Tırnaklar Fora

China Glaze' nin kıyamadığım OMG koleksiyonundan iki oje var bugün tırnaklarımda.Yüzük parmağımın tırnağında GR8 diğerlerinde ise L8R G8R var.İkisi de ikişer kat .Holografik özelliği dağılmasın diye kurutucu kullanmadım ve çok çabuk kurudu.Tırnakta folyo gibi duruyorlar.GR8 altın renkte şişe de simli gibi duran holografik etkisi koleksiyondaki en az olan bir oje .L8R G8R ise çok açık yeşil renkte holografik etkisi belirgin ama yinede diğer renkler gibi kuvvetli olmayan bir oje.Sanırım holografik etkinin az olması ojenin açık renkte olmasından kaynaklanıyor.Fotoğraf makinem beyaz ortamda ojenin holografik etkisini yakalayamıyor bende karanlıkta daha çok fotoğraf çektim yani flaşla .Ben bu koleksiyonu baskı yapmak için almıştım .Düşünüyorum ama gözümde bir şey canlandıramadım henüz .Sizden de fikir alabilirim..

Golden Rose 94 numara şişe de mercan rengi ama tırnakta daha nar çiçeği gibi duran bir oje.Tırnağım da 3 kat var ama normalde 2 katta yeterli olur .Sürdüğüm zaman aklım başka şeydeydi nasıl sürdüm ne yaptım onu bile bilmiyorum .Ojenin kıvamı da bozulmuş çok koyulaşmış ama zar zor sürdüm işte .Üzerinde kurutucu var .Fotoğraflar da renk tam istediğim gibi çıktı normalde bu rengin daha kırmızımsı olanını düşünün.Bazen renkleri tam yansıtmak için oynuyorum fotoğraflarla ama bu sefer çok oynamak istemedim.Yaz için uygun bir renk bence almalısınız...

Havaların ısınması ile birlikte gözüm canlı renklere takılır oldu .Bu oje She nin turuncu ojesi.Tek katta yeterli oluyordu ama ben iki kat sürdüm.She ojelerin fırçasını ve şişesini çok seviyorum .Şişesi tam koleksiyonluk bir şişe . Ojenin opaklığı her ojede aynı değil ama She ojeler genellikle opak oluyor.Günlerdir desen veya damga yapmadığımı daha doğrusu yapamadığımı anlamışsınızdır .Sanırım bahar yorgunluğundan olacak elim bazen ojeye bile gitmiyor ama bugün daha önce biryerde gördüğüm (fakat hatırlamadığım) kendi kendime şekillendirdiğim desenleri yaptım.Tırnaklarıma bahar çizmek istedim.Kullandığım mavi oje konadın özel damga ojesi , yüzük parmağımda ki açık pembe ojede konadın özel ojesi ama daha belirgin olmasını beklemiştim belki açık rengin üstünde daha çok belli olur.Tırnaklarımın uç taraflarına Konad diskinde ki zebra deseninin yarısını çeşitli yeşil ojelerle çim olarak damgaladım.Desenlerin ortalarına da bir hobi dükkanından aldığım taşlardan turuncu olanını yapıştırdım .En üst katta kurutucu var..

Alix Avien ' in yeni birkaç ojesini daha önce aldığımı söylemiştim.O zaman aldığım yerde bu renkler yoktu belki de yeni çıkmıştır çünkü numaraları 250 ve üzeri .Çok acelem olduğu için beğendiğim renkleri alıp çıktım .Ojeleri aldığım yerde She ojelerde vardı hatta satıcı bunlar son ojeler bitince devamı gelmeyecek dedi .Süvari kozmetikte ise bütün She kozmetik standını kaldırmışlar acaba tehlikeli bir madde mi var demeden geçemiyorum çünkü akibeti hakkında bir bilgim yok.She ojeler neden yok oluyor bilen varsa söylesin nolur .Neyse tekrar Alix Avienlere gelelim baştan 3. ojeyi de Alix Avien'de bulduğuma göre (bu sene bu renk moda kıyafetlerde bile) diyebilirim ki bu markanın tek eksiği mavi renk ve tonlarını üretmemesi.Aldığım yerde Nişantaşı'n dan Cevahire doğru giderken yol üstünde Majör Kozmetik.Erkul Kozmetikten de daha önce küçüklerini aldığım simli ve pullu ojelerin büyüklerini aldım aklımda bir franken var onu denemek için.Şişe de isimleri bile yazmıyordu garip.....

