Tırnaklar Fora

çooook beğendim diye bir seçenek olsa keşke
elanor 533'e rengini çok benzettim,bayıla bayıla sürüyorum onu da,bu marka oje hiç görmemiştim.
flormarlardan da ben 431'i çok merak ettim.
Mahrumiyette otrduğum için bulamayabilirim.
Sürünce görürüm artık.

dilekkk senden sonra bende de bir oje takıntısı başladı :))
konad başlangıç seti aldım sonra yakaladın daki disklerden aldım bir sürü
ama bir türlü istediğim gibisini yapamadım :)) vaktimde yok sanırsam ondan
en sonunda sticker aldm onunla yaptım paylaşayım sizle dedim :))

Uzun zamandır yoktum tatil nedenli fazla giremedim ve sayfalara da bakamadım. Şimdi girer girmez son sayfada gördüğüm mavi Flormar'lardan sağdaki ikisini bugün aldım tesadüfen, soldan 2.yi daha önce almıştım sadece o turkuaz gibi olan en soldaki ojeden yoktu sanırım bitmiş. Ve nihayet Miracle Color serisinin yeni ojeleri U30-31-32-33 VE 34'ü aldım. 30 ve 33'ü o kadar beğendim ki ikişer tane aldım. Matte serisine de yeni ojeler gelmiş Chanel 505'i andıran bir tane vardı ama daha lilamsı, ondan aldım ve güzel bir yeşil. Golden Rose'da boş durmuyor o da güzel renkler çıkarmış ben görmeyeli, yani bir 15-20 tane oje topladım geldim bugün, 1 aydır hiç oje almamıştım bugün acısını çıkarmış oldum. :) Bu iki marka da ama özellikle Flormar bu yıl beni çok şaşırttı ve sevindirdi, umarım bu hızda devam eder.

Ojeyi çok güzel sürmüşsün hiç parmak ile tırnak arasındaki kabuklara bulaşmamış. Ben sürdükten sonra en az 15 dk uğraşıyorum asetonla düzeltmek için. Sen nasıl başarıyorsun ayrıca tırnak kesiminde çok hoş uzun tırnak sevmem ama.Kendin mi kesiyorsun kuaför mü bakım yapıyor ?

Bu rengi bulabilmek için topiğini talan etmekle meşguldum,neyse ki çok derinlerde değilmiş çabuk buldum
Uzun zamandır bu renk bi oje arıyorum,numarasını aldım teşekkürler you_know

sanırım okudugum acı olaylardan sonra tırnaklarımı kuaföre emanet edemem tırnak etlerini kesmekten ve kötu törpülemekten baska fazla bilgileri oldugunu dusunmuyorum en azından fön cektirmeye bile gittigimde aaaa tırnaklarını nasıl yaptın diye soracak kadar bilgisizler çevremdeki yerler
tırnaklarıma cok tırnak makası deydirmem acıkcası daha cok kağıt törpü ile kısaltır metal törpü ile şekil veririm
birde sure sure alısıosun tam tırnak etine deyirme az geriden sur sende alısacaksın

onun aynısı pastelde de var kacırmıs sayılmazsın ama pastel cok guzel renkler cıkardı bir an önce bul al bence ve limitli koleksiyon suvaride yok ama erkul kozmetikte dahil cogu yerde var

Allahımm bu tırnaklara hayran olunurrrr
Çok süper bisiii bunlarr
Topigi henüz yeni keşfettimm
İncelemeye aldım tek tekk incelicemm

