Tırnaklar Fora

hımmm sen miracleyi aldın ilk sayfalarda eklemiştim flormar supershıne 14 e bak delirirsin lemonny flutterden 2 tane almana gerek yok ya cunku cok uzun sure kullanıyorum ben acıkcası tırnak etine sur geriye it 1 haftada grceksn zaten kokusu harikaa limonlu dondurma gbi yemek istiyorum bazen
yuo know bu booty markayı ilk kez duydumm nerede satılıyoo
ben eminönunden almıstım toptancısından son ojeleri

onuda alıcam hemen canım
hımm eminönünü de ziyaret etmek gerekecek yakın bi tarihte şart oldu
teşekkürler canımm

eminönünden nerden alıyosunuz ojeleri?
leydi kozmetikte woo ojeler var eminönu çarsıya gidince rozetciler nerede derseniz gösterirler o sokakta kapı önunde tezgah var oraya dökmusler ojeleri deli renkler var birde mısır çarsısına ön kapıdan girin caminin oldugu taraftan yani direk karsıdaki kapıdan cıkın hemen sola dönun biraz ilerde şağ tarafta kozmetikci var ordada booty leri bulabilirsiniz kaldıysa eger
Enn sevdiğim ojelerimden bi tanesi,gabrini matte kırmızı.Eki Görüntüle 203312 Eki Görüntüle 203313

Flashlı çekimde parlak gibi duruo :/
ben bu markanın mor matını seviyorum onu parlaklastırınca holo gibi duruyor

Morun numarası kaç?
394 mü?

sagol canım

ben bu markanın mor matını seviyorum onu parlaklastırınca holo gibi duruyor

nee holo gibi mi oluyoo hemen denemem lazım o zaman hiç holo ojem yok çok kıskanıyorum

Morun numarası kaç?
394 mü?

yanlış hatırlamıyosam 394 olması lazım bende var ama sürünce pek mora benzemiyo bence. bi de parlatıp deniycem. bu arada cok guzel sürmüssün kırmızıyı, ben gabrini mat ojeleri hiç süremiyorum acayip dalgalı kalıyo. oje çözücü koyucam matlığı bozar diye korkuyorum, bi de çok kötü kokuyolar

Bende de var matte 394,pek mora benzemediği için sordum ben de ayrıca bi moru mu var serinin diye
Tek kat sürdüm ortadan başlayıp yanlardan devam edince dalgalanma olmuo,aynı yere defalarca sürmemeye özen gösteriorum

bi de senin anlattığın gibi deneyeyim sağol canım =)
evet netten baktım şimdi 394 bendeki de. ama şimdi gördüm 395 var o daha bi mora benziyo =) bi de 393 açık mavi gördüm bunları bulmam lazım sanırım =) benim aldığım yerde yoktu. yalnız ben bunları 1liraya aldım, sitesinde 3 lira o nasıl oluyo ya :26:

Gabrini,goldenrose,flormar gibi markaların sitesinde normalden daha pahalı ürünler.
Ben de 1.5 liraya alıorum bazı yerlerde 1 bile oluo.
Açık maviyi ben de gördüm,beğenmedim pek o tür renkler kullanmadığım için,ama alayım ben de seriyi tamamlayayım :)

kızlar numarası 394 bunlarda fotoları bana ait değil ama bir arkadasıma ait parlatıcı sürünce cok cok güzel oluyor bakın

Bu da mat kırmızının parlatıcı sürülmüş hali
Tek kat sürmüştüm parlatıcıyı sürünce açıldı rengi fuşyaya döndü biraz.
Sevdim ama güzel oldu böyle de kullanabilirim

Benim de asıl istediğim siyah ama heryeri araştırdım gabrini mat siyah bulamadım

matlaştırıcı al kuzum mat siyah az sorunlu oluyor cabuk kuruyor diye çizgi çizgi kalıyor fln rımmelin matlaştırıcısını tavsiye ederim 5 tl kocaman fırcasıda cok guze

Mersin ' den aldığım ojelerden biri daha Verita 69.Şişe de elektrik mavisi duran ama tırnakta az daha koyu mavimsi duran jel bir oje.Tırnaklarım da iki kat var .Sürülüşü çok güzel hata yapsanız bile oje kendini toparlıyor.Akıllı oje .Verita ların fırçalarını çok seviyorum ben uzun oluyor ve diğer markalara göre daha yumuşak .Yani hata yapma riskinizi azaltıyor.Üzerine kurutucu sürmedim çünkü bu ojeyi daha öncede denemiştim ıslak gibi duruyordu acaba kurutucudan mı yoksa oje jel mi anlamak için bu halde bile çabuk kurudu ve evet oje jel.Birde bu ojenin çok garip bir özelliği var .Bar ışığı altında yani siyah ışık ortamında deli gibi parlıyor işte gerçek elektrik mavisi bu diyorsunuz.Arkadaşlarımla gördüğümüzde çok şaşırdık şimdi anlatamıyorum ama neon gibi değil de simsiyah bir ortamda hiçbirşey göremezsiniz ya bu oje parlak bir şekilde masmavi duruyor .Fotoğraf eklemek isterdim ama bugün Kandil çarpılmak istemem .Umarım anlatabilmişimdir.Bu oje den görürseniz mutlaka yedekli bir şekilde alın .Ben yedek almadım şimdi ona üzülüyorum ....

Ben de aldım bu rengin aynısını,hatta söylemiştim loyada çok farklı tonlar var diye,ordan aldım.
GoldenRose no.121
Çok hoş bi renk tam benlik
Görürsem verita'dan da alıcam :)

Ben de aldım bu rengin aynısını,hatta söylemiştim loyada çok farklı tonlar var diye,ordan aldım.
GoldenRose no.121
Çok hoş bi renk tam benlik
Görürsem verita'dan da alıcam :)

o bende de var ama aralarında alaka yok bak bunu bulunca mutlaka al haklısın diceksin çok çok değişik ve guzel bu senin tırnaklarında cok guzel ama ojeyi surerken tırnak dibine cok yakın surme

o bende de var ama aralarında alaka yok bak bunu bulunca mutlaka al haklısın diceksin çok çok değişik ve guzel bu senin tırnaklarında cok guzel ama ojeyi surerken tırnak dibine cok yakın surme

Bana aynı gibi geldi renkleri,tamam bulduğumda alıcam :)
Evet benim de sorunum bu tırnak diplerime tam düz çizgi halinde süremiorum kaçırıorum aşağılara bazen :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…