- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.227
ASlında bu konuda benim kafamda soru işaretleri var.Aksam yemegi işi 6da bitiyor benim, ağzıma birsey koymuyorum akabinde, sadece su, şimdi saat 9a geliyo ben daha yeni kahvaltı yapıcam ve 1 2 saat daha durabilirim kurt gibi aç değilim, 15 saat oldu açlık, normalde ben akşam mısır falan patlatır meyve yerdim sabahta birseylere saldırırdım, fark çok bariz
Benim günlük beslenme planım şu şekilde:
Sabah uyanır uyanmaz akşamdan koyduğum 2 cevizli suyu içiyorum. 20 dk sonra falan zencefili yiyorum.
Fabrikaya gelince 1 elma yarım saat sonra 1 Türk Kahvesi ve 2 kuru kayısı yiyorum.
Acıkmıyorum ama alışkanlık belki arada bazen havuç yiyorum mini ya da ince orta boy.
Öğlen: fabrikanın yemeklerini yemiyorum. Beyaz peynir, zeytin, bazen yumurta,bazen yanına çiğ dilimlenmiş limonlu kereviz, bazen limonlu avakado ve sınırsız maydanoz, dere otu.
Aralarda bitki çayı falan.
Bu beni akşam 19:30 a kadar acıktırmıyor. Ama ağzım tatlansın diye bir kaç fındık, kuru üzüm tarzı şeyler atıştırıyorum.
19:30 akşam yemeği çok hafif dün mesela 80 gr ton balığı ve 1 yoğurtlu avakado yedim.
8:30 gibi maalesef 2 yemek kaşığı yulaf+1 kuru incir+bir kaç fındık ya da badem+1/2 muz+1 ay kaşığı çörek otu+1 çay kaşığı arı poleni ve süt+ 1 yemek kaşığı keçi boynuzu özü. (keçi boynuzu özü benim yıllardır tıkalı olan burnumu bu sene 1 kere bile fıs fıs kullanmadan açtı. Oğlun için aklında olsun. Bu özelliğini bilmiyordum geçen Nevreste'ye tavsiye edeceğim zaman resim kopyalarken gördüm millet alerjik burun tıkanıklığı için kullanıyormuş)
Sonra işte yeni yeni hindistan cevizi yiyoruz ama bazen mandalina vs.
Yatmadan önce zencefili mutlaka yiyorum.
Ha bir de akşam yemeğinden sonra dilimlenmiş sarımsak yutuyorum yemekten sonra.
Buna rağmen kilo veriyorum kendiliğinden.