• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

golden rose mi aldıgınız renk sanırım indigo mavisi eğer daha açık istiyorsanız az döküp içine çok az beyaz ekleyebilirsiniz
ama lacivert oje tavsiyesi isterseniz
verita 69

elektrikmavisiojeverita69.jpg

pastel 23

100_1483.jpg

alix avien 163

IMG00984-20101016-0211.jpg

flormar 398 rengi şişeden çok tatlı duruyor. hafif simli gibi. ama parmakta görünmüyor. + siyah gibi duruyor. içine beyaz oje katarsam düzelirmiki :44: öyle deniyim bakıyım.saol canım

alix avien çok güzel duruyoooo. istiyoruuuumm

Son düzenleme:
Cnmm harikukadee yaptiklrinn keske yakijimda bi arkdsim olsan da bana da yapsaydinnn..:8:tebrik esiorum seniiii

Yaz geldi siyah oje sürmeyeyim diyorum ama elim yine siyaha gidiyor .Yüzük parmağımda iki kat China Glaze OMG var.Holografik bir folyo gibi tırnağı kaplıyor çok çok güzel.Diğer tırnaklarımda She nin siyah ojesi var.Üzerine Alix Avien 231 ile Bundle Monster diskinde ki yıldızları damgaladım.Yüzük parmağıma da siyah ile yıldızlar damgalayacaktım ama kıyamadım o ojeye desen yapmaya .En üstte de yüzük parmağım dışında Golden Rose Quick Dry var.

chinaglazeomggmholografikoje.jpg

chinaglazeomgholografikojebundlemonstersiyahojealixavien231.jpg

Biliyorsunuz canımız ciğerimiz Öykü Türkiye'de .Gelirken de bizi unutmadı cicişler getirdi :D.Bundle Monster yeni diskleri,Claire's Glosh in Dark veeee Ulta 'nın Under The Sea koleksiyonu(Zoya Apple ve diğer ojelerin aynıları :D ).Kendisine teşekkür etsem az gelir biliyorum ama sanırım uzaktan başka bişi gelmeyecek elimden .Dün geceki pijama partisine onuda bekliyorduk ama çok yoğun.Biz gece ojelerle kafa bulurken o mışıl mışıl uykusuna dalmıştı :D.

ultaunderthesea.jpg

bornprettystorestamp.jpg

clairesglowindarkgloshindark.jpg

Başak ile oje alışverişine çıktık ve Süvari Kozmetikte Pastelin yeni ojelerini bulduk .Ben sarı rengi bulabilme ümidiyle gitmiştim ama aklıma gelmeyecek renkler bulduk.

pastelojeyeniojeler.jpg

Ve meşhur bir biz buluştuk fotosu.Bu sefer aramızda Tansu ' da vardı.Tanıştığımıza memnun olduk ve bakışlara aldırmadan ellerimizin fotolarını çektik :D.

SANY0943.jpg

YOU KNOW canım cumartesi günü gittim ve şu flormar u,33 tn aldım aman allahım bu nasıl bir renkkkkkkkkkkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdiye kadar gördügüm en güzel renk bu ssanırım bayıldımmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52:

YOU KNOW canım cumartesi günü gittim ve şu flormar u,33 tn aldım aman allahım bu nasıl bir renkkkkkkkkkkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdiye kadar gördügüm en güzel renk bu ssanırım bayıldımmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52:

bende bulamamıstım bir arkadasım buldugu yerde kapmıs bana :52:
şimdi o rengi tanımla turkuaz mı ?mor mu?lacivertmi? yoksa hepsimiiiiiiiiiiiii:52::52::52:
bşi dicem sen calısıosun sanırım birgun göruselimmi:52::52:

diskleri kullanamıyorum diyen minnos o disklerde 1 jelatin daha var onuda sökmelisin kuzum merak ettim naptın ne ettin gel yaz :52:

şimdi o rengi tanımla turkuaz mı ?mor mu?lacivertmi? yoksa hepsimiiiiiiiiiiiii:52::52::52:

acaipp bi renk yaaaaaaaaaa fena yani beyaz ışıkta mor ve turkuaz karışımı bişi oluyo sarı ışıkta tam bir lacivert oluyorrr hava kapalıyken mor lacivert turkuaz oluyorrr güneşli bi havadada siyah bi ojeye yogun şekilde mavi sim sürülmüş gibi duruyorrrrrrrrrr:52::52::52::52::52:
hiç huyum degildir ojeyi tırnakta 2 gün bekletmek ama bunlar aldıgım günden beri tırnagımda tabi dün silip yeniledim tekrardannnn:69::69::69::69::69:

evet canımmm çalışıyorum dünya ticaret merkezindeyim evimde avcılarda görüşelim tabikiii mutlakaaaaaaaaaaa:29::29::29:

