Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

ben keten tohumu daha önce kullandım öğütüp kullanmak gerekiyor çörek otu gibi yada çiğnemen lazım çok yağlı olduğu için ben çiğneyememiştim aktarda çekilmiş satılıyor ama en fazla 1 hafta saklanabiliyor muş aktar kimbilir ne zaman çekti Ebru Şallı falan sabah beyaz penirini keten tohumuna buluyor öyle olabilir belki yada yoğurtla karıştırıp yersin.

Merhaba İpek,

Ben pek takviye almıyorum, alsam bile kullanmayı unutuyorum. Omega 3 için EFA kullanmıştım bir ara, sanırım yine alırsam yine EFA dan yana tercih ederim.

Keten tohumuyla hiç alakam yok, bazen chia tüketiyorum sütün içinde. Keten i omega 3 için dediysen, bitkilerde ki omega 3 hayvansal Omega 3 ün yerini tutamaz. Bu chia da somon kadar omega 3 var mesela, ama vücudun aynı şekilde faydalanamıyor, yapısı farklı. Protein de öyle, bitkisel protein asla hayvasan proteinin yerini tutamaz.

Antioksidanlara gelince, hadi yeşil çayını iç, yeşil sebzeler tüket ama antioksidan için takviye almanı tavsiye etmiyorum.
Çok kafa karıştıran çalışmalar, faydandan çok zarar getirdiğini söyleyenler vs.

Öğlen çok güzel yiyorum ben. SAbah evde kahvaltı edecek hem de bu şekilde bir kahvaltı çok zor. Burada zaten yaparsam öğlen yememem lazım. Şu an iyiyim bakalım. Haftaya kan vereceğim. Sonuçlarıma göre belki yeni bir düzen gerekebilir.

Ya çok yağlı olması kötü o zaman. En son kuruyemişlere vermiştim kendimi de çok yağlı olmasından dolayı sivilce yaptı bende. Zaten yatkınlığım var.

Benim doktorum bana gnc folik asitini önerdi canım çünkü iyot içermiyor Bilgin olsun...bende keten tohumu kullanmadım hiç ama efa nın omega 3.ünü kullanmaya başlayacağım artık..

Yazında zencefil oluyor mu acaba şimdiye kadar ilgilenmediğim için hiç dikkat etmemişim yoksa buzluğa mı koysak

Benim doktorum bana gnc folik asitini önerdi canım çünkü iyot içermiyor Bilgin olsun...bende keten tohumu kullanmadım hiç ama efa nın omega 3.ünü kullanmaya başlayacağım artık..
Her eczanede var mı ki ya şu EFA denen şey?
Yarın bakacağım artık.

Yazında zencefil oluyor mu acaba şimdiye kadar ilgilenmediğim için hiç dikkat etmemişim yoksa buzluğa mı koysak
Ben de hiç dikkat etmedim. Yalnız mevsimi kış galiba. Büyük yerlerde belki olabilir. Buzlukta denemek lazım çıkınca aynı performansı veriyor mu diye.

Efa'yı bulamazsam şunu almayı düşünüyorum. Karataycılar bunu kullanıyormuş sanırım. Doğru Ocean sa..

Efa nın sitesinde sağ tarafta satılan eczaneler listesi var ili ve ilçeyi seçersen görebilirsin internetten de satışı var ayrıca

Merve baktım da şimdi sitesine Ankara’da bile taa nerelerde var. Birkaç satış noktası. En yakın Armada sanırım.

Kimyasal gebelik nedir?

Sağlıklı Yaşıyoruz
27 Ağustos 2014 ·
Soru 1: Ocean 500 mg Omega 3'ten, aç karnına kaç kapsül alırsanız, Ocean Plus omega 3'ün bir kapsülüne eşit olur?
Soru 2: Ocean 500 mg Omega 3'ten, tok karnına kaç kapsül alırsanız, Ocean Plus omega 3'ün bir kapsülüne eşit olur?
Soru 3: Ocean Plus'ın fiyatı ile EFA S 1200'ün fiyatı aynı olursa, hangisini tercih edersiniz?
Soru 4: IFOS belgesi olmasaydı kutunun üzerinde yazan EPA + DHA değerlere nasıl güvenecektik?
İşte bu soruların yanıtları omega 3 seçerken gerçekten çok önemli. Kaldı ki bu üç ürünün de IFOS 5 Yıldız belgesi var. IFOS 'un web sayfasına girip, üretici firma ve ardından kutunun üzerindeki parti tarih ve numarasını bularak o ürünün analiz belgesini görebiliyorsunuz.

‪#‎omega3‬ ‪#‎efas1200‬ ‪#‎ocean‬ ‪#‎oceanplus‬ ‪#‎sağlıklıyaşıyoruz‬

https://www.facebook.com/Obezlikten...7166446059759/593227584120309/?type=1&theater

Kimyasal gebelik nedir?
Yani kese görünmeden regl kanaması ile düşük yapmak gibi.
Şöyle ki ben regl tarihim geçtikten sonra yaptırdım 25 gibi çıkmıştı HCG. Daha önceki hamileliğimde 5 haftalık 7300 olduğu için bir gariplik olduğunu hissettim. Doktor da zaten çok ümitlenme değerin çok düşük demişti.
2 gün sonra 51 oldu. 4. günü 53 olmuştu. Lab hatası olabilir diye öteki sabah yeniden yaptırdık 54 olmuştu. 3-5 gün sonra kanama başladı zaten.

Hımm gnc mi efa eczanelerde de var aslında...bir de netten sipariş vermek daha kolay olabilir...
Ben bu tür ürünler için nete güvenmiyorum. GNC mağazası daha kolay bulunuyor ama eczane daha güven veriyor bana.
YArın bulamazsam Ocean Pluss bakacağım.

Efa'yı bulamazsam şunu almayı düşünüyorum. Karataycılar bunu kullanıyormuş sanırım. Doğru Ocean sa..
Çoğu ezcanede var canım, çok arayacağını sanmam. Anneme de alıyorum ben, hiç yok diyen olmadı. Sanırım 2 farklı çeşidi vardı; içerik miktarı ve tablet adeti olarak

Taze zencefil ithal ediliyor ama zaten dışarıda bırakırsanız ömrü az olur.

Belki o yüzden yazın tazesi satılmıyor olabilir; o sıcaklarda hem getirmesi hem saklaması zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…