Sanırım hiçbir ojeden bu kadar eğlence çıkarmadım çıkaramam da .Claire's Glow in Dark karanlıkta parlayan ojesi.İki gündür tırnağım da gece lambası görevi görüyor .Şişe de açık yeşil simli bir oje gibi duruyor aslında jel gibi hatta jöle gibi bir kıvamı var ama kolaylıkla sürülebiliyor.Herhangi bir ojenin üzerine sürüyorsunuz yada tırnak zemininize ama tırnak çizgisini kapatacak kadar opak olmuyor yani sadece şeffaf cilalar gibi duruyor.Ben altına daha da parlaması için sarı renk bir oje sürdüm.Üstüne iki kat Glow in Dark sürdüm ve karanlıkta muhteşem bir görüntü.Ortamın tamamen karanlık olması yeterli bu parlamayı görebilmeniz için .Fotoğraflar da tam yakalayabildiğim için sevindim ama hiçbir şey görmeden çektiğim içinde biraz dağınık çıktı fotoğraflar.Bu acayip şeyden kesinlikle gece gezmesi seven herkes almalı.Bu cilanın tek kötü tarafı minik bebişlerin parlayan tırnakları görünce korkmaları ....

NOT:Türkiye' de satışı yok .

Bende istiyoruuuuuuummmmmm...

Umarım en kısa zamanda Türkiye'ye gelir.

Tırnaklara bakın oha

[video=youtube;rOCzQ3pKGvk]http://www.youtube.com/watch?v=rOCzQ3pKGvk&feature=relmfu[/video]

bu michelle phan avatarimdaki kiz

o tirnaklari günlük kullanim icin yapmamis, tim burton themasina uysun diye yapmis

normalde cok sade takilan bi kiz cok begeniyorum kendisini, youtube dan meshur oldu simdi lancome modelligi yapiyor milyonlarca izleyicisi var:98:

valla ben tanımıyorum hiçç,ama kat kat fondoten tipi şeyler sürdü,hiç sevmem ten rengi belli olmayacak şekilde makyajı da...
ama o şekilde tarz yapan uzak doğulu kızlar çok var,onlardan zannettim.

valla ben tanımıyorum hiçç,ama kat kat fondoten tipi şeyler sürdü,hiç sevmem ten rengi belli olmayacak şekilde makyajı da...
ama o şekilde tarz yapan uzak doğulu kızlar çok var,onlardan zannettim.

bu makyaj örneklerini haloween icin yapiyor normalde sade biri dedigim gibi
ama avatarimdaki vampir makayj videosunu izlemeni tavsiye ederim harikalar yaratiyo

‪MichellePhan's Channel‬‏ - YouTube

ben de bayılıyorum, her tarz makyajdan anlıyor. yaşını merak ediyorum:) en çok da bu kadar bilgiyi nerden edindiğini. haa bi de zengin mi bu kız yaa, her tür makyaj malzemesi var, ben de istiyorum

ben de bayılıyorum, her tarz makyajdan anlıyor. yaşını merak ediyorum:) en çok da bu kadar bilgiyi nerden edindiğini. haa bi de zengin mi bu kız yaa, her tür makyaj malzemesi var, ben de istiyorum

23-25 aralariydi heralde tam hatirlamiyom simdi, zengin degil orta halliler ama sponsoru var videolari cok bakiliyor diye 1. si lancome, ayrica kendisi ressam bilgi ordan heralde

sende makyaj videolari cek youtube koy cok bakilirsa sponsorlar kendiliginden geliyo zaten

Son düzenleme:
tahmin etmiştim destek aldığını, çünkü arka plandaki odalardan dolayı hiç de zengin durmuyor

China Glaze DV8 turkuaz holografik oje.Holo etkisi kuvvetli.Tek katta yeterli oluyor koleksiyonda ki ojeler ama ben yine iki kat sürdüm.Güneşte deli gibi renkleniyor oje.Bu oje diğerlerine göre daha derin gibi geliyor bana .Renginden dolayı okyanus gibi duruyor sanırım ondan .Hızlı kurumalarını seviyorum bu ojelerin fakat kalıcılıkları konusunda aynı şeyi söyleyemem .Gece sürdüm ertesi gün öğlen baktığımda orta parmağımın tırnağında hafif bir soyulma olmuştu .Diğer ojeler de de yaşamıştım bunu.Ama herşeye rağmen çok güzeller ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…