- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
Geçmiş olsun.Amin canım kanaması geç evrede oluyormuş büyüdü diye gitmiştim cildiye ye onlarda almaya gerek yok dediler 3 doktora gittim en son gidip kendim aldırdım pimpiriğim bir işe yaradı sonunda☺
Aynen, ne kadar mükemmel beslenirsen beslen, dikkat edersen et, psikolojin sıkıntıdaysa, mutsuz ve huzursuzsan, yaşamın düzensizse, olumsuz duygular içerisindeysen çok anlamı kalmıyormuş sağlık açısından. Dedemde babanız gibiydi. Akciğer kanserinden kaybettik. Eskiler boşuna söylememiş, " duvarı nem, insanı gam yıkar" diye...Evet :)
Canım düşünme çok fazla ya, sağlıklı yaşam için dikkat etmeli tabi, sonuçta ne kadar yaşadığın kadar nasıl kaliteli yaşadığında önemli ama bir çok hastalığın sebebi de sıkıntı, stress, endişe.
Rahat insanlara kolay kolay bişey olmuyor. Al benim babacığım da, aşırı mükemmeliyetçi, herşeyi kafaya takan, çok çalışkan biriydi
Biraz vurdumduymaz olmak lazım şu dünyada
Benim k2 im hazır kenarda hala d vit'imin yükselmesini bekliyor.
Benim bildiğim belli bir seviyeye yükseltince kullanmaya başlandığı. 80 Civarı olunca mesela. New life iyi bir markadır. Hoş çok fazla seçenekte yok zaten iki marka biliyorum.Canim onu ben sormuştum d vitamini yüksek olunca mı kullanmak gerek diye,Hayır dediler d ye başladığın anda K2 ye başla New life kullanıyorum ben
Teyzemin de ensesinde vardı büyükçe(leblebi gibi) bir tane. Kolye filan kullanırken takılıyordu. Alırdı rahatladı yıllar önce.mavi_ekran ben yeni dahil oldum muhabbete, bahsettiğin cilt kanseri mi, bende de çok ben var ankaraya gidicem martta, gidince yüzündekileri aldırayım diyorum,içinden tüy çıkıyo aldırıp kurtulayım değil mi
Teyzemin de ensesinde vardı büyükçe(leblebi gibi) bir tane. Kolye filan kullanırken takılıyordu. Alırdı rahatladı yıllar önce.
Kendisi en kaliteli beyin yakıtı olur. Aynen Kalorisi yüksektir. Azar azar abatmadan küçük parçalar halinde tüketin.sana bir şey soracağım.
geçen hindistan cevizi dedin ya.
aldım evde yiyoruz ama çok yağlı kalori bombası.
Ne kadar tüketmek lazım ki? hani doğal diye cılkını çıkarmamak da lazım..
Evet o grubun üyesiyim. Orada Karatay'a giden bir hastadan öğrenmiştim bu bilgiyi.Benim.oğlum oynamaya başladı emerken bir eliyle sürekli oynuyordu bikaç kez tırnağını taktı kanattı falan, bende temelli aldırayım diyorum ama yüz olduğu için genel cerrah değilde plastik cerrah düşünüyorum
Sen K2 işini az daha araştır istersen sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip ediyormusun faceden, ben ilk ordan sardım karataya
Evet o grubun üyesiyim. Orada Karatay'a giden bir hastadan öğrenmiştim bu bilgiyi.
Özellikle anlatan kişinin sözünü not almıştım zamanında. O halde Karatay'ın hastaları birbiriyle çelişiyor.Benide okan bey hafif azarlamıstı nerden çıkarıyosunuz bunu diye
Özellikle anlatan kişinin sözünü not almıştım zamanında. O halde Karatay'ın hastaları birbiriyle çelişiyor.Onun tarzı biraz fevri oluyor bazen çok kişiyle muhattap olmaktan belki de.
Bu arada senin değer 70 mi? Eğer öyle ise kullan zaten.
Evet ben o yazıları da okumuştum. Demek ki doğru hatırlıyorum ama özellikle Karatay'ın bir hastası, bizzat soran birine açıklamıştı yazışmalarda. Yazıyı alıntıla ve "buradan çıkartıyorum, ne diyeceksiniz bu duruma ?" de sen de.64 canım, bu arada okan bey nerden çıkarıyorsunuz dedi ama kendi sayfalarında yazmışlar sinir oldum şu anda googleda arat d vitamini k2 sağlıklı yaşıyoruz diye, ilk çıkan sayfa karatay diyeti ozet bilgiler, k2 bölümünde 80 100arası olunca kullanılır diyo
Evet ben o yazıları da okumuştum. Demek ki doğru hatırlıyorum ama özellikle Karatay'ın bir hastası, bizzat soran birine açıklamıştı yazışmalarda. Yazıyı alıntıla ve "buradan çıkartıyorum, ne diyeceksiniz bu duruma ?" de sen de.
yani sonuç olarak Dvit her seviyedeyken K2 kullanılır mı yoksa 80 i mi geçmek lazım?Yok öyle yapıcam zaten serzenisi görürsen sayfada bil ki benim, onlar genelde 100ü geçirmeye endeksli ya ondan herkesi de öyle sanıyorlar galiba
yani sonuç olarak Dvit her seviyedeyken K2 kullanılır mı yoksa 80 i mi geçmek lazım?
ben ilk kez bu hafta aldım günde 1 yemek kaşığı büyüklüğünde yedik ama bu bile fazla belki. Kızım sert olduğu için pek yiyemiyor belki çay kaşığı kadar olmuyor. Bu durumda hayli kaldı, çabuk da bozulan bir şey tabi. Ben de bugün fabrikaya getirdim yemek arasında atıştırırız birileriyle diye. Kalan kısmın tüketilmesi konusunda fikrin var mı? Ne yapılabilir? Kek vs de yapmıyorum artık.Kendisi en kaliteli beyin yakıtı olur. Aynen Kalorisi yüksektir. Azar azar abatmadan küçük parçalar halinde tüketin.
anladım. Demek daha benim baya bir çalışmam lazım bu konuda. 18 marttaki ölçümden sonra ben de belki K ya başlayacağım. Son yıllarda baya baya öne çıkmış.Bir insanın D Vitamini yüksek olunca vücudunda kalsiyum emilimi artıyor. D Vitaminimiz 80-100 ng/ml'nin üzerine çıktıktan sonra, kalsiyumun fazlasının damarlarda birikmemesi ve kemiklere yönlendirilmesi için K2 vitamini alıyoruz.
Ajanda ifade bu ipek, cok açık 80 100 diyo, 300 olanda 100 mg K2 alıyo benim 60 bende 100 mg K2 alıyorum demek ki fazla geliyo bana, ha vitamin zararlı değil K2 de iyi hoş ki bende kemik yoğunluğu muydu neydi az çıkmıştı emzirirken, zamanında sordum bana okan bey dedi ki D vitaminiyle birlikte kullanılacak 100ü geçerse diye birşey yok
anladım. Demek daha benim baya bir çalışmam lazım bu konuda. 18 marttaki ölçümden sonra ben de belki K ya başlayacağım. Son yıllarda baya baya öne çıkmış.