Tırnaklar Fora

evet ama kapıdan ödeme seçeneği yok bir ojeye o kadar para verdiğimi duysa kocam kalpten gider ancak el altından alabilirim.

evet ama kapıdan ödeme seçeneği yok bir ojeye o kadar para verdiğimi duysa kocam kalpten gider ancak el altından alabilirim.
zamanla sende alısıyorsun herkeste kredi kartı ile alabilirsin guvenli yerler
cnm internet adresini bana da atabilir misin?

benim alısveriş yaptıgım yeri soruosun cnm sanırım dur özelden yazayım sana

China Glaze Sun Worshiper sarı-turuncu renkte neon bir oje.Aldığımda daha sarı görünmüştü bana ama sürdükten sonra tenimde resmen bir turuncu olduğunu gördüm .Zeminde beyaz oje var üzerine 3 kat sürdüm.Kışın neon ojeleri sürmeyi daha çok seviyorum daha önce de söylemiştim . Kapalı gri havaya inat rengarenk tırnaklar...

ay allahim ojeler ayri bi güzel renkler ayri bi güzel tirnaklar ayri bi güzel sekiller harikaa..

suracika misir patlatip yicem artik resimlere bakarken hayran kaldimmm süper vallaa..

bende oje yapinca ertesi gün oje cikmaya basliyo neden anlamadim :44:

teşekkür ederim cnm eğer tırnagın kremliyken suruyorsan cıkabilir yada ıslakken eger böyle deilse oje bozulmustur

yaa bu chına glaze glam gg'de de diğer malum sitede de yok,sanırım ebayden getirtcem,almazsam çatlarım

Hepsi harikalar çok hoşuma gittiler Hiç tırnaklarımı uzatıp oje sürebilen bir insan değilim ama çok heves ettim bir sürü oje aldım şimdi tırnaklar kısa da olsa çalışmalara başladım Çok teşekkür ederim o ilhamı verdiğin için

peki çok teşekkür ederim tatlım... yarın bakmaya çalışacağım. bebek var pek evden çıkamıyorum demekki yeni açılan kozmetikçiler olmuş...

hmm saol canim bilgin icin

ama senin eller süper valla professionell allahim allahim
çok tesekkür ederim canım
yaa bu chına glaze glam gg'de de diğer malum sitede de yok,sanırım ebayden getirtcem,almazsam çatlarım

canım bendeki glam gg deki baska eye candy koleksiyonunda
turkiyedeki son glamı ben aldım sanırım bir sure bulmak zor olacak glam pullu pembe ama material girl simli pullu benziyor ama aynı deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…