Çok sevdiğim bir izleyicimin bana hediyesi bu oje.Birbirimizi görmeden uzun uzun ojeler hakkında konuştuğumuz olmuştur .Oda Mersin li bende ve aynı okullarla bağlantımız var .Belki birbirimizi görmüşüzdür bile .Kendisi blogu olmayan ama oje ve bakım ürünleri hakkında inanılmaz bilgisi olan biri .Bana da kendi yaptığı bir bakım yağı ve bu ojeyi hediye etti .Tırnaklarım da oje yokken bakım yağını hemen denedim.Ne koktuğunu çözemesem de çok güzel bir kokusu var .Sanırım içinde limon özlü birşeyler var.Tırnaklarımda biraz beklettikten sonra ojeyi denedim .Vera Valenti markasını ilk defa duydum ve gördüm.Ojenin rengi harika .Flormarın yeni çıkardığı bir maviye benziyor ama aynısı değil.Tam deniz , havuz rengi .Tırnaklarım da iki kat var .İlk katı çok rahat sürdüm ama ikinci katı sürerken sanırım sıcaklardan çok zorlandım.Fırça sert olduğu için alttaki ojeyi bozdu ama çok belirgin iz bırakmadı.Ojenin en en çok sevdiğim özelliği ışık hızında kuruması .Tırnaklarıma sürdüm fotoğraf makinesine uzandım,açtım ,ayarlarına baktım tırnağım yanlışlıkla bir kenara çarptı ve oje bozulmadı .Sanırım bu süre 1 dakika .Bu ojenin değişik renklerini de alırım ben .Sizde bulursanız kaçırmayın.Son olarak Seda ' cım sana çok çok teşekkür ediyorum bakım yağı ve minik sürpriz dediğin oje için ... .
Bu arada Flormar çok çok güzel yeni ojeler çıkarmış.Ben bu renkleri beğendim aldım .Çok değişik mavi ve lacivertler çıkarmış .Görürseniz mutlaka alın çünkü yeni çıkan renkler hemen bulunmaz oluyor.
çooook beğendim diye bir seçenek olsa keşke
elanor 533'e rengini çok benzettim,bayıla bayıla sürüyorum onu da,bu marka oje hiç görmemiştim.
flormarlardan da ben 431'i çok merak ettim.
Mahrumiyette otrduğum için bulamayabilirim.
Sürünce görürüm artık.