Isıl işlemle elde edildiğinde trans yağa dönüşüyormuş. Bu yüzden soğuk sıkım ve organik olanlar öneriliyor. Günde 2 tatlı kasığı. Topiğimde paylaşımlarım var okuyun.
F) Hindistan cevizi yağı almak
Öncelikle karar vermeniz gereken şey hindistan cevizi yağına neden ihtiyacınız olduğudur. Yani nerede kullanacaksınız? Yemek,masaj, kilo verme, tıbbi amaçlar bunların hepsini düşünmelisiniz. Yukaırda yazıldığı gibi farklı amaçlara hizmet eden farklı çeşitte hindistan cevizi yağları mevcut. Aşağıdaki listede hangi amaç için hangi hindistan cevizi yağını almanız gerektiğini göreceksiniz.
Yemek — İşlenmiş
Kilo verme — Virgin
Sağlık — Virgin, Organik
Masaj — Saf, işlenmiş
Saç — Saf, işlenmiş
Tıbbi kullanım — Virgin, organik virgin
*lifeco dünya çapında cok genis agı olan bir marka. Organic ürünlerin de cok sahtesi yapılabildiği için bunu ayrıştıran şey Organic Tarım Sertifikasıdır.Çünkü firmaların bu sertifikayı alabilmeleri için yerine getirmeleri gerekli olan şartlar oldukça zor şartlardır.Ve denetimleri de cidden cok ağırdır.Arkadaşımın işletmesi var bu nedenden dolayı iyi biliyorum.O nedenle Organik Tarım Sertifikasına sahip bir ürün gördüğünüzde gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz..Hem güvenilir ,hem gercekten %100 organic. 300 gr, fiyatı 48 tl. Ben kullanıyorum.Çok memnunum.
Alıntı
*Bir kişiden daha haber bekliyorum, kullandığı markayı bildirecek.