• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

Pastelin Yılbaşı için çıkardığı simlerin devamı geliyor.Rafta gördüğümde gözlerime inanamadım China Glaze Ruby Pumps ile aynı oje.Kırmızı jel içinde kırmızı yoğun simler.Muhteşem bir oje.Ben altına başka bir oje sürmeden denemek istedim simler gömülü dursun diye ve evet öyle de oldu.Kat kat kırmızı simler jel kırmızı oje altında.Fotoğraflarda çok parlak çıkmadı ama harika görünüyor.Tırnaklarım da üç kat var başka bir zaman zemine sürdüğüm kırmızı bir oje üzerine denemek istiyorum.Kurutucu olarak China Glaze kullandım.Limitli koleksiyon314

pastel_limited_collection_314.jpg

pastel_limited_collection_314_simli_oje.jpg

pastel_314_limited_collection.jpg

tatlım özgürce pazarlamadan nasıl alışveriş yapıcam ürünlere bakıyorum ama ne fiyatları yazıyor nede satın al butonu var

günlerdir sayfa sayfa tamamladım konuyu.. hepsi birbirinden güzel olmuş :52: ben çok imreniyorum tırnak süslemelerine ancak üşengecim sadece düz ojemi sürüp çıkarım .. burada sırf tırnak bakımı- manikür ve tırnak süslemeleri yapan yerler var, gözüm oralarda hep, kendim yapmak istesem bile biraz beceriksizim de :27: ancak öyle olabilir..

you knowcum bende buralara baka baka bir sürü oje sahibi oldum şimdi hangisini sürsem diye karar veremiyorum:1:

Uzun zamandır Zoya ojelerimden sürmediğimi farkettim ve bütün ojelerimi topladım kucağıma :D.Bir baktım ki neredeyse çok çok yakın renkler.Bugün tırnağımda ki oje Zoya Sarah.Çok güzel bordo-fuşya renginde ışıl ışıl bir oje.Bordo kahve yanardönerli gibi göründüğüde oluyor bazen.İki katta yeterli oluyor.Şişede hafif iri parçacıklı gibi duruyor.Kurutucu olarak yine China Glaze kullandım.

sparkle_zoya_sarah.jpg

zoya_sarah_sparkle.jpg

zoya_sparkle_sarah.jpg

China Glaze Tinsel Town yılbaşında aldığım ojelerden biri.Diğer simli ojeler gibi opak olmayacağını düşünerek zemine tek kat Golden Lady nin siyah ojesini sürdüm.Sürdüğüm en güzel siyah oje diyebilirim.Üzerine Tinsel Town u sürmeye geldiğinde aslında tek başına da opak olabileceğini gördüm.Siyah ojenin üzerine 2 kat Tinsel Town sürdüm .Renk olarak gümüş-füme diyebilirim.Füme simler gümüş rengide pullar var .Bu aralar yine simli ojelerden gidiyorum :D.Kurutucu olarakta her zaman ki gibi China Glaze kullandım.

china_glaze_sparkle_glitter_tinsel_town.jpg

china_glaze_tinsel_town_2.jpg

china_glaze_tinsel_town.jpg

• Beğen
Reactions: gve
Ben bir şey sorıcam kızlar . Ya benim tırnaklarım çok ince acayip ince hatta kağıt tırnak diye dalga geçiyolar ve çok çabuk kırılıyo uzatamıyorum kazağıma veya hafif pütürlü bir yere takılsa kırlıveriyo ne yapabilirm bi yardım edinn:43:

Ben bir şey sorıcam kızlar . Ya benim tırnaklarım çok ince acayip ince hatta kağıt tırnak diye dalga geçiyolar ve çok çabuk kırılıyo uzatamıyorum kazağıma veya hafif pütürlü bir yere takılsa kırlıveriyo ne yapabilirm bi yardım edinn:43:

tırnak bakım ürünleri mutlaka kullanın özellikle susam zeytinyağı badem yağı gibi yağlarla bakım yapın ama uğrasamam dersenizde kalyon alın o tırnakları semsert yapıyoretkisini 1 2 haftada görürsünüz

