Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

amin canım herkesin.
Nasipte varsa olur zaten yoksa ne yaparsan yap olmaz.
Hayırlısıysa olsun zaten yoksa kalsın.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Aynen canım ama yaşın genç strese sokma kendini. 40 yaşında gayet sağlıklı doğum yapan tanidiklarım var. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu sabah tartıda 55,9 u gördüm.
Aç kalmadan, sağlıkla vermek ne kadar güzel.
Bir de son 15 gündür akşamları 3 diş sarımsağı küçük kesip eşimle yarı yarıya suyla yutuyoruz. Tam yutamıyorum boğulmak üzereydim bir kere.
Ben kanserden çok korkuyorum. Artık kanser düşmanı ne varsa her haltın kürünü yapar oldum.

internette mantar için karaciğer yetmezliği yapıyor demişler . İyi araştırmak lazım

Oh ne güzel.
Bende çok korkuyorum o lanet hastaliktan,babamı kaybettim o hastalıktan.
Bende beslenmemize çok dikkat etmeye çalışıyorum,özellikle kızim için. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Konunu takipteyim bu arada. Güzel bilgiler paylaşılmıs.

internette mantar için karaciğer yetmezliği yapıyor demişler . İyi araştırmak lazım
internette kadının biri sıvı el sabunu kendisi yapmış. Mantıklı geldi aslında denenebilir.
Şu zamansızlık her şeyi mahvediyor.
İstediğin bir sabunu rendeliyorsun tercihen saf zeytinyağlı.
1 yemek kaşığı zeytinyağı ve istediğin bir aromatik yağ. Eriyene kadar ısıtmış. Bir de su vardı tabi. Soğuyunca sabunluğa koymuş.

Başın sağolsun canım. Ne kanseriydi baban?
Senin baban ne zaman vefat etti?
Ben de 2014 haziranda kaybettim hala kabul edemiyorum, hala evde gibi geliyor bana. Sonra gerçekle yüzleşince değişik bir ruh hali. Kafayı yiyenler böyle oluyor demek ki.

bana doktorum metobolizmaya çok karışmamak lazım demişti her zaman iyi sonuçlar doğurmuyor dedi
bazı bilinçsiz kadınlar kilo vermek için tiroid ilacı kullanıyormuş. Metabolizma hızlansın diye.
Ne kadar cahiller var şu hayatta.

Beyaz sabun kalıbomı
bazı bilinçsiz kadınlar kilo vermek için tiroid ilacı kullanıyormuş. Metabolizma hızlansın diye.
Ne kadar cahiller var şu hayatta.
Insan başına kötü bir şey gelmeyince sağlığın değerini bilmiyor.

Beyaz sabun kalıbomı

Insan başına kötü bir şey gelmeyince sağlığın değerini bilmiyor.
Evet aynen beyaz sabunla yapmış yapan kişi ama zeytinyağlı saf sabun da kullanılabilir demiş.
Çevremizdeki her şey şüpheli. İnsan düşününce kafayı yiyor.
Biraz önce şöyle bir şey okudum. tam cümle alıntılamadım da özü şu: kırmızı et yemek kanserin büyümesine yardımcı oluyormuş. çünkü kırmızı et daha sert olduğu için sindirimi için daha çok enzim gerekiyormuş. vucut bunla meşgul olacağına beyaz et yenirse daha kısa sürede daha az enzimle sindirim yaptığından arta kalan zamanda kanserli hücre için savaşırmış.
O yüzden beyaz et daha sağlıklıymış kanserle savaş konusunda.

Samsonn kesin bilir.
kırmızı reishi mantarını biliyor musun?
Hayatımda duymadığım şeyleri senden öğrendim burada.
Ay canım, o nasıl hüsnü zan, layık olsaydım keşke

Dediğin gibi sadece kanser hastalarının kullandığı iyi bişey olarak duydum adını, birisi yurt dışından getirip ekstrakt olarak içiyordu, ama hiç denediğim bişey değil.
Araştıralım, öğrenelim beraber

Risk 3. ASİT: Kanser hücreleri asitli ortamda gelişirler. Kırmızı et asit üretir. Kırmızı et hatta iyi pişirilmez ise bol miktarda vücuda parazit, antibiyotik kalıntıları ve hayvana enjekte edilen büyüme hormonunu da direk almanızı ve kanser olmanızı sağlar.

Zararı faydasından daha çokmuş.
En azından anavatanında olmadıkça tarafımızca yenmesi zararlı olabilir. Ya diyorum ki keşke uzak doğuda falan yaşasaymışım ne güzel olurmuş her şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…