• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

evet fiyatı cok cok uygun bende şimdi 3 tane golden rose var :52: hr gittigimde alıyorum belkim bulamam diye:27: onlar bitsin denicem
almadın mı yeni renkleri görmedin mi kızzzz
nane yeşili turkuaz gibi sarı mor fln ben hepsini görmemiştim şimdi chocolate aradı beni hep tropik yaz renkleriymiş gitcem alcem bugun gelsene sende :27:
görmedimmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa netten baktımm şimcikkkk yine yokkk görmedimm yaniiiiiiiiii bende istiooommm gelcem gelcem kaçta buluşuozz nirdeeee:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
kızlar ben flormarın cila olan kurutucusunu aldım dün.. hani siz almayın diye yazıyorum hiç de kurutmuyo =) golden rose sertleştirici bulamadım onu da flormar aldım. pek bi değişiklik yok :( zamanla kullandıkca mı işe yarıycak acaba?
canım goldenrose ninkini bulamadınmı yaaaa :26::26: flormarın tırnak uzatıcısı var sadece bende onuda sürüyorum ben ama dedigin gibi pek etki etmioo sanırsammm ama golden sertleştiricisi oldukça iyiiiii:69::69: arkadaşın dedigi gibi limon ve zeytin yagını bi dene istersennnn tırnakların sertleşmese bile beslendikleri için sertleşmeleri önlersinnn.hatta ben evde limon falan sıkıcagım zaman salataya sıktıktan sonra hemen tırnaklarımı ovuyorum limonla güzelceee ööle atıyorumm:61::61::61:

Hmm spreyi çıkmış senin dediğin oje gibi olanlardan sanırım:44:

Canım tırnaklarının sertleşmesi içinde ben bir tarif vermiştim konu açıp onu uygula bence benim tırnaklarımda 2 haftada etki gösterdi:44:
Vazelin zeytinyağı ve limon karışımı:44: Annem gençken yaparmış tırnakları hala çok güçlü:44:
Bir de tırnakların katman katman ayrılıyorsa bepanthen krem çok iyi geliyor:44:

evet canım oje.. spreyini görmedim ama zaten görsem de cilayı alırdım çünkü cilayı öneriyorlardı burdakiler =) senin konuna bakayım özelden link atabilir misin rica etsem? bepanten ama hangisi? merhem mi bepanten plus mı hangisi :26:

canım goldenrose ninkini bulamadınmı yaaaa :26::26: flormarın tırnak uzatıcısı var sadece bende onuda sürüyorum ben ama dedigin gibi pek etki etmioo sanırsammm ama golden sertleştiricisi oldukça iyiiiii:69::69: arkadaşın dedigi gibi limon ve zeytin yagını bi dene istersennnn tırnakların sertleşmese bile beslendikleri için sertleşmeleri önlersinnn.hatta ben evde limon falan sıkıcagım zaman salataya sıktıktan sonra hemen tırnaklarımı ovuyorum limonla güzelceee ööle atıyorumm:61::61::61:

bulamadım canım ya :( gratise baktım kalyon falan vardı, golden rose un ojeleri vardı ama sertleştirici yoktu.. neyse hafta sonu iyce bakınırım. limon olayını da deniycem bakalım..

bulamadım canım ya :( gratise baktım kalyon falan vardı, golden rose un ojeleri vardı ama sertleştirici yoktu.. neyse hafta sonu iyce bakınırım. limon olayını da deniycem bakalım..

canım genelde bu avmlerde magazaları oluyo goldenin falan oralardan bakkk oralarda hem fiyatları daha uygunn hemdeeee herşey bulunuooo:69::69:

bu arada you knowcum iznin olarak oje sevdasına yakalanan vede ojelerini nereye koyacagını bilemyene arkadaşlara dün ikeadan aldıgım oje dolabımı göstermek istiyorummm.
fiyatı 36 tl civarıydı içlerindeki düzenleyicilerin tanesi 2,95 3 çekmeceden oluşuyor ve benim 115 tane olan ojelerimi 2 çekmecesi toparladı en alttaki çekmeceyede asetonumu pamugumu falan koydummm :69::69:
bende ilk yazıya eklemiştim ama artık tasımıyor gecen baktım dolabın askısı eğilmiş :25: bende 3 kutuyu yere koydum dolabın altına bana ayrı ahsap dolap lazım
kızlar ben flormarın cila olan kurutucusunu aldım dün.. hani siz almayın diye yazıyorum hiç de kurutmuyo =) golden rose sertleştirici bulamadım onu da flormar aldım. pek bi değişiklik yok :( zamanla kullandıkca mı işe yarıycak acaba?
kurutucu olarak en iyisi golden rose yani fırcalı olandan birde bu sprey iyiymiş sanırım alcem bende koydum kafaya
You know izin verirsen bir ara ben de fotoğraf eklesem olur mu:78:

