- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
heryerde yok çatlayanı zaten yeni çıkmıs dediler bu arada yeni cıkan renkleri diyorsan onlar neon değil aslında supershıne serisinden ama garip renkler sedefli metalik gibi ben spreyi almadım bu aralar golden rose bozdu diyor birkac kişi ama ben o söylentilerden sonra 3 tane aldım sorun yok eskisi gibi :26: sanırım 1 seride sorun vardı toplayamadılar fln sorun oldu spreyi alcam o zaman karsılastırırım cnm
evettt
yeni seri yok daha satısta ama yakında cıkar sanırım miracle var ama dierleri yoktu
canım flormar 011
Ayyy buna bayıldım yaaa... Çok güzel renk. Hemen alacağım. :97:
You know bir sorum olacaktı. Bu kadar çok oje kullandığına göre kıyafet ve oje rengi uyumu konusunda da bana yardımcı olableceğini düşünüyorum.
Şimdi ben açık kahve ve krem rengimsi bir şey giyeceğim biraz uzun, altıma siyah tayt giyeceğim, onların üstüne siyah uzun hırka ve kısa kahverengi bir bot olacak altımda da. Makyajımda bordo tonlar olacak. Oldukça beyaz bir tenim var. Bunları göz önüne alarak bana nasıl bir renk önerirsin? Mesela bu gül kurusu rengi not ettim, bu olabilir. Ama koyu tonlar düşünürsek ne önerirsin? :97: