Azalır sanki, bir de epey sıvı var içinde, donup çözülürse nasıl bir hal alır acep...ama neden kök zencefil kullanmıyorsunuz? Onu da evde kendin öğütebilirsiniz.buzluğa koysak etkisi azalır mı acaba
tureng de yazmadi (turkce ingilizce lugat) arastirdim simdi ingilizce adini anladim.Kimyasal gebelik nedir?
hamile kalmak çocuk doğurmak istiyormusunuz?Yani kese görünmeden regl kanaması ile düşük yapmak gibi.
Şöyle ki ben regl tarihim geçtikten sonra yaptırdım 25 gibi çıkmıştı HCG. Daha önceki hamileliğimde 5 haftalık 7300 olduğu için bir gariplik olduğunu hissettim. Doktor da zaten çok ümitlenme değerin çok düşük demişti.
2 gün sonra 51 oldu. 4. günü 53 olmuştu. Lab hatası olabilir diye öteki sabah yeniden yaptırdık 54 olmuştu. 3-5 gün sonra kanama başladı zaten.
Evet istiyorum. Bir kızım var 5,5 yaşında. Çok geç düşündük 2. çocuk. Ben 35 yaşındayım hatta 36 yı yaşıyorum. 80 liyim çok vaktim yok ama 1 sene içinde 3 kere yaşadım bu olayı.tureng de yazmadi (turkce ingilizce lugat) arastirdim simdi ingilizce adini anladim.
Çocuk doğurmak istiyormusunuz?
Evet doğru söylüyosun o hiç aklıma gelmemişti iyi fikir:)Azalır sanki, bir de epey sıvı var içinde, donup çözülürse nasıl bir hal alır acep...ama neden kök zencefil kullanmıyorsunuz? Onu da evde kendin öğütebilirsiniz.
Ben zerdeçalı da bu şekilde alacaktım da o kadar çok şey alıyorum ki aklımdan çıkmış.Evet doğru söylüyosun o hiç aklıma gelmemişti iyi fikir:)
Aslında benim aklıma suyunu sıkıp küçük buz torbasına koymak gelmişti öylede yapacağım. kurumuşta alıp öğütürümBen zerdeçalı da bu şekilde alacaktım da o kadar çok şey alıyorum ki aklımdan çıkmış.
Carrefour'da gördüm kök hallerini aklında olsun.
Niye toprağa ekip büyütmüyorsunuz? çiçekleri çok güzel kolay da büyüyor ama sıcak ülkelerde büyüyor belki kışın içeri almanız lazım olur. Zencefil zaten kök, kökün birazını ekin belki büyür, büyük bir saksı kullanın 1.5 metre kadar büyüyor birkaç çeşidi var. Her halde bol sulanması lazım olur çünkü tropikal ülkelerde çoğunlukla büyüyor.buzluğa koysak etkisi azalır mı acaba
Yani resimdeki gibi direkt saksıya eksek sonuç alır mıyız? Kök dediğiniz bu demi? Burada ancak bunu bulabiliriz.Niye toprağa ekip büyütmüyorsunuz? çiçekleri çok güzel kolay da büyüyor ama sıcak ülkelerde büyüyor belki kışın içeri almanız lazım olur. Zencefil zaten kök, kökün birazını ekin belki büyür, büyük bir saksı kullanın 1.5 metre kadar büyüyor birkaç çeşidi var. Her halde bol sulanması lazım olur çünkü tropikal ülkelerde çoğunlukla büyüyor.
evet çok mantıklı denemek lazım .çiçek konusunda çok başarısızım , evimde 1 çiçek bile yok:)Niye toprağa ekip büyütmüyorsunuz? çiçekleri çok güzel kolay da büyüyor ama sıcak ülkelerde büyüyor belki kışın içeri almanız lazım olur. Zencefil zaten kök, kökün birazını ekin belki büyür, büyük bir saksı kullanın 1.5 metre kadar büyüyor birkaç çeşidi var. Her halde bol sulanması lazım olur çünkü tropikal ülkelerde çoğunlukla büyüyor.
tazeyi ekmek lazımdır bu kuru çıkmaz sanırım, yer elmesı gibi belki kabuğundan bile oluyordurYani resimdeki gibi direkt saksıya eksek sonuç alır mıyız? Kök dediğiniz bu demi? Burada ancak bunu bulabiliriz.
Eki Görüntüle 1793119
Bana da olmaz gibi geliyor ama tazesi de ekilse olur mu ki?tazeyi ekmek lazımdır bu kuru çıkmaz sanırım, yer elmesı gibi belki kabuğundan bile oluyordur
Evet yer elmasının kabuklarını bile toprağa gömsen hemen çıkıyor çok arsız hemen yayılıyor.Zencefilde ona benziyor diye tahminde bulundumBana da olmaz gibi geliyor ama tazesi de ekilse olur mu ki?
Yer elmasını direkt toprağa gömünce ürün mü veriyor?
Cidden bilmiyordum. Denemek lazım. Bu hafta bulursam pazarda alayım bari tam mevsimi ya. Zencefili de deneyelim o zaman. Birazcık gömeyim bakayım bugün ne olacak.Evet yer elmasının kabuklarını bile toprağa gömsen hemen çıkıyor çok arsız hemen yayılıyor.Zencefilde ona benziyor diye tahminde bulundum
Sen denedin mi?Evet yer elmasının kabuklarını bile toprağa gömsen hemen çıkıyor çok arsız hemen yayılıyor.Zencefilde ona benziyor diye tahminde bulundum
yer elmasını denedim annemlerin hobi bahçesi vardı oraya ekmiştik aynı pazardakiler gibi çıktı.Sen denedin mi?
Tabi bahçe şansımız yok da saksı falan olabilir. ya da fabrikada yoğurt kovaları var 10 kg lık sanırım. Onlar da bol ekim yapmak için ideal olabilir ama baya toprak lazım.
ayy çok güzel. En azından organik olduğundan adın kadar eminsin.yer elmasını denedim annemlerin hobi bahçesi vardı oraya ekmiştik aynı pazardakiler gibi çıktı.
benimde eşim bir sürü saksı almış çocuğa domates ve çilek ekecekmiş, bende bir köşesine zencefil ekeyim bari . Balkon çökmezse iyi :)ayy çok güzel. En azından organik olduğundan adın kadar eminsin.
Bu pazar bakacağım buna. Süper oldu bunu öğrenmem.
Bir arkadaşım da balkonuna yapmıştı hobi bahçesi gibi.
Küçük meyve kasalarına topraklar koyarak bir çok şey yetiştirdi.
Ben de çok istiyorum bakalım ama o kadar çok yapılacak şey var ki sıra gelmiyor bir türlü.
benimde eşim bir sürü saksı almış çocuğa domates ve çilek ekecekmiş, bende bir köşesine zencefil ekeyim bari . Balkon çökmezse iyi :)