törpüleyememe bi çare bulamaz diyodum bulmuşsun
karar verdim tırnak senin uzmanlık alanın..
Bu yeşil güzelmiş bendeki cart bi yeşil biliosundur numarası 86.
Seninki daha güzelmiş bulursam alıyım ben de
çok imreniyorum sizlere yaa tırnaklarımı sürekli koparan biri olarak.aldım elime törpüyü şimdi köküne kadar törpüledim.yemin ettim yemicem tırnaklarımı artık die.bende çekip koymak istiyorum böyle ojeli ojeli tırnaklarımı.çok pis inat ettim yapıcammmmmm
Bakımını yap,oje de sür yemeye kıyamazsın tırnaklarını.
Bisüre sonra da yememeye alışırsın ben de senin gibiydim çok tırnak yerdim dediklerimi yaptım baktım ki çok güzel görünüo yemezsem,bıraktım yemiorum artık
çok imreniyorum sizlere yaa tırnaklarımı sürekli koparan biri olarak.aldım elime törpüyü şimdi köküne kadar törpüledim.yemin ettim yemicem tırnaklarımı artık die.bende çekip koymak istiyorum böyle ojeli ojeli tırnaklarımı.çok pis inat ettim yapıcammmmmm
Hatta şuan tırnağımda o bahsettiğim yeşil.
Dün seninkiyle olan farkına bakmak için sürmüştüm
Eki Görüntüle 197426
koparma koparma bakımlı tırnak guzel durur
ha biliyorum bunu ama bence 1 kata daha ihtiyacı var
azcık uzasın kökune kadar törpüledim düz çıksın diye.sonra ojeyi süre süre alıştırcam kendimi
3 kat sürdüm yine böyle oluo sinir oldum ben de
Sende gördüğüm nar çiçeği ojeye özenip bugün sadece narçiçeği rengi bir oje almak için gittim ve 5 tane oje alıp çıktım
Benim elimin orta parmağının tırnağında ve ayağımın başparmağın yanındaki parmağın tırnağının kenarında küçüklüğümden beri bir kaşıntı var psikolojik dediler hep.. O kaşıntı yüzünden sürekli o tırnak etlerimi koparıyorum.. Mesela sağ elimin orta tırnağının sol tarafındaki etler her daim yolunmuş tavuk gibidirParmağımın içi kaşınıyor sanki...
Son günlerde kendime hakim olmaya çalışıyorum koparmamaya çalışıyorum.. Bugün kuaförde sordum(20 senedir ilk defa aklıma geldi sormak) tırnak dolaması olabilir dedi.. Bir bilgin vardır belki diye anlatıyorum bu kadar ama iltihaplanma falan yok ki 20 senedir var bu kaşıntıÇok üzülüyorum tırnak etlerim o hale geliyor diye
Aldığım ojeleri de şu an süremiyorum tırnaklarım sarardığı için uzun süreli bir dinlenmeye aldım 1 ay sonra yeniden oje sürmeye başlayabilirim tırnaklarım sağlığına kavuşunca:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?