve denetimleri de cidden cok ağırdır.Arkadaşımın işletmesi var bu nedenden dolayı iyi biliyorum.O nedenle Organik Tarım Sertifikasına sahip bir ürün gördüğünüzde gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz..Hem güvenilir ,hem gercekten %100 organic. 300 gr, fiyatı 48 tl. Ben kullanıyorum.Çok memnunum.
Alıntı
*Bir kişiden daha haber bekliyorum, kullandığı markayı bildirecek.

Son düzenleme:

Çok teşekkürler bende araştırdım bunu ve lifeco ya güvenebileceğimi düşünmüştüm şimdi bir kere daha inandım yazdıklarınızdan sonra :) peki Nasıl kullanıyorsunuz yemeklerinizde falan mı? Tereyağı gibi kullanabilirsiniz yazıyor açıklamalarında ya da salatalarda?

Rica ederim Merveciğim, ama ben henüz yağını kullanmadım cevizin kendisini kırıp yedim ve suyunu içtim. Bu yazılanlar alıntı. Yemek ve salatalarında kullanabilirsin. Isıya dayanıklı bir yağ, sahanda yumurtaları için bu yağı kullananlar olduğunu biliyorum. Aşağıda da alıntılar var bir incele istersen.

http://www.suslusozluk.net/b/lifeco-organik-hindistan-cevizi-yağı

*Bir arkadaşla yazışma; (11. Mart 2016)

-Ben yaklaşık 2 senedir dişlerimi sadece hindistan cevizi yağı ile fırçalıyorum. Diş hekimim hala inanamıyor diş etleri üzerindeki etkisine. Normalde 6 ayda bir diş eti temizliği yaptırırken bu süre 1,5 seneye kadar çıktı. Hiç diş macunu kullanmıyorum. Diş taşı temizliğine diş hekimleri diş eti temizliği diyor. Hiç diş taşı sorunum kalmadı. Dişeti problemim vardı, çekiliyor ve distaşi vardı, kullandıkça düzeldi ve diş hekimim bile inanamıyor. Kullandığım yağın markası Lifeco. Makro marketten aldım.
Murat

Alıntı

aslında hindistan cevizi kolay bulunabilen bir şey.
direkt yemek daha mantıklı değil mi?

Bugün makro CeNTeR a gideceğim evdeki diş macunlarımı da çöpe atacağım :) teşekkür ederim gerçekten çok aydınlattı...evet Hindistan cevizini direk yemek daha kolay tabi ama d vitaminimi gibi birşey bu bence Güneş'ten ne kadarını alabiliyoruz mesela...illa ki takviye almamız gerekiyor...bütün etiketi okuyacağım bugün gidip baktığımda :) BenIpek bu hastalığın en önemli katkılarından biri oldu bende zaten etiket okuma alışkanlığı...kadınlar avm de giysi mağazası gezerler bende market geziyorum...

Bize de haber ver canım. Hatta resim paylaşırsan daha verimli olur.
Benim de dışarıda o kadar çok işim var ki bugün.
13:00 te çıksam bir işten.
SAbah deli gibi kahvaltı yaptım burada sakin oluyor ctsi
2 yumurta
peynir
baya bol zeytin
dereotu
orta boy havuç
1 muz
limonlu soda

Nereden temın ettın pekı? Fıyatı ne merve baya fark var dedı de merak ettım.sen neden kullanıyorsun mesela?
Lifeconunki macro marketlerde ve dogal urun satan magazalarda satiliyor. Tiroide faydalari konusunda pek cok yazi okudum, gunde 1 corba kasigi kadar direkt iciyorum.

Lifeconunki macro marketlerde ve dogal urun satan magazalarda satiliyor. Tiroide faydalari konusunda pek cok yazi okudum, gunde 1 corba kasigi kadar direkt iciyorum.
Yalnız bu yag margarın gıbıymıs katı yanı.yemek falan da yapılabılıyormus.senınkı sıvı mı?

Ortam sicakligi 24 uzeri olunca siviya donuyor, 24 derece altinda katilasiyor, bizim ev yaz kis 24 uzeri oldugundan hep sivi seklinde.
Kullandıktan sonra kendınde hıssettıgın farklar neler pekı? Hangı sıkayet ustune en azından kullanmaya basladın?

Eveeeeettttt ben aldım Hindistan cevizi yağımı :) foto yükleyemiyorum ama şu an..

Merveee mutlaka resmını ekle gorelım bı.bır de nasıl tuketeceksın.yanı tam olarak ne amaclı aldın?

Zor oldu ama yükledim :) şöyle ki kalp damar sağlığı için çok iyi olduğunu biliyorum emilimi yüksek çünkü ki bugün %100 olduğunu duydum bir kere daha emin oldum annem de babam da kalp hastası benim yanı genetiğim de var bende beslenme düzenime bu yağı sokmak istedim...daha önce de avokado yağı kullanmıştım mutfağımda bir süre...dişlerimi de artık bu yağla fırçalamaya başlayacağım bir de antiseptik özelliği varmış..tüketmeye gelince ister sıvı hale getirip salatalarda istersek de katı halde yemeklerde kullanılabiliyormuş...

Eklentiler

• image.jpeg
    64,8 KB · Görüntüleme: 51
Kullandıktan sonra kendınde hıssettıgın farklar neler pekı? Hangı sıkayet ustune en azından kullanmaya basladın?
Glutensiz besleniyorum, gluteni kesince tiroid antukorlarim ve tsh im iyilesme trendine giriyor, gluten alinca cildiriyor, ancak tahlil yaptirmasam tsh imin 0,35 veya 7,5 olmasi sirasinda kendimde fiziksel bir fark hissetmiyorum. 2. Defa gluteni kestikten sonra, hindistan cevizi yagi da almaya baslamistim, degerlerim de her tahlilde daha iyi cikiyordu,sonra hindistan cevizi yagim bitti, asiri cikolata (soya lesitini iceriyor) ve cok fazla trabzon hurmasi (yuksek iyot iceriyormus) .ancak en onemlisi is konularimda asiri stres yasadim. Son tahlilimde bir sacmalik oldu, hem tsh im dusmeye devam etti , Ama bu sefer ft4 de dustu , derya hanima da danisacagim, tekrar basladim, hindistan cevizi yagina bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…