• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

o sanırım flormar 410 un koyusu
oluyo cnm neden olmasınki yada siyah bi ojeyi sürüp ince bi fırçayla da çekile bilir düzgün olması için bantlada yapılabilir.
opinin o oje ee dogal olarak bizim hazırladıgımız hiç bi oje o tonda o renkte ve yapıda olmaz sanmam ancak benzer bi renk yakalanabilir

o oje yapılamazda sanırım golden rose 12 buna benzer desenlerde damga ve disklerle

32079_415553703392_771813392_4395211_2451811_n.jpg

Ben çekmece de flormar standından alıyorum ojelerimi onun için ojelerim hep flormar markalıdır..
Bugün ilk defa Golden Rose aldım..
Stand da olan görevli kız selectıon marka kaldırıldı dedi hakikaten de stand da yoktu..
Belki mağazalarda olur..

Uzun süredir blogdan uzağım hatta pembe çarşambayı bile atladım farkındayım.Geçen post taki ojelerimi dün sildim desem çooook şaşırırsınız sanırım .Ben bu durumu bahar yorgunluğu olarak adlandırıyorum ama herkes yaz geldi diyor haklılar.İçim ne zaman sıkıntılı olsa mutlaka kötü bir haber alırım :( .Bu haberde geç olmadan geldi çok yakın iki arkadaşım trafik kazası geçirmişler ve yoğun bakımdalar :( biri zaman geçtikce düzeliyor ama diğeri doktorların deyimiyle ''mucize'' bekliyor :(( .İki gündür ağlamaktan gözlerim balon gibi 15 saat uzaklıkta elimden birşey gelmiyor telefonla aramaktan başka :(((.Allah sevenleri ayırmasın ...Genellikle oje dışında birşey yazmam bloga ama rahatlamaya ihtiyacım vardı .Şu anda bunları yazarken bile deprem oldu .Merkez üssü Bilecik 4.7 .İstanbul ' dan nefret etme nedenlerim artıyor :((.
Pastelin bu ojesini aldığım zamanlarda denemiştim yani fotoğraflar eski .Pastel bu sezonda çok güzel ESSİE renkleri ojeler çıkardı.Buda onlardan biri .85 numaralı somon rengi bir oje.Tırnaklarımda iki kat var üstündede Quick Dry var.Ellerim esmer olduğu için bende tam neon gibi patladı bu oje aslında ben daha soluk ve pastel olmasını isterdim.Neyse ki American Apparel Summer Peach var bende çok eksikliğini hissetmedim.Yaz için uygun bir oje .Üstüne desen yapmıştım yarında onu yazarım .Hala oje sürecek kadar bile keyfim yok.Belki de Mersin ' e giderim.Beni özleyin ve arkadaşlarım için lütfen dua edin :( .

pastel85-2.jpg

pastel85somonrengioje.jpg

Uzun süredir blogdan uzağım hatta pembe çarşambayı bile atladım farkındayım.Geçen post taki ojelerimi dün sildim desem çooook şaşırırsınız sanırım .Ben bu durumu bahar yorgunluğu olarak adlandırıyorum ama herkes yaz geldi diyor haklılar.İçim ne zaman sıkıntılı olsa mutlaka kötü bir haber alırım :( .Bu haberde geç olmadan geldi çok yakın iki arkadaşım trafik kazası geçirmişler ve yoğun bakımdalar :( biri zaman geçtikce düzeliyor ama diğeri doktorların deyimiyle ''mucize'' bekliyor :(( .İki gündür ağlamaktan gözlerim balon gibi 15 saat uzaklıkta elimden birşey gelmiyor telefonla aramaktan başka :(((.Allah sevenleri ayırmasın ...Genellikle oje dışında birşey yazmam bloga ama rahatlamaya ihtiyacım vardı .Şu anda bunları yazarken bile deprem oldu .Merkez üssü Bilecik 4.7 .İstanbul ' dan nefret etme nedenlerim artıyor :((.
Pastelin bu ojesini aldığım zamanlarda denemiştim yani fotoğraflar eski .Pastel bu sezonda çok güzel ESSİE renkleri ojeler çıkardı.Buda onlardan biri .85 numaralı somon rengi bir oje.Tırnaklarımda iki kat var üstündede Quick Dry var.Ellerim esmer olduğu için bende tam neon gibi patladı bu oje aslında ben daha soluk ve pastel olmasını isterdim.Neyse ki American Apparel Summer Peach var bende çok eksikliğini hissetmedim.Yaz için uygun bir oje .Üstüne desen yapmıştım yarında onu yazarım .Hala oje sürecek kadar bile keyfim yok.Belki de Mersin ' e giderim.Beni özleyin ve arkadaşlarım için lütfen dua edin :( .

