Kız, bende aldım bu seriden 3 tane. Ama ne sürebiliyorum ne de binbir zahmetle sürdüğüm ojeleri çıkarabiliyorum. Böyle seninki gibi tok durmuyor bacım. Üstelik çok çabuk soyuluyor.
Golden Rose Jolly Jewels 108
Ben kendimi deli sanırdım 50 civarı ojeyle, benden delisi de varmıs.
Bende de 100 üstü oje var kuzum...
Ama youtube know bu konuda fenomen :)
Kız yazdım ya sana Essencenin soyulan bazı var .Zemine onu sürüyorum soyuluyor silmeyle uğrasmıosun ama onu simdi bulamayabilirsin. Ben kenardan az kaldırınca kalıp gibi kalkıyor tırnagımdan :) buda yok dersen folyo yöntemiyle çıkarcan . Bunu sanırım 3 kat sürmüştüm benKız, bende aldım bu seriden 3 tane. Ama ne sürebiliyorum ne de binbir zahmetle sürdüğüm ojeleri çıkarabiliyorum. Böyle seninki gibi tok durmuyor bacım. Üstelik çok çabuk soyuluyor.
youtube knowBende de 100 üstü oje var kuzum...
Ama youtube know bu konuda fenomen :)
Oje çözücü dediğiniz şeyi nerden temin edebilirim?Ülkemizde kozmetik firmaları oje koleksiyonları çıkarmaya başladı biliyorsunuz.Alix Avien bu konuda bir yenillik ile karşımıza çıkmasa da ben renklerini çok beğeniyorum. 312 numaralı oje bu zaman kadar gördüğüm siyaha en yakın tonda yeşil oje. Ben çok beğendim. Kıvamı çok iyi . Tek kat yeterli oluyor ama ben yine iki kat sürdüm. Kurutucu olarak ne sürdüğümü hatırlamıyorum ama hava çok sıcaktı baloncuklar oluşmuş. Ona bakarak kendinden geçmiş China Glaze Fast Forward diyebilirim :). Oje çözücü ile koyulaşmış sakız kıvamına gelmiş ojelerinizi yeni haline getirebilirsiniz biliyorsunuz. Bilmeyenler varsa bunun için bir post hazırlayabilirim .
kozmetikcilerde satılıyor oje acıcı oje cozucu adında kalyon markasının . Watsons Gratis tarzı yerlerde de varOje çözücü dediğiniz şeyi nerden temin edebilirim?
Her gün ojeli gezmiyorumbu kadar ojeye tırnaklarınız sararmıyor mu?
İlk fotoğraf ojelerimin fotoğrafı olsun gerçi suanda bunların uzerine kat kat eklendi en kısa zamanda hepsini bir çekmeyi düşünüyorum
Simli ojelerde Seche , China Glaze Fast Forward . Günlük olarak Gratis te NK markasının kurutucusu var çok güzel onu kullanıyorum. Pek bulunmuyor bulursan stokla derim.oje kurutucu olarak hangi markayı kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?