Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yeşile bayıldım :86:Nane yeşili de deniyor.Pastelin beyaz ojesine az miktarda Alix Avienin 217 numaralı ojesinden ekledim.Ortaya bu renk çıktı.Aslında çok önceden konad ile kullanmak için yapmıştım ama bugüne nasip oldu.Tırnağımda iki kat var çok çok hızlı kurudu.Üzerine Claire's 40 ile Bundle Monster diskindeki benek desenini yaptım.Renk mavi ama desende daha turkuazımsı çıktı ve bence taban renkle çok uyumlu oldu.Üzerinede bir fırça arkası yardımıyla Woo nun 501 numaralı ojesiyle çiçek deseni yaptım ortasında ki sarı renk ise Woo nun 589 numaralı ojesi.Üzerinede Golden Rose Quick Dry kullandım.Bu deseni renkleri çok beğendim Böyle bahar havasını ,çiçeklerin yeni açtığı dönemi hatırlattı bana.Bir Akdeniz insanı olaraktan İstanbulun kışına hiç alışamadım.Bahar çabuk gel ...
you_know ellerini okadar renkli görmeye alıştırdın ki bizi bu renk çok soluk kalmış sanki daha canlı bir renk te bu mıknatıslı oje olssaydı daha hoş olurdu
You_knowww senin konunu okuyan çok var diye buraya yazacağım Belki sen biliyorsundur ama bilmeyenler ve tırnak kırılması konusunda dertli çok var
Sen menekşe yağını tırnaklar için önerdikten sonra gidip menekşe yağı almaya karar verdim. Bir mağazada denk gelince istedim kadın ne için kullanacaksınız dedi tırnaklarım için dedim ve kadın tırnak için menekşe yağı kullanıldığını hiç duymadım dedi ve bütün ısrarlarıma rağmen menekşe yağını bana vermedi Ben de markayı pek bilmediğimden boşverdim
Sonra başladım araştırmaya saç bakımım için hazırladığım yağdan artan bir susam yağı vardı elimde ve iyi bir araştırma sonucunda susam yağının hem tırnaklar hem saçlar için neredeyse 1 numaralı yağ olduğunu fark ettim
3 gündür sabahları yarısı cila yarısı limon suyu karışımını tırnaklarıma sürüyorum ve akşam ojeyi silip, yatarken ellerime zeytinyağlı nemlendirici, tırnak etlerime lush lemonny flutter, tırnaklarıma da susam yağıyla masaj yapıyorum ve çorap geçirip yatıyorum..
Dün gece, kenarlarında çatlaKlar oluşmuş olan 4 tırnağımın kenarlarını yani çatlak kısımlarını kestim törpüledim.. Tırnaklarım biraz yamuk yumuk oldu ama alttan gelen tırnakların çok sağlam olacağı şimdiden belli..
Tırnağımın biri komple kırılmıştı ve kırılan kısmı kesip düzeltmemiştim sadece ucunu törpüledim ama tırnağın üstü orası pütür pütür duruyordu ve inanamazsın ama o pütürlük şu anda yok denecek kadar az.. Tırnak ucunda hücre yenilemesi var mı bilmiyorum ama benim tırnak ucum düzeldi
Bilmeyenlere yardımı olur umarım..
cnm menekşe yagıyla bir arkadasım bana solusyon hazırlamıstı bende demiştim menekşe yagı iyi gelir diye ama umarım tırnaklarına susam yagıda iyi geliodur ben öyle seylere hiç ihtiyc duymuyorum aslında uzun zamandır lemonny flutterde kullanmıyorum annem aldı benden sanırım bu tırnak işdie ırsı cnku kız kardeşimin annemin benim tırnaklarımız masallah saglıklı hatta ben kucukken yerdim hiç yoktu bile tırnagım simdi kime söylesem sasırıyorYou_knowww senin konunu okuyan çok var diye buraya yazacağım Belki sen biliyorsundur ama bilmeyenler ve tırnak kırılması konusunda dertli çok var
Sen menekşe yağını tırnaklar için önerdikten sonra gidip menekşe yağı almaya karar verdim. Bir mağazada denk gelince istedim kadın ne için kullanacaksınız dedi tırnaklarım için dedim ve kadın tırnak için menekşe yağı kullanıldığını hiç duymadım dedi ve bütün ısrarlarıma rağmen menekşe yağını bana vermedi Ben de markayı pek bilmediğimden boşverdim
Sonra başladım araştırmaya saç bakımım için hazırladığım yağdan artan bir susam yağı vardı elimde ve iyi bir araştırma sonucunda susam yağının hem tırnaklar hem saçlar için neredeyse 1 numaralı yağ olduğunu fark ettim
3 gündür sabahları yarısı cila yarısı limon suyu karışımını tırnaklarıma sürüyorum ve akşam ojeyi silip, yatarken ellerime zeytinyağlı nemlendirici, tırnak etlerime lush lemonny flutter, tırnaklarıma da susam yağıyla masaj yapıyorum ve çorap geçirip yatıyorum..
Dün gece, kenarlarında çatlaKlar oluşmuş olan 4 tırnağımın kenarlarını yani çatlak kısımlarını kestim törpüledim.. Tırnaklarım biraz yamuk yumuk oldu ama alttan gelen tırnakların çok sağlam olacağı şimdiden belli..
