doktor psikolojık ddiyse öyledirtakıntın fln olabilir aklına getirmemeye calıs kasındıgında tırnak ucunla değil parmagınla kası etlerinide koparma zararlı hem acı cekersin hem görunum hos değil tırnakların neden sarardı ojeden mi :26: yalnız sunu söyleyeyim hani tırnak havasız kalır tırnak sararır derler ya öyle bişi yok tırnagı boyayan ojenin içindeki bir maddedir her ojede yok zaten bence base coat kullanıp surebilirsin
Bu konuda bi fikrim yok.
Hatta hiç duymamıştım ben ojeyi tırnaklarım sararmasın diye 3 günde bir çıkarırım
Bilmiorum yani
Evet ama ben de sene başından beri sürekli oje sürüyordum ojesiz duramıyordum sonra tırnaklarımın sarardığını fark ettim baktım buraya base coat diye bir şey varmış sararmasını önleyici onun yerine şeffaf oje sürsek aynı etkiyi yaratır mı:26: Renkli ojenin tırnağımızı boyamasını engellemiş olur muyuz merak ediyorum:26:
Ama tırnağı yine kapatmış olmaz mı şeffaf oje?
Base coat sanırım tırnağın hava almasını sağlayan bişey.
Şeffaf ojede bu etkiyi göremezsin sanırım.
Ama emin değilim you_know u beklemeliyiz
Koyu renk oje sürmek istiorum artıııık bu ara süremiorum bitane tırnağım kırıldı çünkü
Koyu sürünce daha belli oluo kırık tırnak onun uzamasını bekliorum
base coat flormarda flnda 3 in 1 die satılıyor aslında şeffaf ojede de o madde var malesef oje renksiz ama yinede sarartıyor beklemesende olur ama eger cok sorun ediyorsan doktora git cnm krem tarzı bişi veriyor arkadasımda kullanmıstıGörünüm facia.. Elimden geldiğince engel olmaya çalışıyorum kendime:26:
Evet canım ilk başlarda ojelerimin altına şeffaf oje sürüyordum base coat denen şeyden haberim yoktu tırnaklarım sararmamıştı sonra şeffaf oje sürmeyi bıraktım sonra bir baktım turuncuya dönük sarı tırnaklarım var:44:
Ben de tırnaklarım normal haline dönsün diye bekliyorum :26: Beklemesem de olur mu yani öyle mi diyorsun:26:
Gerçi henüz base coat almadım ama şeffaf da olur mu:26:
misafirim vardı pek bakamadım konuyaCevap yok
Oje sürmek istiyorum deli gibi
Burdan gelecek cevabı bekliyorum araştırdım ama bir şey bulamadım
tırnak canlı bişi deilki canlı olsa kestigimizde acıması lazım:44:Bu konuda bi fikrim yok.
Hatta hiç duymamıştım ben ojeyi tırnaklarım sararmasın diye 3 günde bir çıkarırım
Bilmiorum yani
cok haklısınAma tırnağı yine kapatmış olmaz mı şeffaf oje?
Base coat sanırım tırnağın hava almasını sağlayan bişey.
Şeffaf ojede bu etkiyi göremezsin sanırım.
Ama emin değilim you_know u beklemeliyiz
takma tak 1 tırnagınaKoyu renk oje sürmek istiorum artıııık bu ara süremiorum bitane tırnağım kırıldı çünkü
Koyu sürünce daha belli oluo kırık tırnak onun uzamasını bekliorum
hepsine ayrı sur10 15 tane ojemi daha hiç kullanmadım
Hepsini aynı anda kullanmak istiyorum
Keşke 10 tane elim olsa
marka ve noda yazsanız
biliyorum o rengiYetişemedin you_knowOjelere yenildim
Dayanamadım bu seferlik tırnak sertleştirici ile sürdüm yoksa çatlayacaktım
Tırnak sertleştirici sürdüm alta, üstüne de flormar supershine 06 sürdüm harika bir renk ya kavuniçi gibi pembe gibi
30 mubi sürü oje aldım sadece 30 tane olmuş. artık renk yokmuş gibi ya değişik renk arıyorum ama yok :85:
avm lerde vardır kiosklarBakalım ben Antalya ya geri döndüğümde nerden alacağım oje
Öyle her çeşit ojenin olduğunu bir yer yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?