Soldan sağa numaralar:
#257 #256 #255 #250

Golden Rose ' nin yeşil ojelerini çoğu yerde aradım ama teker teker farklı yerlerden topladım .Eğer almak isteyen varsa Forum AVM de ki kioskta bütün renkleri mevcut.Şişesi o meşhur şekilsiz şişelerden.Keşke yeni çıkan şişelere doldursalarmış onlar çok güzel . Bu oje bence koleksiyon da ki en değişik oje.Numarası 228.Diğer yeşil renklerin benzerleri bende değişik markalardan da var.Tırnaklarımda 3 kat oje var.Kıvam olarak biraz sıvı.Şu an da sürdüm üzerine kurutucu sürmedim ama hızlı kurudu.Renk fotoğrafdakilerden biraz daha soluk ve tozlu Golden Rose ' nin diğer neon gibi olan açık yeşili ile karıştırılmasın..İçinde hafif ışıltılar var.Bence bu oje alınmalı .Türk markaların da ki atakların devamını diliyorum...

Bu yeşil güzelmiş bendeki cart bi yeşil biliosundur numarası 86.
Seninki daha güzelmiş bulursam alıyım ben de

çok imreniyorum sizlere yaa tırnaklarımı sürekli koparan biri olarak.aldım elime törpüyü şimdi köküne kadar törpüledim.yemin ettim yemicem tırnaklarımı artık die.bende çekip koymak istiyorum böyle ojeli ojeli tırnaklarımı.çok pis inat ettim yapıcammmmmm

Hatta şuan tırnağımda o bahsettiğim yeşil.
Dün seninkiyle olan farkına bakmak için sürmüştüm

Bakımını yap,oje de sür yemeye kıyamazsın tırnaklarını.
Bisüre sonra da yememeye alışırsın ben de senin gibiydim çok tırnak yerdim dediklerimi yaptım baktım ki çok güzel görünüo yemezsem,bıraktım yemiorum artık

azcık uzasın kökune kadar törpüledim düz çıksın diye.sonra ojeyi süre süre alıştırcam kendimi

koparma koparma bakımlı tırnak guzel durur

Hatta şuan tırnağımda o bahsettiğim yeşil.
Dün seninkiyle olan farkına bakmak için sürmüştüm

Eki Görüntüle 197426

ha biliyorum bunu ama bence 1 kata daha ihtiyacı var

Sende gördüğüm nar çiçeği ojeye özenip bugün sadece narçiçeği rengi bir oje almak için gittim ve 5 tane oje alıp çıktım
Benim elimin orta parmağının tırnağında ve ayağımın başparmağın yanındaki parmağın tırnağının kenarında küçüklüğümden beri bir kaşıntı var psikolojik dediler hep.. O kaşıntı yüzünden sürekli o tırnak etlerimi koparıyorum.. Mesela sağ elimin orta tırnağının sol tarafındaki etler her daim yolunmuş tavuk gibidir Parmağımın içi kaşınıyor sanki...
Son günlerde kendime hakim olmaya çalışıyorum koparmamaya çalışıyorum.. Bugün kuaförde sordum(20 senedir ilk defa aklıma geldi sormak) tırnak dolaması olabilir dedi.. Bir bilgin vardır belki diye anlatıyorum bu kadar ama iltihaplanma falan yok ki 20 senedir var bu kaşıntı Çok üzülüyorum tırnak etlerim o hale geliyor diye

Aldığım ojeleri de şu an süremiyorum tırnaklarım sarardığı için uzun süreli bir dinlenmeye aldım 1 ay sonra yeniden oje sürmeye başlayabilirim tırnaklarım sağlığına kavuşunca:44:

Son düzenleme:

doktor psikolojık ddiyse öyledir takıntın fln olabilir aklına getirmemeye calıs kasındıgında tırnak ucunla değil parmagınla kası etlerinide koparma zararlı hem acı cekersin hem görunum hos değil tırnakların neden sarardı ojeden mi :26: yalnız sunu söyleyeyim hani tırnak havasız kalır tırnak sararır derler ya öyle bişi yok tırnagı boyayan ojenin içindeki bir maddedir her ojede yok zaten bence base coat kullanıp surebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…