- 21 Nisan 2010
- 2.117
- 8
- 116
timam senin için bişiler düşüncem
saol abla sora fotosunu koy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
timam senin için bişiler düşüncem
ay yazmısmıyım yanımda yardım eden biri olmalı onu cekerken banada chocolate söylemişti tırnagında koyu renk oje varken duvara daya elini öyle törpüle o zaman hep duz olur egri olmaz diye bende öyle yapıyorum
Acaba törpülerken nasıl törpülüyorsun?
Yani şekle naısl sokuyorsun?
Biraz anlatır mısın?
Ben oval tırnak sevmiyorum.
Tırnaklarım küt ama tam olarak düz yapamıyorum..
Hayalim siyah mat oje ucu parlaktı
Ve dün hemen yaptım
Ucu burda gördüğüm (kimde gördüm hatırlamıyorum) kadar parlak olmadı ama sevdim yine de
o kombin cok guzel normal parlatıcı ile ucuna çizgi çektin dimi
biliomusun ben fırca ile french yapamıyorum
duygusuzum bence küt şeklinde kullan ovalden daha güzel durmuş
Bu arada bugün flormarın çatlayan ojelerine bakmak için kioska ugradım hemde cok merkezi bir yerdeki kiosk
yeşil,sarı,kırmızı,gümüş,altın sarısı,beyaz,mavi ,lacivert,mor,nane yeşili renkleri var normalde ama kioskta gümüş ve altın yoktu bende moru aldım aslında hiç almayacaktım ama yanardöner gibi duruyordu mor denemekte fayda var dedim zaten fiyatı uygun 2.75.Yanımda da bir anne kız çatlayan ojeler hakkında bilgi alıyorlardı görevliden !! Nane yeşili çatlayanın normal oje olarak kullanılanını sordu bayan görevli ise o renk ojemiz yok dedi bende dayanamadım var aslında ama burda yok dedim görevli kaşlarını çatarak biz ana bayiyiz hanımefendi o renk ojemiz yok dedi bende aldım ama nasıl yok dedim olsa burda olurdu diyerek bir güzel azarladı daha sonra arkadan baska görevli gelip sorun ne dedi bende anlattım bu renk oje aldım ama burda olmadıgını belirtiyorum dedim evet o renk ojemiz vardı ama kalmadı dedi !! o an diğer görevliye bakıp öyle bir güldüm ki kesin beni öldürmek istemiştir
eğer bir kozmetik firmasında çalışıyorsanız bence butun urunlere hakim olmalısınız ''bizimle çalısmak istermisiniz '' yazısını asmaktan başka bence çalışanlara saatlik eğitimler verilse böyle sorunlar yaşanmaz diye düşünüyorum
bunu yazmak istedim çünkü bu zamana kadar 100 lerce kez bu olayı yaşadım