duyun beni canlar
isviçreden getirtme gibi bi durum var konad disklerini ve fakat ben 11 tane disk beğendim oralarda fiyatı ne kadardır ki acaba ona göre elesem :44:

duyun beni canlar
isviçreden getirtme gibi bi durum var konad disklerini ve fakat ben 11 tane disk beğendim oralarda fiyatı ne kadardır ki acaba ona göre elesem :44:

canım tanıdıgınn birine getirticeksen eger ona sor bence en iyi fiyatı o verir ama tr den daha ucuzdur die düşünüorum

bakk cnm benim tırnaklarda bööle durduuu :69::69::69::69::69: telden çektigim için renk tam belli degilll :52::52::52:

mademmm aldınnn senden en kısa zamannnndaaaa beklioruzzzzz fotoooo:52::52::52:

acaipp bi renk yaaaaaaaaaa fena yani beyaz ışıkta mor ve turkuaz karışımı bişi oluyo sarı ışıkta tam bir lacivert oluyorrr hava kapalıyken mor lacivert turkuaz oluyorrr güneşli bi havadada siyah bi ojeye yogun şekilde mavi sim sürülmüş gibi duruyorrrrrrrrrr:52::52::52::52::52:
hiç huyum degildir ojeyi tırnakta 2 gün bekletmek ama bunlar aldıgım günden beri tırnagımda tabi dün silip yeniledim tekrardannnn:69::69::69::69::69:

evet canımmm çalışıyorum dünya ticaret merkezindeyim evimde avcılarda görüşelim tabikiii mutlakaaaaaaaaaaa:29::29::29:
oje deli bişi yaaaaaa sürcem bende :52::52:
bakıcaktı tekrardannnn ama haberrr vermedi bende merakla bekliorummmmmmmm:52::52::52:
kesin onda bir jelatin daha var mumkun olmayan bir durum anlattıgı cunku
duyun beni canlar
neden isviçreden getirtiyorsun ki yurt dısındada 5 dolar diskler yani illa konad diyorsan burdan al 10 tl eğer 10 disk alırsan indirim yapıyorlar
bakk cnm benim tırnaklarda bööle durduuu :69::69::69::69::69: telden çektigim için renk tam belli degilll :52::52::52:

mademmm aldınnn senden en kısa zamannnndaaaa beklioruzzzzz fotoooo:52::52::52:
timam :52::52::52::52:

neden isviçreden getirtiyorsun ki yurt dısındada 5 dolar diskler yani illa konad diyorsan burdan al 10 tl eğer 10 disk alırsan indirim yapıyorlar

indirim yaparım dedi evet 100 liralık bi şeyler istersen ama ne kadar indirirsiniz dedim güldü güldü o günkü hava durumuna bağlı dedi :63:
yurt dışında daha ucuzdur diye dedim ben
born pretty de falan daha ucuz değil mi ki ben mi yanlış gördüm yoksa onlar konad değil mi :44:

Yettim yettim:-D
ama malesef iyi haberlerim yok baska bir jelatin var mi diye bakarken diski ciziyordum nerdeyse..
Tek iyi haberim su Antalya ya Watsons acilmis 1 2 ay once yani onerdiginiz ojeleri daha raat bulacagim umarim:-)

ben sizin kadar ilerlemedim daha cook yolum var:1: normal renkler ve düz seyler sürüyorum ama hoş renklerim oldu.biş gün cekip paylaşırım sizle:1:
bekliyorum mutlaka :34:
indirim yaparım dedi evet 100 liralık bi şeyler istersen ama ne kadar indirirsiniz dedim güldü güldü o günkü hava durumuna bağlı dedi :63:
yurt dışında daha ucuzdur diye dedim ben
born pretty de falan daha ucuz değil mi ki ben mi yanlış gördüm yoksa onlar konad değil mi :44:
born prettyde ucuz ama 2 gundur bir sorun var turkiyede sipariş verilmiyor :43: birde onlarda disk ama markası konad deil ama madem yurt dısında arkadasın var amazon.com dan bundle monster disklerinden alabilirsin türkieyey gnderim yok ama yurt dısına arkadasına gönderilir oda sana getirir :34:bak yukarıda ekledim harika seyler 24 disk 40 tl ye fln denk geliyor cok guzeller
Yettim yettim:-D
ama malesef iyi haberlerim yok baska bir jelatin var mi diye bakarken diski ciziyordum nerdeyse..
Tek iyi haberim su Antalya ya Watsons acilmis 1 2 ay once yani onerdiginiz ojeleri daha raat bulacagim umarim:-)

aklım sende kalıyor cok anlattıgın sey mumkun deil gibi yani sen damgaya hiiiiiç oje bulasmıyormu diosun yoksa desen cıkmıyormu diosun yarım fln mı oluyor

Back