M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
Çok kişi tanıyorum hepsi atlattı . Benim kuzenim sonrasında doğumda yaptı . Troid kanseri olupta iyileşmeyin görmedim . En masum kanser tipi . ÜzülmeyinSelam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Annenize acil şifalar diliyorum, tüm hastalara Rabbim şifa versin.Annem geçirdi bu rahatsızlığı tiroidleri alındı hayatı boyunca içmesi gereken bir hap var tükürük bezleri çalışmadığı için içmezse ağızda kuruluk oluyor o kadar. Onun dışında 6 ayda bir kontrole gidiyor adı kanser ama merak etmeyin tedavisi en mümkün olan cesidi çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun, merak etmeyin temzilendimi bir sorun kalmaz...Selam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Çevremde yaşayan var bekar ama çocuk konusunu bilemem. Ameliyat oldu atom tedavisi gördü şuan durumu iyi. Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.Selam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Canım çok çok geçmiş olsun. Bizim bir yakınımıza da doktor kötü huylu tiroid var demişti. Ama sonra doktorlar tanı koymak için bir gece hastahaneye yatırmıştı. Kaldığı odada duş varmış. Sabaha kadar 6 defa duş almıştı. Bir de yanına 1 kilo dan fazla limon vermişlerdi. Kadın sabaha kadar doktorun dediği saat aralıkları ile duş alıp. Limonları yemişti ondan sonra tekrar tahliller yapıldı. Sonuçları temiz çıktı. Hatta kadının kaşları dökülüyordu. Çünkü doktor yüksek dozda ilaç vermişti. Demek istediğim korkmayın bir kaç doktora daha gidin detaylı muayenenizi olun. Çocuk yine olur ilk önce sizin sağlığınız önemli. Çünkü tiroid bazen yüksek dozda ilaç kullanmayı gerektiriyor. Bizim bu yakınımızdan bildiğim kadarı ile Allah şifa versin sizeMorale çok ihtiyacım var sağolun cevap yazan herkese teşekkür ederim