Tiroid kanseri olduğumu öğrendim

Kizlar valla soze nerden basliyim bilmiyorum iyi Haber dogum yaptim bir kizim var kotu Haber atom tedavisi aldim icin malesef yumurtalik kanserine yakalandim ve karin icine bayagi bi yayilmis rahmim bobrek ustu bezim safra kesem alindi cok agir ameliyat gecirdim suan kemoterapi aliyorum.dahasi Lenflere de sicramis ufacik basit bir tiroid papillar turu kanser nerelere mal oldu bana kaderde buda varmis rabbimin takdiri . dua edin bana
öncelikle çok geçmiş olsun.
aynı hastalığı annem de geçirdi. Son mesajınızı okuyana kadar , her şey iyiye gidiyor diye düşünmüştüm.

Alınan atom tedavisinin böyle bir etkisi oldugunu bilmiyordum .
Düzenli kontrollerinizde cıkmadı mı lenflere sıçradığı ?
Yani geç mi fark ettiler .

Şimdi naslsınız?
Moralinizi bozmayın lütfen , elbet bu günler de geçecek.
En güçlü sizsiniz . Bunu sürekli içinizden tekrarlayın.
Allah yardımcımız olsun hepimizin. Bununla geçmiş olsun inşallah.

Çıktı atom yok eder dediler anneniz iyidir İnşallah moral olarak iyiyim rabbim şifa versin tüm hastalara

Çıktı atom yok eder dediler anneniz iyidir İnşallah moral olarak iyiyim rabbim şifa versin tüm hastalara

moral en önemli şey.
Annem iyi şuan düzenli takipleri yapılıyor çok şükür ama her zaman tetikte olmak lazım tabii ki .

Kizlar valla soze nerden basliyim bilmiyorum iyi Haber dogum yaptim bir kizim var kotu Haber atom tedavisi aldim icin malesef yumurtalik kanserine yakalandim ve karin icine bayagi bi yayilmis rahmim bobrek ustu bezim safra kesem alindi cok agir ameliyat gecirdim suan kemoterapi aliyorum.dahasi Lenflere de sicramis ufacik basit bir tiroid papillar turu kanser nerelere mal oldu bana kaderde buda varmis rabbimin takdiri . dua edin bana
Allah yardımcın olsun.Rabbım senı yuvana cocuguna bagıslasın .En az acı ıle en az kaygı ıle butun hastalıkların bıtsın ınsallah

Çok teşekkür ederim...sonucu gösterdim doktoruma ama adamın karşısında nasıl ağladım ..ikinci ameliyatı olacağım..sağ lobum da alınacak..tümörün kapsülsüz olması korkuttu açıkçası.
Geçmiş olsun canım bak bu andız otu var Akhisar da onu mutlaka temin et nasıl kullanıldıgını 4. Evre kansere bile baya yaramış hatta internette andız otu Akhisar yaz çıkar baya kişide fayda görmüş köylüler bedava veriyormuş

Geçmiş olsun canım bak bu andız otu var Akhisar da onu mutlaka temin et nasıl kullanıldıgını 4. Evre kansere bile baya yaramış hatta internette andız otu Akhisar yaz çıkar baya kişide fayda görmüş köylüler bedava veriyormuş
Ben akhisarlıyım babamdan da isteyenler oldu bu ottan o da alıp getirdi yani evet bilinen bir ot ama böyle tavsiyelerde bulunmayın çünkü kimde nasıl bir yan etkisi olur bilemezsiniz. Bir tedavi görüyorsa o ilaçlarla nasıl etkileşime gireceğini bilemezsiniz. Kendiniz kullanmış olsanız dahi kanserin binlerce çeşidi var belki birinin canına bile mal olabilir. Lütfen kesin çözümmüş gibi yazmayın

Ben akhisarlıyım babamdan da isteyenler oldu bu ottan o da alıp getirdi yani evet bilinen bir ot ama böyle tavsiyelerde bulunmayın çünkü kimde nasıl bir yan etkisi olur bilemezsiniz. Bir tedavi görüyorsa o ilaçlarla nasıl etkileşime gireceğini bilemezsiniz. Kendiniz kullanmış olsanız dahi kanserin binlerce çeşidi var belki birinin canına bile mal olabilir. Lütfen kesin çözümmüş gibi yazmayın
Kemoterapi den daha az zararı olduğu kesin bence canım birçok kişi kullanıp da faydasını gördüğü için yazdım kardeşimize ama tabi yine kendileri de iyice araştırıp baksınlar

Ve unutmadan inşallah babanıza da bu şekil söylemişssinizdir bi kaç isteyen olmuş akıp vermiş ya

Ve unutmadan inşallah babanıza da bu şekil söylemişssinizdir bi kaç isteyen olmuş akıp vermiş ya
Tabiki söyledim bence kimseye tıbbi tavsiye vermemeliyiz böyle hastalıklarda. Babamın kendisi de ot vs kaynatıp içe içe mide kanaması geçirdi hala akıllanmadı

X