ay o izleyici ben oluyorum galiba,saol canım hemen gidip aldım ve iki kat sürdüm şu an kurumasını bekliyorum, ojelerin kurumasını beklerken yazmak çok komik oluyo ya bi taraftan kendime gülüyorum
çok tatlı bi renk ya
hangi markayı kullanıyorsun canım ben de deneyeyim ve şu takma tırnaklardan kurtulayım artık :18:
lemonny flutter tırnak besleyicisi aynı zamanda ben cok memnunum kızlar tırnak etlerine sürüp geriye itin maniküre gerek kalmıyor zaten tırnak etlerini kesmek zararlı birde cok sert tırnak iyi değil kazara bir yere carpsanız cat gidiyor kırılıyor ama tırnak güçlendirici tarzında bişi kullanabilirsiniz birde born pretty storeden diskler geliyor tanıdıgım 3 kişinin geldi suana kadar bende bugun bir set alcam bakalım burdan alısveriş yapmak için kredi kartı ve paypal hesabıyla sorunsuz alısveriş yapabilir
sen ve senin gibi bir kişi dahabu rengi merak ediyorlardı aslında ordada yazdım ya fotodan daha koyu ama cok guzel ben cok sevdim
canım onlar zaten set halinde satılıyor tek tek alma benceYou_know disklerden özel olarak önerdiklerin var mı? Yani üzerindeki desenlerin daha kullanışlı olduğu numaralar falan:44:
O kadar çok ki hepsini almak istiyorum
Senin önerilerini alıyim dedim
ya benimde tırnak etlerimle başım dertteeekesiyorum sürekli tekrar tekrar kesmem gerekiyoorrr bide bazen kanıyor ve yara oluyor hem canımı yakıyor hemde kötü bi görüntü oluyorr en iyisi bu kremden bende alıyımmm.
bende eskiden hep üzülürdüm tırnaklarım sert degil ve hemen kırılıyolar diye ama buralarda okumuştum sert tırnagın daha kötü oldugunuuu ve artık maşallahhh kırılmıyolar dedigin gibi tırnak sertleştiricisi ve vitaminli uzatıcı kullanıyorum ojenin altınaaaa ve sürekli oje sürdügüm için kırılmıyolarr maşallahhh
canım onlar zaten set halinde satılıyor tek tek alma bence
bence kesme tırnak etlerini bak hem yara oluyor
kızlarrrrrr bunu dün istanbul forumdaki gratis magazasından aldım kocaman bişi ve sadece 8,90 hemen denedim ve gayet güzel bi kurutucuuu
ben golden rose quick dry kullanıyorum ya fırcalı yani oje gibi sprey sanki iz bırakıo ojede yaglı gibi fln sevmedim ondan ama bu nasıl memnun kaldın mı
bu arada flormar değişik ojeler cıkarmıs nane yeşili fln alcem bugun
canım golden rosunkini kullanmadım ama kalyonun spreylisini kullandım iz bırakmıyodu ama yaglı oluyodu oje yüzeyi dedigin gibi bunu dün aldım denedim hemen hemde metroda milletin bakışları arasındaahiç bi şekilde yaglı degil izde bırakmıyooooo ojeye zararda vermioo ben bayıldımmm vede hem çok büyük hemde fiyatı acaip uygun geldi banaaaaaaaa.
ayyyyyyyyyy yeni renklermiiiii
Ben de geliyim istiyorum:84:
Ama beni bir 7 saat kadar beklemelisiniz
ucaklan gel
kızlar ben flormarın cila olan kurutucusunu aldım dün.. hani siz almayın diye yazıyorum hiç de kurutmuyo =) golden rose sertleştirici bulamadım onu da flormar aldım. pek bi değişiklik yokzamanla kullandıkca mı işe yarıycak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?