Son düzenleme:
Bir süredir blogumla ilgilenemedim çünkü uzun süreli bir tatil hakkı verdim kendime :D.Dün gece geri döndüm hemde bir sürü yeni oje ile .Sırasıyla hepsini göstermeyi düşünüyorum bakalım :D.İlk oje Alix Avien in yeni çıkardığı kırmızı sim ve pullardan oluşan ojesi.110 numaralı gümüş rengi sim - pul ojesi ile aynı mantıkta sadece rengi farklı.Ben birkaç oje üzerinde denedim kendisi ama en çok hoşuma giden bu kombin oldu.Zeminde 2 kat Pastel 119 var .Koyu bir kırmızı.Üzerinde 2 kat Alix Avien 301 var.Tek başına opak olmaz ama altında bu tonlarda bir oje kullanırsanız harika duruyor.Kurutucularımı almayı unuttuğum için en üste ek bir kat geçmedim.Bu oje Wet 'n Wild Ants in My Pants ile aynı denilebilir.Ben de oda var yakın zamanda karşılaştırma yaparım.Hızla postlar gelecek ...

pastel_119.jpg

alix_avien_301.jpg

alix_avien_301_kirmizi_.jpg

pastel_119_alix_avien_301.jpg

Avon ' un Violetta Sparkle adlı ojesini ilk çıktığında hemen almıştım ama denemeden kaybettim .Tekrar almam elime geçmesi uzun sürdü o yüzden şimdi sürmeye vakit buldum.Koyu mor içinde altın renginde ışıltılar var.Tırnaklarım da üç kat var aslında iki katta yeterli olurdu ama ben biraz daha koyu renk durmasını istediğim için üç kat sürdüm.Başka renk bir oje üzerine sürünce nasıl durur denemek istiyorum.Aralık ' ta sanırım yılbaşı katalogunda vardı bu oje.Hala bulunabiliyormu bilmiyorum ama bulursanız alın

violetta_sparkle_avon.jpg

avon_violetta_sparkle.jpg

avon_violetta_sparkle2.jpg

China Glaze Dorothy Who mavi tabanda mavi ve az sayıda gümüş simden oluşan bir oje.Genelde ojeler şişede tırnakta durduğundan daha güzel görünür ama bu ojede tam tersini yaşadım ben.Şişe de opak olmayacakmış gibi mat simli duruyor ama tırnakta ışıl ışıl.Tırnaklarım da üç kat var .Üzerine de Orly Halley's Comet , Rocket Science , Glitz & Glamour ile tavuskuşunu andıran şekiller yaptım :D.Pek benzemedi ama renkleri uydu. Kurutucu olarak her zamanki gibi China Glaze..

glitter_nail_polish_china_glaze_dorothy_who.jpg

dorothy_who.jpg

china_glaze_dorothy_who-1.jpg

peacock_nails.jpg

Güneşli günler başlayınca benim için holografik oje devride başlamış oluyor.Blogda görebilirsiniz sık sık :D.China Glaze IDK lila tonunda holografik bir oje.Tırnaklarım da iki kat var ama omg serisi tek katta da yeterli oluyor.Üzerine kurutucu sürünce holografik etki dağılıyor zaten çabuk kuruduğu için gerek duymuyorum sürmeye.Fotoğrafları güneş ışığında çektim yani doğal fotoğraflar ...

china_glaze_omg_IDK.jpg

china_glaze_IDK.jpg

china_glaze_IDK_omg_holografik.jpg

china_glaze_holografik_IDK.jpg

Golden Lady 431 çok güzel bir gri - mavi renk oje.Tırnaklarım da iki kat var.Bu tarz gri - mavi arası renkleri çok seviyorum . Golden Lady ojelerin şişelerini çok seviyorum ben .Yerleştirirken lego gibi tamamlıyorlar birbirlerini :D.

golden_lady_431.jpg

431_golden_lady.jpg

• Beğen
Reactions: gve
Bu ojeyi almasam sürmesem gözüm açık ölürdüm :D. Ick a Bod y çok eski bir cadılar bayramı koleksiyonu ojesi.Siyah taban içinde turuncu simler.Evet oje şişe de çok çirkin ama sürünce bir kere daha bayıldım. Tırnağım da üç kat var ama iki katta da yeterli oluyor ben sadece simler yoğun olsun diye fazladan sürdüm.Kurutucu olarak China Glaze kullandım...

china_glaze_ick_a_bod_y.jpg

china_glaze_glitter_ick_a_bod_y.jpg

ick_a_bod_y_china_glaze.jpg

Cecile 80 turkuaz ışıltılı mavi bir oje. Cecile sanırım yaz için yeni renkler çıkarmış çünkü aldıklarım hep canlı renklerdi .Bu mavi ojeye bayıldım.Tırnaklarım da iki kat var .Eğer mavi seviyorsanız mutlaka almalısınız...

cecile_80.jpg

cecile_80_oje.jpg

cecile_80_mavi.jpg

cecile_80_mavi_isiltili_oje.jpg

mavi_oje_cecile_80.jpg

Back