hımmm sen miracleyi aldın ilk sayfalarda eklemiştim flormar supershıne 14 e bak delirirsinkuzumm miracle u 14 dü bgn aldığım kıymızıı
ama 14 mormu o normal flormar herhalde onuda alayım hemen morda istiyodumm
gelmiş tatlım bi sürü vardıı bende didim 2 tanemi alsam sonra vazgeçtimm tuttum kendimiii
hımm sanırımm bakıyom göremiyomm kalyonların hepsine baktım öle bişi göremedimm
hırrrr
en iyisimi sana zahmet bi ara onuda ekle tatlım nasıl bi şişesi var göreyim kalyonun
rica ederim canım gerçekten iyi geliyor
sevdim bu sloganı sorun yok oje varr
ben eminönunden almıstım toptancısından son ojeleriyuo know bu booty markayı ilk kez duydumm nerede satılıyoo
hımmm sen miracleyi aldın ilk sayfalarda eklemiştim flormar supershıne 14 e bak delirirsinlemonny flutterden 2 tane almana gerek yok ya cunku cok uzun sure kullanıyorum ben acıkcası tırnak etine sur geriye it 1 haftada grceksn zaten kokusu harikaa limonlu dondurma gbi yemek istiyorum bazen
ben eminönunden almıstım toptancısından son ojeleri
leydi kozmetikte woo ojeler var eminönu çarsıya gidince rozetciler nerede derseniz gösterirler o sokakta kapı önunde tezgah var oraya dökmusler ojeleri deli renkler vareminönünden nerden alıyosunuz ojeleri?
ben bu markanın mor matını seviyorum onu parlaklastırınca holo gibi duruyorEnn sevdiğim ojelerimden bi tanesi,gabrini matte kırmızı.Eki Görüntüle 203312 Eki Görüntüle 203313
Flashlı çekimde parlak gibi duruo :/
leydi kozmetikte woo ojeler var eminönu çarsıya gidince rozetciler nerede derseniz gösterirler o sokakta kapı önunde tezgah var oraya dökmusler ojeleri deli renkler varbirde mısır çarsısına ön kapıdan girin caminin oldugu taraftan yani direk karsıdaki kapıdan cıkın hemen sola dönun biraz ilerde şağ tarafta kozmetikci var ordada booty leri bulabilirsiniz kaldıysa eger
ben bu markanın mor matını seviyorum onu parlaklastırınca holo gibi duruyor
leydi kozmetikte woo ojeler var eminönu çarsıya gidince rozetciler nerede derseniz gösterirler o sokakta kapı önunde tezgah var oraya dökmusler ojeleri deli renkler varbirde mısır çarsısına ön kapıdan girin caminin oldugu taraftan yani direk karsıdaki kapıdan cıkın hemen sola dönun biraz ilerde şağ tarafta kozmetikci var ordada booty leri bulabilirsiniz kaldıysa eger
ben bu markanın mor matını seviyorum onu parlaklastırınca holo gibi duruyor
Morun numarası kaç?
394 mü?
sagol canım
nee holo gibi mi oluyoo hemen denemem lazım o zaman hiç holo ojem yok çok kıskanıyorum
yanlış hatırlamıyosam 394 olması lazım bende var ama sürünce pek mora benzemiyo bence. bi de parlatıp deniycem. bu arada cok guzel sürmüssün kırmızıyı, ben gabrini mat ojeleri hiç süremiyorum acayip dalgalı kalıyo. oje çözücü koyucam matlığı bozar diye korkuyorum, bi de çok kötü kokuyolar
Bende de var matte 394,pek mora benzemediği için sordum ben de ayrıca bi moru mu var serinin diye
Tek kat sürdüm ortadan başlayıp yanlardan devam edince dalgalanma olmuo,aynı yere defalarca sürmemeye özen gösteriorum
bi de senin anlattığın gibi deneyeyim sağol canım =)
evet netten baktım şimdi 394 bendeki de. ama şimdi gördüm 395 var o daha bi mora benziyo =) bi de 393 açık mavi gördüm bunları bulmam lazım sanırım =) benim aldığım yerde yoktu. yalnız ben bunları 1liraya aldım, sitesinde 3 lira o nasıl oluyo ya :26:
Parlatıcıyla güzel duruomuş.
Hiç denememiştim öyle de kullanayım
Benim de asıl istediğim siyah ama heryeri araştırdım gabrini mat siyah bulamadım
Ben de aldım bu rengin aynısını,hatta söylemiştim loyada çok farklı tonlar var diye,ordan aldım.
GoldenRose no.121
Çok hoş bi renk tam benlik
Görürsem verita'dan da alıcam :)
o bende de var ama aralarında alaka yokbak bunu bulunca mutlaka al haklısın diceksin çok çok değişik ve guzel bu senin tırnaklarında cok guzel ama ojeyi surerken tırnak dibine cok yakın surme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?