Tiroid kanseri olduğumu öğrendim

Size de gecmiş olsun
Üzülmeyin aşınmış zaten
Drunuza ulaşıp konuşun en kötü öteki kısım da alonır
Çok teşekkür ederim.
Diğer kısımın da alınabileceğini söylemişti..halbuki ameliyattta şüpheli bir şey görmedim demişti..hadi onu geçtim 2 prof. 2 endokrinci 1 de ameliyatımı yapan cerrah sonuçlarda kesinlikle korkulacak bir şey yok dediler..patoloji hepsini çürüttü 😢..şu pazartesi bi gelseydi çok kötüyüm 😢

Allah tez zamanda şifa versin canim
Selam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin

Merhaba..öncelikle çok geçmiş olsun..ben 18 mayısta multinodüler guatrdan ameliyat oldum..nodülün biri %50 kistik ve aktif sıcak nodüldü. Doktorum tahliller sonucu ameliyat dedi...ama iyi çıktı hep sonuçlarım kan biyopsi sintigrafi falan bilirsiniz...bugün patoloji sonucu papiller kanser 😢 sabahtan beri ağlıyorum..cerrahıma gittim sonucu göstereyim diye bulamadım yerinde..sağ lobum duruyordu şimdi onu da alıcaklar öyle söylemişlerdi..çok kötüyüm bugün.
Geçmiş olsun korkulacak birşey yok gerçekten ben şuan 2 kez atom aldım karantinadayim süreç uzun yapacak birşey yok bence ağlamayın hiç uzulmeyin bu hastalık uzuldukce çoğalıyor kontrollerini ihmal etme sakın moralin hep yüksek olsun

Geçmiş olsun korkulacak birşey yok gerçekten ben şuan 2 kez atom aldım karantinadayim süreç uzun yapacak birşey yok bence ağlamayın hiç uzulmeyin bu hastalık uzuldukce çoğalıyor kontrollerini ihmal etme sakın moralin hep yüksek olsun
Çok teşekkür ederim...sonucu gösterdim doktoruma ama adamın karşısında nasıl ağladım ..ikinci ameliyatı olacağım..sağ lobum da alınacak..tümörün kapsülsüz olması korkuttu açıkçası.

Ayrıca size de çok geçmiş olsun .inşallah tez zaman da cümleten şifa buluruz..çok haklısınız üzüldükçe daha kötü olacağımı anladım..

Merhaba..öncelikle çok geçmiş olsun..ben 18 mayısta multinodüler guatrdan ameliyat oldum..nodülün biri %50 kistik ve aktif sıcak nodüldü. Doktorum tahliller sonucu ameliyat dedi...ama iyi çıktı hep sonuçlarım kan biyopsi sintigrafi falan bilirsiniz...bugün patoloji sonucu papiller kanser 😢 sabahtan beri ağlıyorum..cerrahıma gittim sonucu göstereyim diye bulamadım yerinde..sağ lobum duruyordu şimdi onu da alıcaklar öyle söylemişlerdi..çok kötüyüm bugün.
Çok geçmiş olsun,bende de multinoduler guatr var,sağ tarafta özellikle 35mm boyutunda büyük bir nodül var, bu büyük nodülden 4 yıl arayla iki kez biyopsi yapıldı temiz çıktı, Dr ameliyat dedi ama acelesi yok dedi,15 aylık bebeğim var emziriyorum, ameliyat işini erteledim ama yazınızı okuyunca korktum ben de, biyopside temiz çıkıp ameliyat sonrası patalojide kötü huylu çıkabiliyor demek, gelişmeleri yazarsanız sevinirim, bildiğim kadarıyla papillerin yayılma riski yok, ameliyatla alınınca ek tedaviye gerek kalmıyor galiba, Rabbim acil şifalar versin 🤲

Çok geçmiş olsun,bende de multinoduler guatr var,sağ tarafta özellikle 35mm boyutunda büyük bir nodül var, bu büyük nodülden 4 yıl arayla iki kez biyopsi yapıldı temiz çıktı, Dr ameliyat dedi ama acelesi yok dedi,15 aylık bebeğim var emziriyorum, ameliyat işini erteledim ama yazınızı okuyunca korktum ben de, biyopside temiz çıkıp ameliyat sonrası patalojide kötü huylu çıkabiliyor demek, gelişmeleri yazarsanız sevinirim, bildiğim kadarıyla papillerin yayılma riski yok, ameliyatla alınınca ek tedaviye gerek kalmıyor galiba, Rabbim acil şifalar versin 🤲
Çok geçmiş olsun canım..benim nodüller sıcak nodüldü yani bu iyi birşey ve kenarları düzgündü bu da iyi..birinin yani hormon salgılayanın boyutu 3.2 cm idi..sorun bunun içine yerleşmiş olan kist..bu kist papiller çıkan...doktorun dediği bu kistin durumunu öğrenmek için ameliyat ettikleri...bana ameliyat öncesi biyopsi yapmaktan kaçındılar..kiste dokunmak istemediler..iyiki de dokunmamışlar zira 2 ay geçti ameliyata kadar bu pandemi yüzünden...kafamda taşlar tektek yerine oturdu şimdi...endokrin doktorum ameliyat ol kurtul bundan dedi mesela..genel cerrah biyopsi felan uğraşmayalım dedi ..şüphelenmişler kist olunca...diyeceğim doktoru dinleyin ol diyorsa olun acele yok diyorsa yoktur bişey..

Selam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Rabbim acil şifalar versin moralinizi yüksek tutun bu hastalık da çok önemli 💪atlatacaginiza eminim önce siz bı tedavinizi olun bebeğinizi de alırsınız kucağınıza merak etmeyin✨

Çok geçmiş olsun canım..benim nodüller sıcak nodüldü yani bu iyi birşey ve kenarları düzgündü bu da iyi..birinin yani hormon salgılayanın boyutu 3.2 cm idi..sorun bunun içine yerleşmiş olan kist..bu kist papiller çıkan...doktorun dediği bu kistin durumunu öğrenmek için ameliyat ettikleri...bana ameliyat öncesi biyopsi yapmaktan kaçındılar..kiste dokunmak istemediler..iyiki de dokunmamışlar zira 2 ay geçti ameliyata kadar bu pandemi yüzünden...kafamda taşlar tektek yerine oturdu şimdi...endokrin doktorum ameliyat ol kurtul bundan dedi mesela..genel cerrah biyopsi felan uğraşmayalım dedi ..şüphelenmişler kist olunca...diyeceğim doktoru dinleyin ol diyorsa olun acele yok diyorsa yoktur bişey..
Acil ameliyatlık durum yok dedi, ben emziriyor olduğum için sinigrafi çekilmedi, sıcak mı soğuk mu bilmiyoruz, sadece ultrason ve biyopsi yapıldı, 6 ay sonra kontrol var, zaman ne gösterecek bakalım hayırlısı,
Size de çok geçmiş olsun tekrardan, inşaallah sıkıntısız kolaylıkla atlatırsınız bu süreci 🤲🙏

Rabbim şafi ismiyle şifa nasip eylesin size ve şifa bekleyen tüm kullarına inşallah🙏🏼 Tiroid tümörleri gerçekten çok hafif seyrediyor hiç endişe etmeyin siz önce Allahın izniyle bir iyileşin zamanı geldiğinde gebe de kalırsınız inşallah

Allah sifalar versin, insallah kolaylikla ve saglikla atlatirsiniz bu sureci..sizin icin ve tum hastalarimiz icin dua edecegim, acil sifalar dilerim.

Allah saglık sifa versn ama en kolay atlatılan kanser türü diye biliyorum cabucak toparlanıp iyilecegnize inanıyorum

Tarih olarak eski bir giriş ve güzel haberlerle problem sonlanmış. Çok güzel. Geçmiş olsun. Yazma nedenim, yakın zamanda, bana da, biyopsi sonrası papiller tiroid karsinom teşhisi konması ve ameliyat sonrası olumlu haberlerle tümörün lenflere yayılmamış olduğunu ve tümörlü bölgenin alınmış olduğunu öğrenmiş olmam. Oldukça stresli zamanlar geçirdiğimiz için yazıyorum. Çünkü kanser ismi gerçekten çok ürkütücü. Ama en yayılmacı olmayan türlerden biri tiroid papiller ca. Daha olumlu bakmak lazım. Diğer yandan, risk altında olanların, düzenli ultrason çektirmek durumunda olanların ihmalkar olmaması lazım. Eğer ailenizde papiller ca geçirmiş olan varsa, doktorunuzla görüşmeniz ve genetik yatkınlıkları hatırlatmanız önemli. (Örneğin, yeğenimin ameliyat ve atom tedavisi süreci benim teşhisimin konmasında etken oldu, değilse ihmal edebilirdim, çünkü genellikle, semptomları belirgin olmayan bir kanser türü) Diğer yandan sizde papiller ca var ise, ailenizdeki diğer bireylerin de kontrollerini dikkatle yaptırmanız lazım. (Örneğin 20 yaşındaki yeğenimin ve benim papiller ca teşhisimizden sonra 19 yaşındaki kızıma yapılan tahlil ve tetkikler sonrasında onun da bir hashimato tiroid adayı olduğunu öğrendik) Sözün özü, yazma nedenim,
- özellikle papiller türü yenilmesi en kolay kanser türlerinden, ben ve yeğenim de bu konuda birer örneğiz, moralli olun.
- eğer tiroid hastası iseniz ultrason ve biyopsi gereklilikleri belirtiliyorsa ihmal etmeyin
- genetik geçişi unutmayın, bu sayede erken teşhisler ve hazırlıklı olmak çok önemli
- eğer tiroid hastası iseniz kan tahlillerinizi ve uygun görülen miktardaki ilaçlarınızı asla ihmal etmeyin. unutmayın ki, tiroid tüm hormonal bütünün merkezi. Doğru işlemezse fizyolojik ve psikolojik bütünlüğünüz alt üst olabilir. Sinirlilik, gerginlik, anksiyete, depresyon, kaygı bozukluğu, tükenmişlik sendromu, kronik yorgunluk, cinsel isteksizlik, unutkanlık, öğrenme güçlüğü, algı problemleri gibi aile yaşamınızı, iş yaşamınızı ve kendinize yönelik özsaygınızı olumsuz yönde etkileyebilecek (sizi dibe vurma potansiyeline sahip) pek çok olumsuzluğu beraberinde getirebilir
- lütfen okuyun yazın paylaşın. Yalnız değilsiniz. Sevgiler.

Canım gecmıs olsun .Hastalıgı bılmıorum .Ama doktoru ıyı arastır.Rabbım yar ve yardımcın olsun

Öncelikle acil şifa diliyorum canım benim. Moralini bozma, kanser tedavilerinde moral herşey demek. Olası tedavilerden önce yumurtalarınızı dondurun her ihtimale karşı.Evet çevremde atlatan biri var tedavi süreçleri hakkında bilgim yok ama bildiğim pandemi süresinde ihmal edip sonra gittiğinde geç de kalmasına rağmen tedavi oldu atlattı. Hep inanıyordu ben atlatırım kendimi iyi hissediyorum diyordu. Gerçekten tedavi zamanında bile asla hasta denmeyecek gibi hayata bağlıydı. Doktoru da demiş zaten kendini salmadın bi teşekkür de kendine diye. İçimde bi his burda tedavinin bittiği günleri göreceğiz 🌸🌸🌸

Kizlar valla soze nerden basliyim bilmiyorum iyi Haber dogum yaptim bir kizim var kotu Haber atom tedavisi aldim icin malesef yumurtalik kanserine yakalandim ve karin icine bayagi bi yayilmis rahmim bobrek ustu bezim safra kesem alindi cok agir ameliyat gecirdim suan kemoterapi aliyorum.dahasi Lenflere de sicramis ufacik basit bir tiroid papillar turu kanser nerelere mal oldu bana kaderde buda varmis rabbimin takdiri . dua edin bana

X