Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Ben ona uymazsam gerisi geliyor maalesef,atıştırmak beni çok acıktırıyor. Bu sebeple saat konusu set vurmuş oluyor bana dikkat ediyorum. Yoksa ohoo neler yerim Bana böyle bir beslenme gerekmiş yoksa ağzım durmuyor.

Bence de bunlardan daha önemli bir şey var ki leptin salgısı olayı. Buna dikkat ettiğim dönem mükemmel kilo veriyordum.su an korumakla yetiniyorum.

Bu hacisakir de de oluyor.beyazlarda kullanmak yeter o zaman ama kalıntı bırakıyorsa beyazda görünmeyecegi için teması sakıncalı olur mu ki?hani camasirda ele falan.

Bence de bunlardan daha önemli bir şey var ki leptin salgısı olayı. Buna dikkat ettiğim dönem mükemmel kilo veriyordum.su an korumakla yetiniyorum.
O zaten muazzam tabi. Ben artık saat konusuna dikkat etmeden yemem,kesinlikle,zorlamıyor o beni ama ipin ucu kaçarsa aman uymadım zaten dersem atıştırmanın sonu gelmiyor bende. Denedim bir iki,dedim olmaz,bu senin yaşam tarzın.

Bu hacisakir de de oluyor.beyazlarda kullanmak yeter o zaman ama kalıntı bırakıyorsa beyazda görünmeyecegi için teması sakıncalı olur mu ki?hani camasirda ele falan.
Sanmam canım sakıncalı olacağını ama silkeliyorsun,üzerinden toz çıkıyor sanki bunları kullanınca. Beyazda olsa rahatsız ediyor. Ben zaten sıvı deterjana geçtim 3-4 paketten sonra (bebek için olanlardan)bir daha almadım.

Lap diye konuya dalmak gibi olmasın da insülin direnci bende de cıktı. Gittiğim 2 diyetisyen de insülin direncini kırmak için 2bucuk saatte bir öğün yapmam gerektiğini söyledi. Yani leptin meptin hak getire. Ama ben karataya daha cok guveniyorum bu konuda. Onu dinlemeye karar verdim yarından itibaren.
Nodülümde 15 mm den 16 mm ye cıkmış. Ve bunun haricinde 1 tane de kucuk nodülüm vardı eskiden. Şimdi sayıları artmış malesef. Sinirlerim bozuluyor. İ.saracoglu gunde 3 defa 1 tutam dereotu dedi gecen tvde izledim. Denicem bakalım.

İpekciğim okurken tebessüm ettim :) çok tatlılar...gelişim olarak çok normal biz de çocuklarımızı "ayıp,günah" kavramlarının uzağında büyüttüğümüz için sadece arkadaş olarak görüyorlar birbirlerini...benim fikrimce öğretmeninin bu durumdan haberdar olması iyi olur...diğer çocuklarla ilgili kaygılarını öğretmen herhangi bir durumda müdahele ederek aza indirger :) bence üstüne hiç gitme bu konuda "arkadaşlarının hepsiyle iyi anlaşman onları sevmen benim çok hoşuma gidiyor..." Hatta bu arada isim de verebilirsin "Seda yı Ali yi Ece yi çok seviyorsun gözlemledim" gibi...bu durumda öğretmenin tavrı da çok önemli umarım pedagojik formasyonuna uygun açıklamalar da bulunur Başak ve arkadaşına :) takılma lütfen rahat ol bütün arkadaşlarına dağıtacağı ikramlıklar götürebilirsin mesela okula bir gün ilgiyi bir arkadaşından çok sınıfın geneline çekmek mantıklı diye düşünüyorum...

Canım ben bebişin giysilerini yıkamak için bu sabundan aldım :) denemedim ama çok araştırdım..
Kızlar şuna bir bakın. Dalan inmiş natürel diyor.bilem var mı. Migrosta normalde 800 gram 8 kusur lira ama %25 indirimde deterjanlar 4 kusur oluyor.bilen varsa denemeyi düşünüyorum. Eki Görüntüle 1894720

Karatay uygulamaya başlayınca çok kolay.cunku vücudun istemiyor artık. Ve tüm hastalıkların kendisinden iyileşiyor. Tabi hakkını vermek lazım bunun. Yani hayat tarzı haline getirmek lazım. İnsülin direnci için kesinlikle çiğ zencefil ye.ister rendelenir ister elma gibi ye ister suyunu iç ama ben posasını atmaya kıyamıyorum. Rendeleyip yiyorum. Leptin olayına uyarsan kentindeki farkı görürsün. Dediğim gibi uygulayunca zorlanmiyorsun.