Tırnağımın biri komple kırılmıştı ve kırılan kısmı kesip düzeltmemiştim sadece ucunu törpüledim ama tırnağın üstü orası pütür pütür duruyordu ve inanamazsın ama o pütürlük şu anda yok denecek kadar az.. Tırnak ucunda hücre yenilemesi var mı bilmiyorum ama benim tırnak ucum düzeldi
Bilmeyenlere yardımı olur umarım..
krem surcen kız baska bişi yokBen de deniyim bu susam yağını. Diğer zamazingoları yapamam valla, üşenirim.
sen bence tırnaklarım kötu söyle böyle diye yorum yapma o tırnaklar bende olsa susar nazar deyer die çirkin yaaa fln derdimcnm menekşe yagını öneren bendim :))))) banada bi aktar önermişti bende dahil olmak üzere bir çok kişi kullanıyor menekşe yagını ve şimdiye kadar şikayet ettiklerini duymadım tırnaklar haricinde benim tırnak etlerimede çok iyi geldi ve eskisi kadar hem uzamıyorlar hemde kötü durmuyorlar.soyulmalara gelince o zaten vitaminsizlikle alakalı bir durum yani yedigin yiyeceklerin bile çok çok büyük etkisi var susam yapısal olarak çok fazla yag içerdigi içinde tırnagın mahrum oldugu yagı verecektir yanlız süreklimi kullanıyorsın bilmiyorum ama sürekli kullanmakta iyi degil haftada bir yada iki kere kullanılabilir.onun dışında size tavsiyem tırnagı sertleştiren ürünlerden uzak durmanız yani hangi ürünü kullanırsanız kullanın herhangi bir sertleşme hissederseniz hemen bırakın derim çünkü tırnagın sert olması hiç ama hiç iyi degil gerçekten yumuşak yapılı tırnakların kırılma olasılıgı daha az ki şöyle bir örnek vereyim size ben yaklaşık 2 haftadır hint yagı sürüyorum tırnaklarıma ve sertleşmeye başladılar sanırım ki 2-3 gündür bazı tırnaklarımın ucunda çarpıklıklar ve kırıklar görüyorum törpüyle düzeltiyorum fakat dogal olarak kısalıyor tırnaklarım ki nasıl kırıldıgını bile farketmiyorum biyere falan çarpınca hemen gidiyor sanırım ama eskiden biyere çarptıgım anlarda tırnagım sadece esnerdi herhangi bi kırılma yaşamazdım ki sanırım bu durum tırnaklarımın sertleşmesiyle alakalı.you know daha önceki yazılarında bahsetmişti zaten sert tırnak iyi degildir çok fazla diye test ettim onayladım
Harikalar ne diyeyim :) you_know şu son yaptığın desene özellikle bittim ( yeşil tonlkarında üzerinde pembe çiçek olan). Ben de disklerden almak istiyorum. Nereden alıyorsunuz? İnternetten mi sipariş vermek gerekiyor? Bir de kullanımı hakkında kısaca bilgi alabilirsem çok mutlu olurum.
Alix Avien in en son çıkardığı ojelerden biri 293.Çok çok koyu bir yeşil.Bir ton koyusu siyah sayılır.Zümrüt yeşilinin en koyu hali.İki katta yeterli oluyor .Jel yapıda ve parlak kuruyor.Sürülüşü çok kolay çünkü ojenin kıvamı sulu , tırnakta da dağılmadan duruyor.Kışın sık sık kullanacağım bir renk bu .Üstüne desen yapmadan da harika duruyor.Alix Avien in en son çıkardığı renklere bayıldım içinde grimsi yeşil ve birde çok açık bir mavi var.Sıra onlara da gelecek ...
cnm önceki sayfalarda cok yazmıstım nerelerden alındıgı
satıs yeri yok gidip bakıp alabilecegin googleye born pretty store,özgurce pazarlama,bundle monster yazarsan buralardan alabilirsin ha birde yakaladın yakaladın .com da cok uyguna var bugunlerde
Yelizcem kusura bakma yaaa ben menekşe önerisini you_know yaptı sandım karıştırmışım
Ben de sizin önerinizle menekşe yağını almak istemiştim ama satıcı kadın bana vermedi yağı deli midir nedir
Dediğiniz gibi sert tırnaklar kırılma açısından sorun olabilir ama benim tırnaklarım yumuşak demeyeyim de güçsüz diyeyim o zaman belki de güçlendiği için bana sertleşmiş gibi geliyordur:44: Keşke size yakın bir yerde olsam tırnaklarımı göstermeye gelirdim iyi mi bunlar diye
cnm menekşe yagıyla bir arkadasım bana solusyon hazırlamıstı bende demiştim menekşe yagı iyi gelir diye ama umarım tırnaklarına susam yagıda iyi geliodur ben öyle seylere hiç ihtiyc duymuyorum aslında uzun zamandır lemonny flutterde kullanmıyorum annem aldı benden sanırım bu tırnak işdie ırsı cnku kız kardeşimin annemin benim tırnaklarımız masallah saglıklı hatta ben kucukken yerdim hiç yoktu bile tırnagım simdi kime söylesem sasırıyor
krem surcen kız baska bişi yok
sen bence tırnaklarım kötu söyle böyle diye yorum yapma o tırnaklar bende olsa susar nazar deyer die çirkin yaaa fln derdim
cnm önceki sayfalarda cok yazmıstım nerelerden alındıgı
satıs yeri yok gidip bakıp alabilecegin googleye born pretty store,özgurce pazarlama,bundle monster yazarsan buralardan alabilirsin ha birde yakaladın yakaladın .com da cok uyguna var bugunlerde
cnm you knowda önermiş zaten :)) keşke cnm keşke nerdesinki sen :)
Harika bir renk buuu :))