Yav kızlar şu Golden Rose'un yeni serisi varya , Jolly Jewels sersi sanırım, nasıl kolay çıkar bu oje. Yahu saçımı başımı yoluyorum neredeyse ojeyi çıkarmak için. İmdat
Monster Ball 2013 koleksiyonundan bir oje Fang-Tastic! . Beni kıvamı açısından hayal kırıklığına uğrattı biraz . Çünkü daha yoğun olacağını düşünmüştüm yani altına herhangi bir oje sürmeden kullanabilirim sandım ama cıx olmuyor :).Flormarın da buna benzer renklerde simli bir ojesi var. O bundan daha yoğun sanırım . İçinde mor , fuşya pullar ve simler var. Zemine elektrik mavisi bir oje ile güzel olur diye düşünüyorum.
Canim ilk once seffaf cila sur sonra ojeni sur... 
Yav kızlar şu Golden Rose'un yeni serisi varya , Jolly Jewels sersi sanırım, nasıl kolay çıkar bu oje. Yahu saçımı başımı yoluyorum neredeyse ojeyi çıkarmak için. İmdat
bir oje delisi olarakdan aradığım topiği buldum sanırsam :)
ojeler harika tırnaklar harika MAHAŞALLAH cancağızım :)
İlk fotoğraf ojelerimin fotoğrafı olsun gerçi suanda bunların uzerine kat kat eklendi en kısa zamanda hepsini bir çekmeyi düşünüyorum
CND kullanmadım hiç . Pek farklı gelmiyor bana duachrome olanları hariçmaşallahCND marka oje varmı bu hazinenin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?