Tiroid kanseri olduğumu öğrendim

Geçmiş olsun, bu ne el titremesi stres,bı sakin ol, bunu atlaticaksin sende biliyorsun,hadi gülümse, dert varsa derman da vardir.

Allah sifalar versin insallah bencede iyiles bebek zaten olur allah yardimciniz olsun

Öncelikle gecmis olsun..Tiroid kanserleri kanserler arasında en iyi gidişli olan..Ve tiroid kanserlerinde de en iyi olan yani ilerleyişi vs papiller tiroid kanseri..Korkmanıza gerek yok tedaviyle kurtulacaksiniz insallah

Cevap yazan herkesten Allah razı olsun biraz olsun moralimi düzelttiniz kızlar pimpirikli bir yapım var dünden beri araştırıyorum hastalığımı çok korkulacak birşey değil gibi duruyor ama süreç benim gibi içli biri için çok zor olacak gibi şimdiden Allah zorumu kolay eylesin

Bende yorumunuza inanamadım.
Artık kanserin gripten farkı mı kalmış?
Ne olmuş kanser demişse.. tüm hayallerinden vazmı geçsin kadın?

Konu sahibi hiç merak etmeyin kanser türünüz tedavisi en kolay olan tür.. bir an önce sağlığınızq kavuşurusunuz inşallah

Çocuk konusuna gelince de Rabbim yeterki ol desin.. sağlıklı insanların bile yıllarca olmuyor.
Ben şöyle bir tavsiye verebilirim.. tedaviye başlamadan önce yumurtalıklarınızı dondurabilirsiniz

Hastalığınız tedaviye çok çabuk cevap veren cinsten
Sağlam olun dik durun , hemen tedavi olup kaldığınız yerden devam inş
Rabbim kolaylaştırsın

Geçmiş olsun canım benım..
Sürec tabıykı kolay olmıcak.. ama sen kalben iyileşecegıne inan baska sen moralını yğksek tut..insallah atlatıcaksın.. Arkadaslarında dedıgı gıbı
Ümitsiz bir hastalık degıl..

Insallah iyileştim haberlerınıde alır.. baskalarina unut veren haberlerini okuruz.. ve tabiyki bebek haberini

Allah şifa versin, geçmiş olsun. Hamileyken tedavi aşaması geçirirsen bebeğe zararı olabilir diye düşünüyorum. Önce kendi sağlığın sonra bebiş inşallah

bütün sayfaları okudum ne güzel haberler yazmış kızlar
allahım önce sana sağlık versin ve bütün hastalara sonra herkese ve içinde sanada güzel bebek haberleri nasip etsin ,lütfen moralını yuksek tut herşey güzel olacak

Komşuma da tiroid kanserisin dediler paü .de benimde doktorum Semin Fenkci var .Degilsin bosu bosuna amaliyat edeceklermis demis .

Hanimefendi saka misiniz? Ben cocugu olmasin mi diyorum?
Su anda kanser gibi bir hastalik varken cocuk dusunmenin sirasi degil, iyilesince dusunun diyorum. Turu ne olursa olsun farketmez, kanser cok ciddi bir hastalik. Grip gibi sik gorulmesi onem derecesini azaltmiyor.

Öncelikle hiç korkma, yalnızca adı kanser, bildiğin kanser türlerinden değil, içlerindeki en masum türü bu. Benim de ailemde var ve bende de risk var, 6 ayda bir kontrole gidip kötü huylu tümöre çevirmesini bekliyoruz müdahale için :)

Bu durumla hamile kalamazsın, kalsan da bebeğin ölümüne sebep olur. Tiroidin alınır, basit bir ilaç tedavisi ve atom tedavisi görüsün -kemoterapi değil, saç dökülmesi vs gibi etkileri yok- , ardından tiroid ilaçlarını düzenli kullanıp takibini yaptırarak hormon seviyeni düzenlersin. Sonrasında ise hamilelik için hiçbir engel kalmaz. Yalnızca sık sık kontrol gerekir hormon seviyelerin için. Benim hamilelik durumunda her ay kontrol yaptırmam gerekiyor mesela.

Şaka olan sensin!
Bilmiyor kimse zaten kanserin ne olduğunu.. üstüne basa basa söylemezsen olmaz!
Milletin psikolojisini alt üst etmeyin.. adamı yaşarken mezara sokarsınız.

Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin tez zamanda. İnşALlah sağlıcakla bir bebişinde olur

Moral çok önemli arkadaşım.. sen moralini yüksek tut bir başka doktora daha görün.. iyileşiyorum ve bebeğimi kucağıma alıyorum diye düşün.. Rabbim şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…