Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

belki de haklısın... Keşke daha naturel bir yerde yaşasak da her şeyi yapabilsek.
Benim eltilerim yazın gidip köylerinde yapıyorlar ama asla vermezler.
Kanser olmaktan korkuyor sun bide beni düşün bir kere o duyguları yaşadım tekrar yaşamak fikri bile beni benden alıyor hep Öleceksem bile aniden olsun istiyorum çok güçlü biri değilim ağır çekimde ölmek gibi geliyor .

var ya demin bir şey okurken şunu öğrendim.
"beslenme kesilirse kanserin beslenmesi durumuş".
yani bu şu demek mi: ne kadar az yersek kansere o kadar az yardım ederiz?? Bu durumda Karatay bir kez daha kazanıp 2 öğün olayı alkış mı alıyor?
Yoksa kafayı yeme noktasına gelip dayanabildiğin kadar dayanmak mı lazım?

amaç hayatı en doğal haline getirip her hastalıktan korunmak.
O kadar tırsıyorum ki kanserden.
Biliyorum onu. Antepli olan demi?
Topiki var.
Evet :)
Canım düşünme çok fazla ya, sağlıklı yaşam için dikkat etmeli tabi, sonuçta ne kadar yaşadığın kadar nasıl kaliteli yaşadığında önemli ama bir çok hastalığın sebebi de sıkıntı, stress, endişe.
Rahat insanlara kolay kolay bişey olmuyor. Al benim babacığım da, aşırı mükemmeliyetçi, herşeyi kafaya takan, çok çalışkan biriydi
Biraz vurdumduymaz olmak lazım şu dünyada

Ben kanserden çok onun psikolojisinin çevremde yaşanmasından korkuyorum. Ben dayanırım Allah'tan gelmiş.
Ama bende bir anne var aman Allah'ım beni intihar noktasına getirir Allah korusun olursa. Sürekli ağlar, feryat figan. Evde tat tuz bırakmaz. Çocuk korkar falan. Bir de bunlarla uğraşma boyutu var.
Senin belirtilerin nasıldı?

Ben gün aşırı d vitamini almayı sağlıklı yaşıyoruz sayfasında.gördüm, sayfa sahipleride 20li rakamlardayken 7 tane ampul kalcadan vurdurup 70lere çıkmışlardı

Eşimin 13 çıktı ona da 7 ampul iciricem misal, bugün 2.ampulünü kırdım çorbasına

sorma ya.. Babamı kaybettiğim zaman senin babanın da vefat etmiş olması yakın şeyler olması yaşlarının yakın olması falan.. baya bir etkilemişti beni.
Allah mekanlarını cennet eylesin.

bize doktor 3 haftada 1 ampul dedi.

Yol canım bu sene kaldı, kış bitti sayılır bir de Batman'da taze bulmak zor salamura için taze lazım, ankarada bulmak nispeten kolay, bir de anneme kayınvalideme ağlayıp ayıklama konusunda yardım alabilirim :)
Bugün gazetede çıkmış da siparişlere yetişemiyorlarmış. Baya talep varmış.
Ben de Çanakkale'ye gittiğim zaman oradan salamura konserve almıştım da nasıl yeneceğini bilmemiştim açıp direkt yemiştim de çok kötüydü demek suda falan bekletilecekmiş.Yapan olsa keşke.

Bol limonlu su tüketin bu aralar böbrekler taş bağlamasın. Bir de d vitin etkisi kalsiyumla artıyordu diye hatırladım birden.

onlar bir de bu kürden sonra her ay 1 tane iğne olmuşlar.
Yani ayda 1 tane içmek ya da 15 günde daha mı uzun zamanda fayda sağlar? Karar veremedim.

Kesinlikle 2 öğün! Hadi bir arada meyve/kuruyemiş yersin...ama yok az az 6 öğün ye diye diye, yeme bağımlısı yaptılar milletti. Sürekli ye, sindirmeye çalışsın vucudun, bir insülin döngüsü olsun her an vs. Ne stoktan yakacak fırsatın oluyor, ne vücud dinlenecek ara buluyor.
Sünnette olan da 2 öğün zaten ve peygamber asla salt kendisinden bişey söylemez.

Evet ben de o şekilde kullandım ama yetmedi-yetemediii... Ühühühühüüü...
sana bir şey soracağım.
geçen hindistan cevizi dedin ya.
aldım evde yiyoruz ama çok yağlı kalori bombası.
Ne kadar tüketmek lazım ki? hani doğal diye cılkını çıkarmamak da lazım..

sorma ya.. Babamı kaybettiğim zaman senin babanın da vefat etmiş olması yakın şeyler olması yaşlarının yakın olması falan.. baya bir etkilemişti beni.
Allah mekanlarını cennet eylesin.
Amin canım, mekanları cennet olsun. İnşallah bizi de arkamızdan onlar gibi güzel anarlar.

Kesinlikle haklısın. Bu yaşıma kadar en iyi dönemimi yaşıyorum çok şükür.
Şu ülke Karatay'ın kıymetini bilemiyor da taa meslekten men etme noktasına kadar uğraşıyorlar ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…