Son gelişmeleri yazacağım Merve. Okula gidiyorum şimdi. Ama bir doğsun da gör takılmayacak şeyler mide ağrısı yapıyor insanda:)

Guzel hafta sonları canım sana da herkese de benim bi saatim daha var okula:)
Bizim okulda 6.30a kadar acik ama 5 gibi servis gidiyor,çok az çocuk kalıyor okulda,bende servis gitmeden alıyorum. Aldım geldim yemek bile hazırladım,o lüpletirken bende geldim.
İnsülin direnci için ilaç vermedi mi doktorun? Ben 1000mg ilaç kullanıyorum onun için sabah akşam. Hoş tekrar baktırmam gerek bir ara üşenmezsem gidicem. Nodüller için zencefilde faydalı bay aklında olsun,tazesi. Dereotunu bende izledim,denemekten zarar gelmez,çok emin konuştu Saraçoğlu kesin bitirir diyordu.

Ben de ilk denememi yarın yapaxam. Migrosta indirim var.almak istersen.ben beğenirsem yarın stok yaparım.
Ya indirim demişken bende Migrostan Ariel sıvı aldım 15 yıkamalık olanlardan 7 90a tanesini. (5 tane aldım)Eşimin gömleklerine taktım bu ara manşet ve yaka kısımlari temizlenmiyor sanki,şimdi soda ile Arieli birlikte yıkayacağım beyazları,bakalım işe yarayacak mı.

Canım ben bebişin giysilerini yıkamak için bu sabundan aldım :) denemedim ama çok araştırdım..
Bende ilk bundan aldim canım,3-4 paket kullandım,sonradan sıvı aldim. Leke çıkarmıyor bunlar maalesef,şurup falan damlayınca çıkmadı hiç minnoşun kıyafetlerinden. Bende damladığı gibi beyaz sabunla çitileyip öyle yıkamaya başladım.

Anladım canım bunu zıbınlar için kullanayım o Zaman bir de friendly aldım parfümsüz kokusuz dönüşümlü olarak kullanırım :) kirletince kıyamayacağım şeyler de aldım çünkü

Zencefili bir defa denedim acı geldi bıraktım. Tsh için değil miydi o? Nodüle de mi iyi geliyormuş. Benim tsh ilaçla kontrol altında şimdilik. Ama ilacın nodüle faydası yok demek ki büyüdüğüne göre.
Karataya cok güveniyorum aslında ama şunu tam anlamadım. Bu leptin için 5 saat bekliyoruzya, o arada neler yasak mesela. Şekersiz çay kahve ya da süt ayran gibi şeyler içebiliyor muyuz? Yoksa su dısında hiçbir sey olmayacak mı?

İlaç verdi aslında glifor 1000mg bana da. Aynı zamanda da işte o söylediğim bol ara öğünlü diyeti verdi. Ama diyete bir türlü güvenemedim, baska bir diyetisyenle görüştüm o da aynı sekilde verdi. O ara ilaca da adamakıllı baslayamadım. Zaten cok agır bir ilaç 1 hafta belki kullanabilmişimdir. Karatayı arastırıyorum işte şimdi. Beslenmemi oturtmadan ilacı kullanmak istemedim. Boşa kullanıyorum gibi geliyor cunku.
Aynen cok emin konustu. Karatay+Saracoğluyla deneyim bir de dedim ben de.

Leptin için yemekten sonra sadece şekersiz Türk kahvesi,sade soda,filtre kahve,şekersiz çay,bitki çayı içebiliyoruz,ayran acıkırsak içiyoruz,leptini durdurmuyor ama yavaşlatıyor.
Bende Karatay ile besleniyorum 18 kilo verdim totalde 4 kilo fazlam kaldı. Leptine uyup doğru beslenince gidiyor.
Glifor yarım başla derim ben,doktorum bana öyle başlattı ilk 3 gün ben bölüp kullanmıştım,yan etkileri ağır. Araba bile kullanamadım korkudan o derece ama ben haftanın sonunda kalmıyor o yan etkiler ve tatlı,acıkma hissini hafifletiyor ilaç. Karatayla ilgili sormak istedigin birsey olursa yardimci olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…