pastel85-2.jpg

pastel85somonrengioje.jpg

kuzummmmm:5::5::5: dualarım arkadaşlarınla inşallahh tez zamanda saglıklarına kavuşurlar çok üzüldümm:5::5::5:

teşekkür ederim kızlar biletimi aldım gidiyorm cuma gunu 2 gun kalıp döncem:43::43::43:

Yine bir pembe çarşamba yazısı.Bu seferki oje kendi frankenim .Aslında tam pembe sayılmasa da kirli bir pembe oje.Alix Avienin pembe çatlayan ojesi ile açık yeşil ojesini karıştırdım ve ortaya bu renk mat bir oje çıktı.Çatlamadı ama matlaştı.Tam da bu renk şifon bir bluz almıştım.Üzerinde ki deseni denemek istedim.Golden Rose nail art ojelerinden 103 numara ile Bundle Monster diskindeki deseni uyguladım.Golden Rose nail art ojeleri çok opak değil ama gördüğünüz gibi damga da kullanmaya çok uygun.Üzerine top coat geçtim parlak olsun diye .Ben beğendim çok benzemese de renkler bluzume uydu.

nailartbundlemonstergoldenrosenailart103.jpg

frankenpinkwednesdaygoldenrosenailart103bundlemonster.jpg

goldenrosenailart103bundlemonster.jpg

Yine bir pembe çarşamba yazısı.Bu seferki oje kendi frankenim .Aslında tam pembe sayılmasa da kirli bir pembe oje.Alix Avienin pembe çatlayan ojesi ile açık yeşil ojesini karıştırdım ve ortaya bu renk mat bir oje çıktı.Çatlamadı ama matlaştı.Tam da bu renk şifon bir bluz almıştım.Üzerinde ki deseni denemek istedim.Golden Rose nail art ojelerinden 103 numara ile Bundle Monster diskindeki deseni uyguladım.Golden Rose nail art ojeleri çok opak değil ama gördüğünüz gibi damga da kullanmaya çok uygun.Üzerine top coat geçtim parlak olsun diye .Ben beğendim çok benzemese de renkler bluzume uydu.

nailartbundlemonstergoldenrosenailart103.jpg

frankenpinkwednesdaygoldenrosenailart103bundlemonster.jpg

goldenrosenailart103bundlemonster.jpg

şahaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

:3: hu hu kizlar:3:

bende bikac gün önce disk almistim , bugün ilk denememdi :17:
burayi görünce bende ekliyeyim dedim:77:
olmusmu:115:

$Pictures.jpg

younow gamze puantiyelere bayildim :69:

teşekkür ederim cnm seninkilerde güzel duruyor ama sende daha yakından cek fotoları daha net durur
saol canim :38:
canım güsel olmuş o damga yaptığın oje konad ojesi mi ?

tsk canim :38: konad degil essence diye bi marka ama konadlarimda bugün geldi:21:

younow cum bi desen yapmisti onu yapicam bakalim olcekmi bide bulsam hangi sayfadaydi:26:

Alix Avienin yeni ojelerinden 276 numara.Tam bir yaz rengi.Mavi değil yeşil değil aslında açık turkuaz denebilir.Bu rengi almayacaktım Pastel ve Flormar daki yeni renklere benziyor diye ama benzemiyor bu başlı başına güzel ve değişik bir renk.İki katta opak oldu fakat ikinci katı sürerken biraz zorlandım sanırım yaz gelince ojelerde tırnak etlerim gibi birden perişan oldular.Fotoğraflarda biraz daha koyu çıkmış renk o rengin 1 ton açığını düşünün.Tam havuz rengi.Bence almalısınız.Üzerinde Quick Dry var ....

turkuazakmavialixavien276.jpg

alixavien276.jpg

Back