Tiroid kanseri olduğumu öğrendim

Rabbim bu mubarek aylar hurmetine sana acil acil sifalar versin. Tez zamanda kurtulursun bu hastaliktan. Duacinim.

Çok geçmiş olsun. Eğer çocuk istediğinizi belirtirseniz tedaviden önce yumurtalarınızı dondururlar. Biraz ertelemiş olursunuz. Aynı süreçlerden bir başka kanser türü ile geçtim. Şimdi 12 haftalık hamileyim. Allah yardımcınız olsun.

ALLAHIN izn. şifanı bulursun kuzum
bebek için senden yumurta toplanılır dondurulur (10 sene bir şey olmuyor)
şimdi bu duruma kafana takılmasın
erken tanıysa allahın izn. kurtulursun

Geçmiş olsun başka doktorlarada git banada birsürü Set yapıldı biopsi yaptirmadim öğrenmek istemedim daha fazlasını çünkü yeni doğum yapmistim 2 aylıktı sadece kanser dediler ameliyat oldum direk bütün triodlerim alındı doktor korkma hepsini aldım dedi hiç bişey olmaz dedi suan hiç bir sıkıntı yok çok şükür umarım sizinde bi sıkıntı olmadan kurtarirsiniz

Selam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Teyzem de aynı hastalığa yakalanmıştı one more diye bir bant kullanıp kurtulmuştu araştır belki sana da şifa olur.

Öncelike papiller tiroid kanseri için kötünün iyisi derler. Aslında çok sık görülür ve tedavisi cerrahi artı bazen radyasyon içeren yöntemlerdir. Ne olursa olsun illa ki canınız sıkılmıştır. Moralinizi yüksek tutun. Radyoaktif tedavi düşünülürse bi tüp bebek merkezine gidip yumurta saklatabilirsiniz ama bence ona bile gerek kalmayabilir. Zaten doktorunuz bu konuda bilgi verir size. Çok geçmiş olsun ve gececek geçecek de Allah'ın izniyle..

Selam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Grip sonrasi lenf bezlerinde şişlik olur baska doktora gittiniz mi

Papiller troid kanseri çok kolay iyileşen bir kanser türüymüş, eşim korkacak birşey yok, anne olmanıda etkilemez dedi.( konunun uzmanı değil ama doktor sonuçta, az çok biliyordur diye ona sordum) Görümcem geçen yıl troid ca yüzünden ameliyat oldu ve türü seninkinden agresif olmasına rağmen atom tedavisi aldı sadece şimdi çok şükür iyi. Düzenli olarak kontrollerde artık. Canını sıkma, çok geçmiş olsun... inşallah tez vakitte tedavini olur sonrasında bebişini sağlıkla kucağına alırsın. ❤ Moralini yüksek tutmaya bak ayrıca, inan moral iyileşme sürecini bile etkiliyor.

Cevap yazan okuyan beğenen herkesten Allah razı olsun konu açtığımda eşim dahi bilmiyordu çok güzel moral oldunuz kızlar Allah sizinde tüm sıkıntınızı gidersin insallah

geçmiş olsun birden mi çıktı bu tanı.öncesinde troid hastası mıydınız.değerleriniz yüksek miydi
konumu bilen varsa kızım haşimato teşhisi kondu.her gün korkuyla geçiyo.sizede bütün hastalara da acil şifalar:KK19:

Tiroidlerim hep normal çalışırdı hala normal çalışıyor hormonlarım normal ama yapılan biyopsi de çıktı bende anlamadım boğazım şiş diye gittim sonuç bu Allah kızını da şifa versin tüm haslarımızda

Ben de iki yıl önce tiroitlerimi aldırdım. Boynumda şişlik vardı, ameliyattan sonra patolojiden gelen sonuç papiller kanserdi. 2 ay sonra radyoaktif iyot( halk arasında atom) tedavisi aldım. Şu an iyiyim, 6 ayda bir kontrollerim var. İlaçlarımı da her gün aç karnına düzenli olarak alıyorum. Nükleer tıp uzmanı olan doktor "sadece 6 ay gebeliği düşünme" demişti( vücudun radyasyonu atması için). Gebeliğe engel bir durum yok. Sadece hamile kalınca 6 ayda bir değil her ay endokrin uzmanına görünmek gerekiyor. Hatta doktor "en tırt kanser, tiroit kanserinden ölen yok artık" diye içimi rahatlatmıştı.

Şaka olan sensin!
Bilmiyor kimse zaten kanserin ne olduğunu.. üstüne basa basa söylemezsen olmaz!
Milletin psikolojisini alt üst etmeyin.. adamı yaşarken mezara sokarsınız.
Ben gercekciyim. Durum oldugu gibi kabullenilmezse atlatilamaz. Can sikmak, psikoloji bozmak gibi bir niyetim de yok. Ne diyelim, aaa ne hastaligi aslanlar gibi dogurursun mu diyelim? Bu mu moral vermek? Simdi bunu dusunme sagliga odaklan, sagliga kavusunca dusunmek daha dogru demek mi psikolojiyi alt ust etmek?

Tiroid ca lar icinde papiller en zararsızidir. Benim teyzemde de meduller ca çıkmıştı ki . cok riskli olup tum vücuda sıçrama durumu vardi. Allah tan erken donemde tevafuk bi kan tahlili sonucunda ogendiler. Ameliyatla tiroidler alındı ve kurtuldu.
Bu süreçte doktorlar riski tamamen sonlandirmak icin ameliyat diyor. Atom tedavisi alanda var. Atomda da yuksek oranda radyasyon oldugu icin1-1.5 yil bebek olayini erteliyorlar.
Cok geçmiş olsun. Bu surecte moral maneviyat cok önemli. Dirayetinizi ve moralinizi yuksek tutun.:dua:

Benim once troidlerim ve lenflerimin bir kismi alindi, ameliyattan yaklasik 2 ay sonra 3 gün atom tedavisi gordum, atom tedavisi sonrasi 1 aya yakin tecrit yasadim, simdi bu sure daha kisaymis. Troidi kanser olarak bile gormuyor doktorlar, rahat olun. Gecmis olsun.
merhaba, geçmiş olsun ameliyatınız ile ilgili şeyler sormak istiyorum mümkün mü acaba?

demet öncelikle çok geçmiş olsun..çocuğunu sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah..bugün tiroid hormonlarımda yine düşüklük çıktı ve nodül farkedildi..kaçış çözüm değil artık tedavi sürecine gireceğm..senin sürecin ne aşamada bilgi verirsen çok sevinirim..

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim şimdiden. Arkadaşların dediği gibi tiroid kanserleri kolay savaşılan ve bastırılan kanser tiplerinden. Benim samimi bir arkadaşımın ablası evlendikten sonra tiroid kanseri olduğunu öğrendi.Uzun bir tedavi süreci oldu ama çok şükür atlattı ve şimdilerde iki tane dünya tatlısı bebişi var :)
Rabbim tez zamanda gönül ferahlığı ve sağlık ihsan eylesin sizede asla moral bozup işler kötüye gidecekmiş gibi düşünmeyin..
Hormonsal olarak tiroid duygu durumunu zaten etkileyen bir hastalık motivasyonlu olup bu illeti atlatın inşallah 🙏🙏

X