you know um bana bi gül kurusu oje önerirmisin
bi türlü bulamadım gül kurusu diye alıyorum sürünce ya pembeye ya mora kaçan bi renk çıkıyor
you_know un netten alıcam dediği şey lush lemony flutter, oje degil.
e-flormarda vardır ama.
teşekkürler canım. benim de bulamadığım bazı renkler var ondan bi bakayım.
Bugün 2 tane lush lemonny flutter sipariş ettim
heryerde yok çatlayanı zaten yeni çıkmıs dediler bu arada yeni cıkan renkleri diyorsan onlar neon değil aslında supershıne serisinden ama garip renkler sedefli metalik gibi ben spreyi almadım bu aralar golden rose bozdu diyor birkac kişi ama ben o söylentilerden sonra 3 tane aldım sorun yok eskisi gibi :26: sanırım 1 seride sorun vardı toplayamadılar fln sorun oldu spreyi alcam o zaman karsılastırırım cnmcatlayan ojesini göremedim öyle kalabalıkki küçücük dükkan 5-6 tane neon seçtim zor attım kendimi dışarı. bu arada kurutucu spreyi aldın mı? aldıysan golden rose kurutucu cila ile karşılaştırabilir misin? sprey bana iyi gibi geldi ama uzman görüşü istiyorum =))
evetttçokkkk güüüzellerrr dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yeni seri yok daha satısta ama yakında cıkar sanırım miracle var ama dierleri yoktuflormar ojeleri hangi siteden alacaksın??? ben de almak istiyorum da, bulamadım.
bi türlü bulamadım gül kurusu diye alıyorum sürünce ya pembeye ya mora kaçan bi renk çıkıyor
yeni renkler yok galiba sana yazdıktan sonra baktım göremedim..
aslında 1 tanesi baya yeter gibi ama ist. dışındasın defalarca sip. vermekten iyidir. şifa olsun =)
bu arada vazelin almayı unuttum deneyemedim senin formülü hala
heryerde yok çatlayanı zaten yeni çıkmıs dediler bu arada yeni cıkan renkleri diyorsan onlar neon değil aslında supershıne serisinden ama garip renkler sedefli metalik gibi ben spreyi almadım bu aralar golden rose bozdu diyor birkac kişi ama ben o söylentilerden sonra 3 tane aldım sorun yok eskisi gibi :26: sanırım 1 seride sorun vardı toplayamadılar fln sorun oldu spreyi alcam o zaman karsılastırırım cnm
İstanbulda değilim canım satış noktalarına baktım ama ne Ankarada ne Antalyada(normal olarak) var..
Ben de her seferinde kargo parasını ödeyeceğime tek seferde 2 tane alırım diye düşündüm:26:
Sonuçta açmadıktan sonra bozulmaz:26:
Bende 8 tane el kremi var(aktif olarak kullandığım)
Erkek arkadaşım bir bayanın elleri her zaman bakımlı olmalı diyen bir insan olduğu için ve aynı zamanda ben ellerimi çok önemsediğim için nemlendiricisiz dolaşmam
Madem çok önemsiyorsun niye yedin tırnak etlerini demeyin doktor bile psikolojik dedi kaşıntılarıma
10 gündür falan hiç yemedim ama:97: Umarım lush tan sonra iyice yumuşar tırnak etlerimde bir daha yemem
golden rose ta var bi taneeee sanırsam buydu renk tam belllii olmamış olabilir ama süperrrrrrrr numarası kaç hatırlamıomm
Ya 10 gün dayandım yemedim çatlıyorum ama sabrediyorum unutacağım alışkanlıkların unutulması için 21 gün gerekli ama yarın çok önemli bir finalim var ve ben en çok sınavdayken yiyorum
Yara bandı mı yapıştırsam acaba
yara bandı iyi fikir =) farkında olmadan yiyosun sanırım, en azından sınava giderken acı cila sürmeyi dene, tadı alınca çekersin elini hemen =) yemeyi istedikten sonra acı cila çözüm değil, ama biz istemiyoruz o yüzden bi günlük sürebilirsin bence. sınavında başarılar canım.
Canım bendeki 32 numara:26: Benziyor buna yani 32 olabilir numarası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?