- 31 Ekim 2010
- 2.412
- 3.331
anneme bir ara troid kanderi demişlerdi. ama başka doktora gittik biz çok telaşlıyız yıkılımışız. ünivetsiteden prof dediği biz troidi kötü bile olsa kanserden bile saymıyoruz en basit kanser tipi. toridleri alırız geçer gider dedi. çok korkmayın. bir üniversite profuna durumunuz varsa özel görünün. troid komusunda uzman oldun ama. Arzum Onan da atlattı. İlk şok kötü oluyor insan anlıyorum. çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Çocuğa sıkıntı olup olmayacağını da bir doktora sorun rahatlayın. Ama pek çok kanseri yendikten sonra hamile kalan nice insan var.Selam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Geçmiş olsun Allah şifa versinSelam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Geçmiş olsun kuzenim tiroit kanserini atlattı.Bildiğim kadarıyla kanserler içinde en masumu bu.İyileşeceksiniz merak etmeyinSelam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Geçmiş olsun.kontrollere gidiyorum tg düşürmeye çalışıyorlar az kaldı inşallah dua edin kizlar
Bebeğim oldu canım aradan baya bir zaman geçti bende konuyu unutmuşumÇok geçmiş olsun Rabbim yazdıysa zaten bebeğiniz olacak Rabbim yaxmadiysa saglikliyken bile olmayacak teslim olun tedaviniz güzelce sonuclansin herşey yoluna girer bunları düşünmeyin
Çok guzel haberBebeğim oldu canım aradan baya bir zaman geçti bende konuyu unutmuşum
The secret belgeselini izleyin lütfenSelam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
amaliyat oldunuzmu benim annemde de var cok korkyorumanneme bir ara troid kanderi demişlerdi. ama başka doktora gittik biz çok telaşlıyız yıkılımışız. ünivetsiteden prof dediği biz troidi kötü bile olsa kanserden bile saymıyoruz en basit kanser tipi. toridleri alırız geçer gider dedi. çok korkmayın. bir üniversite profuna durumunuz varsa özel görünün. troid komusunda uzman oldun ama. Arzum Onan da atlattı. İlk şok kötü oluyor insan anlıyorum. çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Çocuğa sıkıntı olup olmayacağını da bir doktora sorun rahatlayın. Ama pek çok kanseri yendikten sonra hamile kalan nice insan var.
Yakın cevremde bunu yasayan cok kişi var hepsi ameliyat oldu kemoterapi bile görmediSelam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Size de gecmiş olsunMerhaba..öncelikle çok geçmiş olsun..ben 18 mayısta multinodüler guatrdan ameliyat oldum..nodülün biri %50 kistik ve aktif sıcak nodüldü. Doktorum tahliller sonucu ameliyat dedi...ama iyi çıktı hep sonuçlarım kan biyopsi sintigrafi falan bilirsiniz...bugün patoloji sonucu papiller kansersabahtan beri ağlıyorum..cerrahıma gittim sonucu göstereyim diye bulamadım yerinde..sağ lobum duruyordu şimdi onu da alıcaklar öyle söylemişlerdi..çok kötüyüm bugün.