Çok sevdiğim bir izleyicimin bana hediyesi bu oje.Birbirimizi görmeden uzun uzun ojeler hakkında konuştuğumuz olmuştur .Oda Mersin li bendeve aynı okullarla bağlantımız var .Belki birbirimizi görmüşüzdür bile .Kendisi blogu olmayan ama oje ve bakım ürünleri hakkında inanılmaz bilgisi olan biri .Bana da kendi yaptığı bir bakım yağı ve bu ojeyi hediye etti .Tırnaklarım da oje yokken bakım yağını hemen denedim.Ne koktuğunu çözemesem de çok güzel bir kokusu var .Sanırım içinde limon özlü birşeyler var.Tırnaklarımda biraz beklettikten sonra ojeyi denedim .Vera Valenti markasını ilk defa duydum ve gördüm.Ojenin rengi harika .Flormarın yeni çıkardığı bir maviye benziyor ama aynısı değil.Tam deniz , havuz rengi .Tırnaklarım da iki kat var .İlk katı çok rahat sürdüm ama ikinci katı sürerken sanırım sıcaklardan çok zorlandım.Fırça sert olduğu için alttaki ojeyi bozdu ama çok belirgin iz bırakmadı.Ojenin en en çok sevdiğim özelliği ışık hızında kuruması .Tırnaklarıma sürdüm fotoğraf makinesine uzandım,açtım ,ayarlarına baktım tırnağım yanlışlıkla bir kenara çarptı ve oje bozulmadı .Sanırım bu süre 1 dakika .Bu ojenin değişik renklerini de alırım ben .Sizde bulursanız kaçırmayın.Son olarak Seda ' cım sana çok çok teşekkür ediyorum bakım yağı ve minik sürpriz dediğin oje için ... .
Bu arada Flormar çok çok güzel yeni ojeler çıkarmış.Ben bu renkleri beğendim aldım .Çok değişik mavi ve lacivertler çıkarmış .Görürseniz mutlaka alın çünkü yeni çıkan renkler hemen bulunmaz oluyor.
Pastelin en son çıkardığı ojelerden 25 numara ayrıca sanırım isimde vermişler yada renk tonunu belirtmişler Khaki yazıyor şişe etiketinde.Bu sene böyle çirkin çamurlu renkler moda buda o renklerin biraz yeşil tonlusu.Yani renk yeşil tonlu açık kahverengi.Koleksiyonda dikkatimi çeken ilk bu renk olmuştu çok beğendim ben .Türk firmalarını Chaneli takip ettikleri için kutluyorum.Bu oje Chanel Khaki Burn nun benzeri.Oje tırnağımda iki kat .Hızlı ve parlak kurudu.Tek katta da yeterli oluyordu ama ben yine iki kat sürdüm .Bu tonda ojeler elleri daha da koyu gösterir gibi geliyordu bana ama ellerin renginide açıyor sanki.Bence alınması gerekli harika ojelerden çünkü her renkle uyumlu olur...
Ojeyi çok güzel sürmüşsün hiç parmak ile tırnak arasındaki kabuklara bulaşmamış. Ben sürdükten sonra en az 15 dk uğraşıyorum asetonla düzeltmek için. Sen nasıl başarıyorsun ayrıca tırnak kesiminde çok hoş uzun tırnak sevmem ama.Kendin mi kesiyorsun kuaför mü bakım yapıyor ?
Uzun zamandır yoktum tatil nedenli fazla giremedim ve sayfalara da bakamadım. Şimdi girer girmez son sayfada gördüğüm mavi Flormar'lardan sağdaki ikisini bugün aldım tesadüfen, soldan 2.yi daha önce almıştım sadece o turkuaz gibi olan en soldaki ojeden yoktu sanırım bitmiş. Ve nihayet Miracle Color serisinin yeni ojeleri U30-31-32-33 VE 34'ü aldım. 30 ve 33'ü o kadar beğendim ki ikişer tane aldım. Matte serisine de yeni ojeler gelmiş Chanel 505'i andıran bir tane vardı ama daha lilamsı, ondan aldım ve güzel bir yeşil. Golden Rose'da boş durmuyor o da güzel renkler çıkarmış ben görmeyeli, yani bir 15-20 tane oje topladım geldim bugün, 1 aydır hiç oje almamıştım bugün acısını çıkarmış oldum. :) Bu iki marka da ama özellikle Flormar bu yıl beni çok şaşırttı ve sevindirdi, umarım bu hızda devam eder.
Sanırım hiçbir ojeden bu kadar eğlence çıkarmadım çıkaramam da .Claire's Glow in Dark karanlıkta parlayan ojesi.İki gündür tırnağım da gece lambası görevi görüyor.Şişe de açık yeşil simli bir oje gibi duruyor aslında jel gibi hatta jöle gibi bir kıvamı var ama kolaylıkla sürülebiliyor.Herhangi bir ojenin üzerine sürüyorsunuz yada tırnak zemininize ama tırnak çizgisini kapatacak kadar opak olmuyor yani sadece şeffaf cilalar gibi duruyor.Ben altına daha da parlaması için sarı renk bir oje sürdüm.Üstüne iki kat Glow in Dark sürdüm ve karanlıkta muhteşem bir görüntü.Ortamın tamamen karanlık olması yeterli bu parlamayı görebilmeniz için .Fotoğraflar da tam yakalayabildiğim için sevindim ama hiçbir şey görmeden çektiğim içinde biraz dağınık çıktı fotoğraflar.Bu acayip şeyden kesinlikle gece gezmesi seven herkes almalı.Bu cilanın tek kötü tarafı minik bebişlerin parlayan tırnakları görünce korkmaları ....
NOT:Türkiye' de satışı yok .
Tırnaklara bakın oha
[video=youtube;rOCzQ3pKGvk]http://www.youtube.com/watch?v=rOCzQ3pKGvk&feature=relmfu[/video]
bu michelle phan avatarimdaki kiz
o tirnaklari günlük kullanim icin yapmamis, tim burton themasina uysun diye yapmis
normalde cok sade takilan bi kiz cok begeniyorum kendisini, youtube dan meshur oldu simdi lancome modelligi yapiyormilyonlarca izleyicisi var:98:
valla ben tanımıyorum hiçç,ama kat kat fondoten tipi şeyler sürdü,hiç sevmem ten rengi belli olmayacak şekilde makyajı da...
ama o şekilde tarz yapan uzak doğulu kızlar çok var,onlardan zannettim.
ben de bayılıyorum, her tarz makyajdan anlıyor. yaşını merak ediyorum:) en çok da bu kadar bilgiyi nerden edindiğini. haa bi de zengin mi bu kız yaa, her tür makyaj malzemesi var, ben de istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?