- 2 Mart 2011
- 1.251
- 5
- 316
Bu arada Flormar matlaştırıcı ve çatlayan ojeler çıkarmıs almadım sanırım almamda
Niye ki kötü müdür:44:
Matlaştırıcısından alsam mı diye düşünüyordum:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada Flormar matlaştırıcı ve çatlayan ojeler çıkarmıs almadım sanırım almamda
Hmm iyi fikir aslında yarın bölüme giderken acı oje alıyim kozmetikçiden benimki bilinçli değil aslında sınav sırasında stresten yaptığım bir şey ama sadece etleri koparıyorum tırnaklarımı yemiyorum kesinlikle aslında buraya fotoğraf koyup gösterecektim ama upload sitesi bulamadım doğru düzgün:26:
Teşekkür ederim canım birazdan çıkıp son tekrar yapmazsam pek başarılar olmayacak o yüzden şimdilik görüşürüz
acı oje bilinçsizce yemeyi önlüyo işte bilinçli yiyceksen oje de etki etmiyo =) sınavlarda sür bak faydasını görürsün.
upload sitesini napcan, burdan yüklesene canım ya zaten ben upload sitelerinden yüklenen fotoları göremiyorum genelde gıcık oluyorum
Konadın tırnağı tamamen kaplayan desenlerini daha çok seviyorum .Bu desen M41 diskinde yer alıyor .Her ne kadar tırnağımın yarısını kaplasa da ben 2 aşamada hepsini kaplattım :)Yarın sabah sileceğim için başparmağımla fazla ilgilenmedim iş görüşmem var yarın. Desende kullandıgım oje SHE nin beyazı .Güzel oldu bu :))....
buna bayıldım ya nasıl yaptığını anlamadım ama:/
canım ilk sayfada anlattım zaten ama ordaki siteleri ziyaret edip videoları da görebilirsin
you_know canım bana sarı oje tavsiyesinde bulunabilir misin? türkiye'de bulabileceğim türden. geçen hafta goldenrose aldım bir tane,sevdim de ama tam istediğim gibi değil,franken yapsam sarısı yapılmaz ana renk:26::26::26:
sarı oje canım flormar yeni çıkardı cok cok guzel bir sarı bak surda ortadaki sarı numarası # 41
birde woo 589
canım daha yeni ya yok sanırım e flormarda cogu kioskta bile yok az daha sabrete-flormar'da bulamadım,bulsam hepsini internetten alıvericem gidecek. bu aralar hiç dışarı çıkacak vaktim de yok ki arayayım. neyse belki bulurum başka sitelerden,ya da işlerim azalana kadar sabredeceğim.
teşekkür ederimmm
flormar 14 deli bişi cok cok guzel hatta sevdigim en guzel mor pembe kremi ben önermedim canım baskası sanırım lush a gelmişmi anaaaaa himen almam lazım benimkini annem aldıda kalyon canım oje çözücü yada oje acıcı yazar baskasını alma tırnak koruyucusu fln var onlar deil bu arada tesekkür ederim cnm sorun yok oje var takma kafana hiçbişiyou now canım bgn u14 flormar ı aldımm
çok güzel oldu bakıp bakıp duruyorum ellerime
lush lemony de aldım cevahirdenn
ama bi kaç ojeyi bulamadım
onlarıda en ykn zamanda alcamm
bu sıkıntılı günlerimde bana moral oluyosun canım allah razı olsunn
hım bide watsonstan pembe kremi senmi önermiştin onu aldımm
ama mavi olanı yoktu ellerinde onuda başka wats dan bulcam inşallah
bide canım şu kalyonu gördüm katılaşan ojeler için önerdiğin
ama bi sürü çeşit var ben ne yazanı alcamm
canım daha yeni ya yok sanırım e flormarda cogu kioskta bile yok az daha sabret
flormar 14 deli bişi cok cok guzel hatta sevdigim en guzel mor pembe kremi ben önermedim canım baskası sanırım lush a gelmişmi anaaaaa himen almam lazım benimkini annem aldıda kalyon canım oje çözücü yada oje acıcı yazar baskasını alma tırnak koruyucusu fln var onlar deil bu arada tesekkür ederim cnm sorun yok oje var takma kafana hiçbişi