Sen söylediğinden beri tırnak kenarlarımı ısırıp acı çektirerek kaşıntıyı yok etmek yerine oraları normal bir şekilde kaşıyorum ve ellerime sürekli bepanthen krem sürüyorum düzeldi gibi sanki:66:
Hepinizin gözleri önünde ellerimi sergileyebilir miyim:17:
:1:
Lush sipariş edip bütün yazı onunla geçirmeyi planlıyorum..:27: Gerçi benim takıntım var gün içinde 4 5 defa ellerime nemlendirici sürerim umarım yaz boyu yeter bana bir tane lush :52:
ne demek izin verirsen canım tabiki, ekleyebilirsin yararlanmıs oluruz
görmedimmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa netten baktımm şimcikkkk yine yokkk görmedimm yaniiiiiiiiii bende istiooommm gelcem gelcem kaçta buluşuozz nirdeeee:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

limon cok iyi geliyor bende birinden duymustum mesela yarımlanmıs seffaf cila içine limon suyu dolduruomus calkalayıp suruomus :27: işe yarar
ama gec kaldın :19: bulusakmı :27:

evet canım oje.. spreyini görmedim ama zaten görsem de cilayı alırdım çünkü cilayı öneriyorlardı burdakiler =) senin konuna bakayım özelden link atabilir misin rica etsem? bepanten ama hangisi? merhem mi bepanten plus mı hangisi :26:
kurutucu diyorsan yes cila olanı :27:

yukarıda yazdıgımı denemelisin

bende ilk yazıya eklemiştim ama artık tasımıyor gecen baktım dolabın askısı eğilmiş :25: bende 3 kutuyu yere koydum dolabın altına bana ayrı ahsap dolap lazım

kurutucu olarak en iyisi golden rose yani fırcalı olandan birde bu sprey iyiymiş sanırım alcem bende koydum kafaya

ne demek izin verirsen canım tabiki, ekleyebilirsin yararlanmıs oluruz

limon cok iyi geliyor bende birinden duymustum mesela yarımlanmıs seffaf cila içine limon suyu dolduruomus calkalayıp suruomus :27: işe yarar
ama gec kaldın :19: bulusakmı :27:

kurutucu diyorsan yes cila olanı :27:

yukarıda yazdıgımı denemelisin

canım eger taşımıyosa artık kesinlikle ikeayı önerebilirim ahşap dolaplarda vardı ve çok güzellerrrr:69::69:
canım bide bu flormarın kurutucusu limon kokuluuu:69::69:
bideeee dünnn buluşamadıkk ama gittim hemen aldımmmmmmmmmmmmmmm yeni renklerdennnnn en kısa zamanda tanıtım beklioruzzzz.:60::60:
sürümü bana çok kolay geldiiiii :46::46::46:

kizlar nette stoklara girmisti zaten ama magazadan almak isteyen olursa diye yaziyorum caddedeki lush ta raflar dolusu lemony flutter var=) ben de aldim basta gozume kucuk geldi kutusu ama az az kullanmak yetiyomus kokusu da cok guzel limon limon=)
Lemony flutterımı aldiktan sonra şöyle bi yürüyim dedim kadıköye dogru. Yine anadolu yakasındakiler icin yazıyom flormar mağazası gördüm ilk defa. flormara ait hersey mevcut ama cok afedersiniz g.t kadar dükkan ve deli gbi kalabalık vardi. Kurutucu spreyden aldım o da limon kokuyo cilasına göre daha basarılı buldum sahsen. Flormarın matlastırıcısı da varmıs bilmiyodum onu da aldım. Diger markaları bilmiyorum ama guzel diyebilirim.Bi de rimmelin sertlestiricisini aldım dayanamayıp. 14 güne sonuc vercekmis.. Onu da görcez bakalım=) su limonlu cilayı da yapıcam benim tırnaklar yakında toynak olacak bu gidisle=) biraz kendilerine gelsinler ben de ekliycem diskler alip =)

kizlar nette stoklara girmisti zaten ama magazadan almak isteyen olursa diye yaziyorum caddedeki lush ta raflar dolusu lemony flutter var=) ben de aldim basta gozume kucuk geldi kutusu ama az az kullanmak yetiyomus kokusu da cok guzel limon limon=)
Lemony flutterımı aldiktan sonra şöyle bi yürüyim dedim kadıköye dogru. Yine anadolu yakasındakiler icin yazıyom flormar mağazası gördüm ilk defa. flormara ait hersey mevcut ama cok afedersiniz g.t kadar dükkan ve deli gbi kalabalık vardi. Kurutucu spreyden aldım o da limon kokuyo cilasına göre daha basarılı buldum sahsen. Flormarın matlastırıcısı da varmıs bilmiyodum onu da aldım. Diger markaları bilmiyorum ama guzel diyebilirim.Bi de rimmelin sertlestiricisini aldım dayanamayıp. 14 güne sonuc vercekmis.. Onu da görcez bakalım=) su limonlu cilayı da yapıcam benim tırnaklar yakında toynak olacak bu gidisle=) biraz kendilerine gelsinler ben de ekliycem diskler alip =)
offf karsıyada kim gitcek :25::25: netten alcem ben :52: flormarın matlastırıcısı cıkmıs catlayan ojeleride cıkmıs :52::52:
Bu seri yeni mi çıktı ben mi kaçırdım :26:

bu seri vardıda renkler yeni cnm

offf karsıyada kim gitcek :25::25: netten alcem ben :52: flormarın matlastırıcısı cıkmıs catlayan ojeleride cıkmıs :52::52:

catlayan ojesini göremedim öyle kalabalıkki küçücük dükkan 5-6 tane neon seçtim zor attım kendimi dışarı. bu arada kurutucu spreyi aldın mı? aldıysan golden rose kurutucu cila ile karşılaştırabilir misin? sprey bana iyi gibi geldi ama uzman görüşü istiyorum =))

Back