görmedimmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa netten baktımm şimcikkkk yine yokkk görmedimm yaniiiiiiiiii bende istiooommm gelcem gelcem kaçta buluşuozz nirdeeeeevet fiyatı cok cok uygun bende şimdi 3 tane golden rose var hr gittigimde alıyorum belkim bulamam diye onlar bitsin denicem
almadın mı yeni renkleri görmedin mi kızzzz
nane yeşili turkuaz gibi sarı mor fln ben hepsini görmemiştim şimdi chocolate aradı beni hep tropik yaz renkleriymiş gitcem alcem bugun gelsene sende
canım goldenrose ninkini bulamadınmı yaaaa :26::26: flormarın tırnak uzatıcısı var sadece bende onuda sürüyorum ben ama dedigin gibi pek etki etmioo sanırsammm ama golden sertleştiricisi oldukça iyiiiii arkadaşın dedigi gibi limon ve zeytin yagını bi dene istersennnn tırnakların sertleşmese bile beslendikleri için sertleşmeleri önlersinnn.hatta ben evde limon falan sıkıcagım zaman salataya sıktıktan sonra hemen tırnaklarımı ovuyorum limonla güzelceee ööle atıyorummkızlar ben flormarın cila olan kurutucusunu aldım dün.. hani siz almayın diye yazıyorum hiç de kurutmuyo =) golden rose sertleştirici bulamadım onu da flormar aldım. pek bi değişiklik yok zamanla kullandıkca mı işe yarıycak acaba?