Tiroid kanseri olduğumu öğrendim

Allah şifa versin demeye geldim. Normal hastaneyse, üniversite hastanesine sevk versinler yoksa randevu almak çok zor olur.

Çok kişi tanıyorum hepsi atlattı . Benim kuzenim sonrasında doğumda yaptı . Troid kanseri olupta iyileşmeyin görmedim . En masum kanser tipi . Üzülmeyin

öncelikle geçmiş olsun moralinizi sakın bozmayın iyi olmaya çalısın bunun en onemli gerekçesi stresten uzak durmak. Rabbim sifanizi verir bebis haberinizide alırız ınsallah

Rabb im şifanızı versin inşaallah... Önce can sonra canan... Siz bu hastalığı atlatında çocuk nasip olursa olur inşaallah...

Annenize acil şifalar diliyorum, tüm hastalara Rabbim şifa versin.

Allah sifa versin korkmayin tedavisi mümkün ameliyatla troid bezleriniz alindiktan sonra ışın tedavisi alıcaksiniz tertemiz olucaksiniz 1 sene sonrada allahin iZniyle bebek calismalarima baslarsiniZ...bu sekilde tedavi olup bebegi olan iki kuzenim var...
Benimde troidlerim alındı temizdi benimki ..cocugum olmuyodu eşimde sorun vardi bizim ama ben ameliyat olduktan sonra normal yolla bebegim oldu..daha önce 6 kez tup bebk yapmistik ama hep esimde sorun diye...
Allah büyük

Benim once troidlerim ve lenflerimin bir kismi alindi, ameliyattan yaklasik 2 ay sonra 3 gün atom tedavisi gordum, atom tedavisi sonrasi 1 aya yakin tecrit yasadim, simdi bu sure daha kisaymis. Troidi kanser olarak bile gormuyor doktorlar, rahat olun. Gecmis olsun.

Tiroit kanseri değil ama ablam lenfoma idi. 2005 kanser tanısı kondu tedavi oldu. Kemoterapi ve ilik nakli gibi. Doktorlar çocuğun var mı diye sormuşlardı o zaman 2 tane yiğenim vardı. İyi o zaman bundan sonra çocuk sahibi olamazsın menopoza girmiş gibi olacaksın demişlerdi. Onlar dedilerde Rabbim siz kimsiniz ki dedi. Ablam hamile kaldı ve sağlıklı 3. yiğenimi kucağımıza aldık. Şimdi kocaman oldu bile. Yani herşey Rabbimden. Tam teslimiyet bence. Hastalıkta ondan geldi sağlığıda , evladıda o verecek.
Allah bu süreçte yardımcınız olsun. Sağlıcakla ❤

çok geçmiş olsun, merak etmeyin temzilendimi bir sorun kalmaz...

Çevremde yaşayan var bekar ama çocuk konusunu bilemem. Ameliyat oldu atom tedavisi gördü şuan durumu iyi. Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

Allah şifa versin, geçmiş olsun. Konu hakkında hiç bilgim yok. Dilerim tez zamanda önce sağlığınıza sonra da bebeğinize kavuşursunuz.

Gecmis olsun, tedavi oranı cok yuksek bir hastalık. İnsallah siz de sifa bulursunuz en kısa zamanda. Uzuntuden, sıkıntıdan, sizi mutsuz edecek insanlardan uzak durun, moralinizi yuksek tutun. Acil sifalar.

Cok cok gecmis olsun Rabbimiz tez zamanda sifanizi versin saglikkli salih saliha evlatlar nasip etsin..

Arkadaslar bu sislik nerede oluyor hemen cene alti mi?

Geçmiş olsun. Allah şifa versin, dilerim erken teşhistir ve çabucak atlatırsınız.

Simdi bebek mi dusunulur, inanamiyorum. Kanser demis doktor, farkindasiniz degil mi?
Cok yakin arkadasim ameliyat oldu daha yeni ayni hastaliktan, muhtemelen siz de ameliyat + gerek gorulurse atom tedavisi alacaksiniz. Bir an once iyi bir doktora gidin.

Merhaba canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Bende tiroid hastasiyim ve senin gibi çocuk mevzusuna çok takılıyordum bir zamanla ta ki çevremden biriyle tanışana kadar tesadüfen boğazında ki izin ne olduğunu sordum, tiroid kanseriymiş ameliyat olmuş ve herşey yolunda gidiyordu o zaman.
Sonra hamile kaldı, sağlıklı çok tatlı bir oğlu var sanırım 5 6 aylık

Demem o ki ben boşuna kuruntu yaptım, sen yapma.
Tedavi olduktan sonra herşey duzeldikten sonra olur.

Morale çok ihtiyacım var sağolun cevap yazan herkese teşekkür ederim
Canım çok çok geçmiş olsun. Bizim bir yakınımıza da doktor kötü huylu tiroid var demişti. Ama sonra doktorlar tanı koymak için bir gece hastahaneye yatırmıştı. Kaldığı odada duş varmış. Sabaha kadar 6 defa duş almıştı. Bir de yanına 1 kilo dan fazla limon vermişlerdi. Kadın sabaha kadar doktorun dediği saat aralıkları ile duş alıp. Limonları yemişti ondan sonra tekrar tahliller yapıldı. Sonuçları temiz çıktı. Hatta kadının kaşları dökülüyordu. Çünkü doktor yüksek dozda ilaç vermişti. Demek istediğim korkmayın bir kaç doktora daha gidin detaylı muayenenizi olun. Çocuk yine olur ilk önce sizin sağlığınız önemli. Çünkü tiroid bazen yüksek dozda ilaç kullanmayı gerektiriyor. Bizim bu yakınımızdan bildiğim kadarı ile Allah şifa versin size

Yakın arkadaşım aynı hastalığa sahipti.
Konyada çok iyi bir doktor buldular.
Ameliyat oldu.
Sonrasında atom tedavisi denen bir tedavi gördü.
1 sene sonra korunma yasağı bitince hemen hamile kalıp doğurdu.
Tedaviye en hızlı cevap veren kanser türü.
Allahın izniyle iyi olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…