- 11 Temmuz 2015
- 989
- 1.445
Çok teşekkür ederim.Size de gecmiş olsun
Üzülmeyin aşınmış zaten
Drunuza ulaşıp konuşun en kötü öteki kısım da alonır
Çok geçmiş olsun patoloji çıktı mı ?Ben varım yeni ameliyat oldum
Çok geçmiş olsun patoloji çıktı mı ?
Selam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Geçmiş olsun korkulacak birşey yok gerçekten ben şuan 2 kez atom aldım karantinadayim süreç uzun yapacak birşey yok bence ağlamayın hiç uzulmeyin bu hastalık uzuldukce çoğalıyor kontrollerini ihmal etme sakın moralin hep yüksek olsunMerhaba..öncelikle çok geçmiş olsun..ben 18 mayısta multinodüler guatrdan ameliyat oldum..nodülün biri %50 kistik ve aktif sıcak nodüldü. Doktorum tahliller sonucu ameliyat dedi...ama iyi çıktı hep sonuçlarım kan biyopsi sintigrafi falan bilirsiniz...bugün patoloji sonucu papiller kansersabahtan beri ağlıyorum..cerrahıma gittim sonucu göstereyim diye bulamadım yerinde..sağ lobum duruyordu şimdi onu da alıcaklar öyle söylemişlerdi..çok kötüyüm bugün.
Çok teşekkür ederim...sonucu gösterdim doktoruma ama adamın karşısında nasıl ağladım ..ikinci ameliyatı olacağım..sağ lobum da alınacak..tümörün kapsülsüz olması korkuttu açıkçası.Geçmiş olsun korkulacak birşey yok gerçekten ben şuan 2 kez atom aldım karantinadayim süreç uzun yapacak birşey yok bence ağlamayın hiç uzulmeyin bu hastalık uzuldukce çoğalıyor kontrollerini ihmal etme sakın moralin hep yüksek olsun
Ayrıca size de çok geçmiş olsun .inşallah tez zaman da cümleten şifa buluruz..çok haklısınız üzüldükçe daha kötü olacağımı anladım..Geçmiş olsun korkulacak birşey yok gerçekten ben şuan 2 kez atom aldım karantinadayim süreç uzun yapacak birşey yok bence ağlamayın hiç uzulmeyin bu hastalık uzuldukce çoğalıyor kontrollerini ihmal etme sakın moralin hep yüksek olsun
Çok geçmiş olsun,bende de multinoduler guatr var,sağ tarafta özellikle 35mm boyutunda büyük bir nodül var, bu büyük nodülden 4 yıl arayla iki kez biyopsi yapıldı temiz çıktı, Dr ameliyat dedi ama acelesi yok dedi,15 aylık bebeğim var emziriyorum, ameliyat işini erteledim ama yazınızı okuyunca korktum ben de, biyopside temiz çıkıp ameliyat sonrası patalojide kötü huylu çıkabiliyor demek, gelişmeleri yazarsanız sevinirim, bildiğim kadarıyla papillerin yayılma riski yok, ameliyatla alınınca ek tedaviye gerek kalmıyor galiba, Rabbim acil şifalar versinMerhaba..öncelikle çok geçmiş olsun..ben 18 mayısta multinodüler guatrdan ameliyat oldum..nodülün biri %50 kistik ve aktif sıcak nodüldü. Doktorum tahliller sonucu ameliyat dedi...ama iyi çıktı hep sonuçlarım kan biyopsi sintigrafi falan bilirsiniz...bugün patoloji sonucu papiller kansersabahtan beri ağlıyorum..cerrahıma gittim sonucu göstereyim diye bulamadım yerinde..sağ lobum duruyordu şimdi onu da alıcaklar öyle söylemişlerdi..çok kötüyüm bugün.
Çok geçmiş olsun canım..benim nodüller sıcak nodüldü yani bu iyi birşey ve kenarları düzgündü bu da iyi..birinin yani hormon salgılayanın boyutu 3.2 cm idi..sorun bunun içine yerleşmiş olan kist..bu kist papiller çıkan...doktorun dediği bu kistin durumunu öğrenmek için ameliyat ettikleri...bana ameliyat öncesi biyopsi yapmaktan kaçındılar..kiste dokunmak istemediler..iyiki de dokunmamışlar zira 2 ay geçti ameliyata kadar bu pandemi yüzünden...kafamda taşlar tektek yerine oturdu şimdi...endokrin doktorum ameliyat ol kurtul bundan dedi mesela..genel cerrah biyopsi felan uğraşmayalım dedi ..şüphelenmişler kist olunca...diyeceğim doktoru dinleyin ol diyorsa olun acele yok diyorsa yoktur bişey..Çok geçmiş olsun,bende de multinoduler guatr var,sağ tarafta özellikle 35mm boyutunda büyük bir nodül var, bu büyük nodülden 4 yıl arayla iki kez biyopsi yapıldı temiz çıktı, Dr ameliyat dedi ama acelesi yok dedi,15 aylık bebeğim var emziriyorum, ameliyat işini erteledim ama yazınızı okuyunca korktum ben de, biyopside temiz çıkıp ameliyat sonrası patalojide kötü huylu çıkabiliyor demek, gelişmeleri yazarsanız sevinirim, bildiğim kadarıyla papillerin yayılma riski yok, ameliyatla alınınca ek tedaviye gerek kalmıyor galiba, Rabbim acil şifalar versin
Rabbim acil şifalar versin moralinizi yüksek tutun bu hastalık da çok önemliSelam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Acil ameliyatlık durum yok dedi, ben emziriyor olduğum için sinigrafi çekilmedi, sıcak mı soğuk mu bilmiyoruz, sadece ultrason ve biyopsi yapıldı, 6 ay sonra kontrol var, zaman ne gösterecek bakalım hayırlısı,Çok geçmiş olsun canım..benim nodüller sıcak nodüldü yani bu iyi birşey ve kenarları düzgündü bu da iyi..birinin yani hormon salgılayanın boyutu 3.2 cm idi..sorun bunun içine yerleşmiş olan kist..bu kist papiller çıkan...doktorun dediği bu kistin durumunu öğrenmek için ameliyat ettikleri...bana ameliyat öncesi biyopsi yapmaktan kaçındılar..kiste dokunmak istemediler..iyiki de dokunmamışlar zira 2 ay geçti ameliyata kadar bu pandemi yüzünden...kafamda taşlar tektek yerine oturdu şimdi...endokrin doktorum ameliyat ol kurtul bundan dedi mesela..genel cerrah biyopsi felan uğraşmayalım dedi ..şüphelenmişler kist olunca...diyeceğim doktoru dinleyin ol diyorsa olun acele yok diyorsa yoktur bişey..
Rabbim şafi ismiyle şifa nasip eylesin size ve şifa bekleyen tüm kullarına inşallahSelam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Allah saglık sifa versn ama en kolay atlatılan kanser türü diye biliyorum cabucak toparlanıp iyilecegnize inanıyorumSelam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Ne kadar ıyı yureklısınızCanım ben 2018 mart ayında ameliyat oldum. Benimde papiller idi. Basit bir ameliyat üzülüp korkma. Ben su an 6 aylık gebeyim. Sana biraz moral olsun
Canım gecmıs olsun .Hastalıgı bılmıorum .Ama doktoru ıyı arastır.Rabbım yar ve yardımcın olsunSelam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Selam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin