Tırnaklar Fora

İki konad diskim ve üç konad ojem elime çoktan ulaştı ama yazısını yeni yazabildim.Bir desen deneyip öyle paylaşmak istedim.Diskler M82 ve M50 , ojeler de sarı,yeşil ve turuncu damga ojeleri.Birşey dikkatimi çekti disklerde jelatin yoktu .İlk başta uğraştım çıkarmak için ama daha sonra desen deneyim dedim ve desen damgalandı yani jelatin yok!!.M82 diskinde ki balık desenini çok beğeniyorum ne yapsam diye düşünürken Trincess in burada yaptığı desen aklıma geldi o zaman çok beğenmiştim.Hemen denemek istedim.Zemin deki oje Flormarın yeni ojelerinden 431.Glass fleck yapıda lacivert bir oje.Aslında tam koyu lacivert değil rengi aqua gibi.Sanırım Flormar şişesini karıştırmış bu ojenin çünkü Miracle serisinde ki ojelerin yapısı ile aynı sadece az daha küçük parçaları.Işıkta da güneşte de çok güzel parlıyor .Üstüne dediğim gibi balık desenini She nin beyaz ojesi ile damgaladım.Okyanus altında ki balıklar gibi .Ben bu aralar çok deniz , havuza benzetiyorum ojeleri ve desenleri.Acilen tatile ihtiyacım var sanırım.

kızlar gelen disklerle 3. yapışım oldu nasıl olmuuşlar.?acemiyim hala

Diskleri nerden aldın ? ya biri bana yardım etsin . bornprety den 12 li disklerden aldım fakat bendemi bi sorun var yoksa disklerdemi anlamadım beceremiyorum bi türlü biri bana tam olarak nasıl uygulamam gerektiğini anlatırmı ? diskler in yanında hiç bir açıklayıcı kitapcıkda yok sadece diskler ve damgası geldi . once normal ojelerle denedım olmadı sonra zar zor buldugum flormarın nailart yazan siyah ojesını aldım denedım gene olmuyor . diskdeki desenin üzerine ojeyı surdukten sonra beklıyormuyuz ? nekadar beklıyoruz bana tam sıralaması ıle anlatırsanız sevinirim . birde en iyi hangi ojelerle sonuç alırım ? marka ve numara verirseniz sevinirim

Konad disklerini nerden aldın acaba ?

diske sürdüğün opak ojeyi yani tek katta renk veren ojeyi flormarın nail art altın rengi cok uygun onu surdukten sonra cok hızlı davranıosun sıyırıosun ve damgayı cok bastırmadan diske desenin oldugu yere bastırıosun daha sonra damgaya gecen deseni tırnaga uyguluosun cok hızlı olman lazım yoksa oje kurur ve yapamazsın gecmiş sayfalara bkarsan toplu olarak desenlerde kullanılan ojeleri yazmıstım resimli sekilde
Konad disklerini nerden aldın acaba ?

özgürce pazarlamadan tanesi 10 tl

Desenlerin çok canlı ve belirgin duruyor bornprety den aldıgım disklerle denemeler yapıyorum ilk denemelerım başarısızdı bu gece kendi sıyıracı yerine kredi kartı kullandım biraz daha dıkkat lı yaptım bu kez başardım ama desenler çok zayıf duruyor tırnakda var yok arası silik gibi nerdeyse püf noktaları nedir

ha bide disklerin ustunde cok cok ince zar gibi jelatin var onuda cıkarmalısın

pardon son yazılarını gormeden yazdım bi önceki mesajımı eski mesajlarınıda inceliyorum şuan . ama buyuk hevesle aldığım disklerden stres olmaya başladım inşallah daha verimli kullanabilirim senin mesajlarından sonra .

ha bide disklerin ustunde cok cok ince zar gibi jelatin var onuda cıkarmalısın

pardon son yazılarını gormeden yazdım bi önceki mesajımı eski mesajlarınıda inceliyorum şuan . ama buyuk hevesle aldığım disklerden stres olmaya başladım inşallah daha verimli kullanabilirim senin mesajlarından sonra .

canım resmen şoktayım.tüm bu tırnakları bu hale getirmek uzun zaman almıştır herhalde.tırnaklarını çok seviyor olmalısın..tırnaklarıma bu kadar vakit harcayabilsem de seninki gibi olsalar keşke ama ben onları yiyip duruyorum malesef

kullandıgın ojedendir muhtemelen her ojeyle olmuyor silik duruyor eski sayfalarda yazmıstım hangi ojelerle oldugunu bu mesela flormar nail art sanırım

devamlı oje surersen yemezsin bende kucukken yiyordum tırnaklarımı
çok bakım yapmıyorum aslında krem kullanıyorum o kadar

Üst sıradan sol baştan :
Catrice I Wear My Sunglasses at Night , Catrice Iron Mermaiden ,Catrice Hip Quenns Wear Blue Jeans , Catrice Forget Me Not , Catrice Meet Me At Coral Island

Alt sıra sol baştan :
Gosh Ocean , Essence Circus Confetti , Essence İt's Purplicious,Essence Magnetic Pixle Dust, Essence Magnetic Miracle Shine.

Sol baştan :
Essence Choose Me , Essence Let's Get Lost , Essence Meet Me Now , Essence Where İs The Party ? , Essence Mellow Yellow .

Sol baştan ,

Essence Blair , Essence Bella.

Sol baştan ,

Essence Magnetic Pixie Dust ,Essence Magnetic Miracle Shine .

you_know tatlım ara ara buraya girip sinsi sinsi seni takip ediyorum ve beğendiğim ojelerin marka ve numaralarını not alıp ertesi günü kendimi kozmetikçilere zor atıyorum valla.senin yüzünden oje dükkanı açacak kadar ojem oldu ama gel gör ki kim sürecek.gaza gelip gelip alıyorum ama iş sürmeye gelince su koyuveriyorum.bende şişelerine bakıp bakıp mutlu oluyorum.bu nasıl birşeydir ya!

oy oy oy oy oyyyy çok beğendim ben bunların hepicüğünüüüü çokta özendim o kadar güzel ojelerimin olmasını ve böyle uğraşabilmeyi :78:

kızlar dün bundlemonster.comdan 25li dkslerden sipariş verdim ama öğrendim ki herkes bu diskleri amazon .comdan vermiş içinizde bundlemonsterdan alışveriş yapan var mı bu diskler elime ulaşır mı acaba

tatildeyim kızlar yakında yeni ojelerle döncem

bundle monster geliormus alanlar oldu ben bir arkadasıma getirtmiştim

bu arada alix avien cok guzel bir sonbahar serisi cıkartmıs kahveler,yeşiller,maviler,griler fln ben cok begendim hepsini aldım eklerim bi ara

essenceleri arkadasım hediye etti o yukarda gördugunuz butun ojeleri arkadasım hediye etti mıknatıslıda dahil

Bir önce ki yazım da yeni ojeler aldığımı söylemiştim.Renkler tam sonbaharlık.Onları fotoğrafların üstünde numaralarıyla göreceksiniz .Tırnağım da ki oje Essence Circus Confetti.Zemin de tek kat Golden Lady siyah oje var .Sürülüşü ve fırçası çok güzel.Circus Confetti içinde rengarenk altıgen pullar bulunduran bir oje.İçinde sarı,mavi,gümüş,pembe,turuncu,yeşil pullar ve minik simler var.Siyah zemin üstünde çok güzel duruyor.Şişe de yoğun şekilde bulunduğu için pullar ve simler tek kat sürmem yetiyor .Bazen bu tür ojeler mat kurur ama bu oje parlak kurudu .Bakalım silerken de zorlanacakmıyım :S...

Alt sıradakiler yeni ojeler ...

Kırmızı sim bombası..

Açık gri içinde mor simler çok dikkatimi çekti denemek için aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…