- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teyzem de aynı hastalığa yakalanmıştı one more diye bir bant kullanıp kurtulmuştu araştır belki sana da şifa olur.Selam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Grip sonrasi lenf bezlerinde şişlik olur baska doktora gittiniz miSelam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Ben gercekciyim. Durum oldugu gibi kabullenilmezse atlatilamaz. Can sikmak, psikoloji bozmak gibi bir niyetim de yok. Ne diyelim, aaa ne hastaligi aslanlar gibi dogurursun mu diyelim? Bu mu moral vermek? Simdi bunu dusunme sagliga odaklan, sagliga kavusunca dusunmek daha dogru demek mi psikolojiyi alt ust etmek?Şaka olan sensin!
Bilmiyor kimse zaten kanserin ne olduğunu.. üstüne basa basa söylemezsen olmaz!
Milletin psikolojisini alt üst etmeyin.. adamı yaşarken mezara sokarsınız.
merhaba, geçmiş olsun ameliyatınız ile ilgili şeyler sormak istiyorum mümkün mü acaba?Benim once troidlerim ve lenflerimin bir kismi alindi, ameliyattan yaklasik 2 ay sonra 3 gün atom tedavisi gordum, atom tedavisi sonrasi 1 aya yakin tecrit yasadim, simdi bu sure daha kisaymis. Troidi kanser olarak bile gormuyor doktorlar, rahat olun. Gecmis olsun.
demet öncelikle çok geçmiş olsun..çocuğunu sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah..bugün tiroid hormonlarımda yine düşüklük çıktı ve nodül farkedildi..kaçış çözüm değil artık tedavi sürecine gireceğm..senin sürecin ne aşamada bilgi verirsen çok sevinirim..Selam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin