Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Aktar olabilir mi
sanmıyorum ya bildiğin mantar. Bir tek cinsi farklıymış ve resmen kanser savar gibiymiş.
fft20_mf4851062.Jpeg

yok ilk defa duydum neye iyi geliyormuş hemen kür yapalım:)
:KK48:bir de bu eklenirse tamamdır.
Kanser savarmış, ama ben hiç görmedim dikkat etmedim. Olsa gerçi dikkatimi çekerdi. Büyük yerlerde vardır galiba.
KK onkoloji topiklerinde baya konuşulmuş.
Metro'ya bakmayı düşünüyorum bu hafta.

Samsonn Samsonn kesin bilir.
kırmızı reishi mantarını biliyor musun?
Hayatımda duymadığım şeyleri senden öğrendim burada.:KK52:

:KK48:bir de bu eklenirse tamamdır.
Kanser savarmış, ama ben hiç görmedim dikkat etmedim. Olsa gerçi dikkatimi çekerdi. Büyük yerlerde vardır galiba.
KK onkoloji topiklerinde baya konuşulmuş.
Metro'ya bakmayı düşünüyorum bu hafta.
sen kimyasal gebeliği nodülün yüzünden mi geçirmişsin. Bu hafta bende gittiğim yerlere bakarım görürsem haber veririm pişirip mi tüketiliyor

choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah

Sen de bilebilirsin kırmızı reishi mantarı arıyorum. Sen kullandın mı hiç?
Bende araştırmıştım bir dönem ama zararları ile ilgili okuduklarımdan sonra arastırmayı bıraktım hiç kullanmadım canım.
Google amcaya zararları diye aratırsan pek çok bilgi bulabilirsin zaten birebir satan bir yer bulamamıştım. Nette satılıyor hap ve ekstrakt olarak ama ne kadar güvelidir bilinmez. N11de dahi görmüştüm düşün.

sen kimyasal gebeliği nodülün yüzünden mi geçirmişsin. Bu hafta bende gittiğim yerlere bakarım görürsem haber veririm pişirip mi tüketiliyor
Ya aslında ben de bilmiyorum kimyasallar neden oldu diye.
Şöyle ki; ilk kimyasalım tamamen tesadüf üstüne oldu belki. Doktor her şeyin normal olduğunu söylemişti.
2. kimyasalım çok ilginç oldu. Ben hiç beklemiyorum o ay. Hatta feci hasta oldum hastaneye gittim gebelik riskim var deyince tahlil yaptılar yok ilaçlara başladım ben. Boyuna antibiyotik, bilmem ne tonla ilaç içtim. 40 gün oldu hala olmayınca evde kaset test vardı yaptım. Çizgi yoktu bıraktım çıktım evden. İçime kurt düştü gelince çöpten çıkardım baktım çizgi, yine yaptım daha belirgin. Hemen doktoru aradım. "ben bir halt yedim hamileyim galiba dedim ama tüm ay ilaç kullandım çocuk şimdi engelli olursa ne olacak" dedim. O da dedi ki "şu an embiryoyu etkilemez ya hep ya hiç olur yani düşerse sağlıksız düşmezse devam" dedi. Ertesi sabah kanamam başladı.
Geçen ay yine beklemiyordum bir ton tomografi, mr ilaçlar hastaydım ya rast geldiysen. Onda da yine kanamayla düştü. Tomografi sonrası dikkat ettim ama öncesinde olmuş demek ki. Şimdi 2 ay yumurtlamam sanırım. Bundan sonra dikkat edeceğim.
Yani nasip mi değildi yoksa ilaçlardan mı oldu bilemiyorum.

Bende araştırmıştım bir dönem ama zararları ile ilgili okuduklarımdan sonra arastırmayı bıraktım hiç kullanmadım canım.
Google amcaya zararları diye aratırsan pek çok bilgi bulabilirsin zaten birebir satan bir yer bulamamıştım. Nette satılıyor hap ve ekstrakt olarak ama ne kadar güvelidir bilinmez. N11de dahi görmüştüm düşün.
aa anladım. yani ayak altı bir yerde yok.
Gıdayı netten almaya güvenemiyorum ben. Zararları daha çoksa kalsın da kk nın onkoloji topiklerinde çok konuşulmuş.
İnsanlar artık neye sarılacaklarını şaşırdılar.

Ya aslında ben de bilmiyorum kimyasallar neden oldu diye.
Şöyle ki; ilk kimyasalım tamamen tesadüf üstüne oldu belki. Doktor her şeyin normal olduğunu söylemişti.
2. kimyasalım çok ilginç oldu. Ben hiç beklemiyorum o ay. Hatta feci hasta oldum hastaneye gittim gebelik riskim var deyince tahlil yaptılar yok ilaçlara başladım ben. Boyuna antibiyotik, bilmem ne tonla ilaç içtim. 40 gün oldu hala olmayınca evde kaset test vardı yaptım. Çizgi yoktu bıraktım çıktım evden. İçime kurt düştü gelince çöpten çıkardım baktım çizgi, yine yaptım daha belirgin. Hemen doktoru aradım. "ben bir halt yedim hamileyim galiba dedim ama tüm ay ilaç kullandım çocuk şimdi engelli olursa ne olacak" dedim. O da dedi ki "şu an embiryoyu etkilemez ya hep ya hiç olur yani düşerse sağlıksız düşmezse devam" dedi. Ertesi sabah kanamam başladı.
Geçen ay yine beklemiyordum bir ton tomografi, mr ilaçlar hastaydım ya rast geldiysen. Onda da yine kanamayla düştü. Tomografi sonrası dikkat ettim ama öncesinde olmuş demek ki. Şimdi 2 ay yumurtlamam sanırım. Bundan sonra dikkat edeceğim.
Yani nasip mi değildi yoksa ilaçlardan mı oldu bilemiyorum.
geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Biraz bünyeni dinlendir bence

şifa market diye biyerde kapsülü gibi bişey var ne kadar güvenilir belli değil tabi
Kapsül olayı mantıklı değil ya hiç bir şeyin kapsülü mantıklı değil.
Lahana kapsülü falan da var ya yani ürüne ulaşabildikten sonra kapsül çok itici geliyor bana.

aa anladım. yani ayak altı bir yerde yok.
Gıdayı netten almaya güvenemiyorum ben. Zararları daha çoksa kalsın da kk nın onkoloji topiklerinde çok konuşulmuş.
İnsanlar artık neye sarılacaklarını şaşırdılar.
Bende öyle demiştim o dönem. Bana mantar diye başka birşey gönderse adam,anlamam yani,hiç görmedim zira,birde hapı,ekstresi falan hiç kullanılmaz bence ya,içine ne koydular belli değil. Bir yerde fare zehiri dendiğini bile okumuştum bu mantar için,fare zehirinin içerdiği bir madde varmış icerisinde.
Ne zaman bakanlık onaylı gelir,o zaman belki düşünülebilir ama şu an sağlıklı değil bence canım.

Bir de derindenizlerden derindenizlerden hindistan cevizini hatırlatmıştı alın falan diye.
Pek aklımıza gelen bir şey değil ya. Geçen aldım. Kızım suyunu içti. Baya da faydaları varmış. Ama bitmek nedir bilmiyor. Kalorisi de yüksek olunca sınırlı tüketiyoruz. Her hafta alayım dedim de sanki bıkkınlık yaratacak gibi.
Siz de alın.

X