1.) B12 seviyende bir düşüş yok bence. Önceki tahlilinde referans değerleri baya geniş tutulmuş ancak şu an max sınır 436 iken seninki baya iyi çıkmış. Eski değerine göre 700 küsür bence.
2.) Eski Dvit seviyenin bu kadar düşük olduğunu bilmiyordum. 4,26 ile nasıl ağrıların olmuştur Allah bilir. Şu an bunun 7 katına çıkmış. Fena sayılmaz ama yine de çok düşük.
AdAm_OLaCaK_KIZ ın da Dvit seviyesi 16 mı neydi gün aşırı 6 ampul aldı şu an 60. Hatta o da bu kadar hızlı yükselmesinden endişelendi. Haftada bir ampule mi düşürsen ki? Ben de 18 martta kontrole gideceğim. O zaman baktıracağım Dvite eğer ele alınır şekilde yükselmediyse ben de kafama göre ampul içeceğim artık. Doktorlar biraz savsaklıyor sanki bu işi.
3.) TSH ında bir yükselme var ama dönemsel bir şey de olabilir. Ben de yaşadım bunu. Hatta bir kaç gün sonra baya düşüş veya yükseliş oldu. Dereotuna ve zencefile ağırlık vererek 1 ay daha dene bence. Benim doktorum "TSH 8-9 olanlara ben ilaç vermiyorum" demişti. Boşuna sentetik bir şey alma. 1 ay daha iyi bir diyet yaparak dene. Nasıl olsa sağlık ocağı falan hemen kan işini hallediyor.