Şimdi ben birgün erkek arkadaşımın yanına istanbula gittiğimde yaklaşık 100 150 tane oje alsam (sanırım genel olarak cevahirden alıyorsunuz) bana manyak gözüyle bakmazlar değil mi?
O ojelerden bulamam zaten ben bende o kadar şans yok bence:97:
canım bunun laciverti pastel lacivert + matlaştırıcı dürmüşsün gibi mi oluyor
pastel 23 no ve matlaştırıcı bulamadım da bunu alabilirim
taksimde erkul kozmetik var genellikle ordan alıyorum işte cevahirden fln watsonslardaneskiden eşimde bana deli gözüyle bakıodu ama artık aa bak erkul kozmetik gel oje alalım dio
Herkese böyle bir eş nasip olsun
Benim erkek arkadaşımda oje sevmez almam ben çok dikkat çeker diyordu uzun zamandır görüşemedik sen gel yeterki ben sana istersen 200 tane oje alırım gider alırız istersen kamyonla alırım diyorBen de bu fırsatı değerlendirmek istiyorum
O dediğin yeri de yazdım bir kenaraama işte orda çalışanlar manyak demez umarım
Ojelerine bayılıyorum bu arada hele simliler.. Mükemmel....
çok teşekkürler canım sayende fikir edindimhiç matlaştırıcı kullanmadım ben,almayı düşünüorum da daha nasip olmadıgabrini mat serisi daha çok kadifemsi bi görünüm yaratıo tırnakta,beğeniorum ben o yüzden
Eki Görüntüle 195058
laciverti böyle...
tırnaklarım oje sürmekten sapsarı oldu bi tavsiyen var mı you knowcum şunları orjinal rengine çevireyim :26:
Benimde öylee
Oje sürsen yine sarı tırnaklara sahip oluncak...
Ama sürmezsende rezil gibi sarı tırnaklara sahip oluncak ..
Ee iki ucuda b*klu değnek :)
off evet ya oje sürmeyincede sarı sarı çıkmak istemiyorum milletin içine. onun için yine oje sürüyorum daha beter sararıyo. kalyonun bakım yağını aldım ama hiçbir işe yaramadı
Ne yapıcaz bilmem artık...
ben uç kısımlarını törpünün ucu ile üstünü kazıyorum beyaz oluyor ama tabi çiziliyor...
ama diğer kısımları turuncumsu bi renk olduğu için yine kötü bi görüntü var...
kullanılan ojenin içindeki maddeler tırnagı boyuyor kızlar base coat kullanın ojenin altına bişi sürün sararmayı anlık gidermek içinde buffer öneririm tırnak yuzeyini törpüleyeceksiniz pürüzsüz olcak ve beyazwatsonslarda satılıyor buffer 3 tl fln 4 yuzlu törpü gibi her yüzü farklı işlev buffer yazan yerle tırnak yuzeyini törpüleyeceksiniz bu kadar
slm canim ama sadece yurtdisi diye bir bilgi vermissin ama yurtdisisa turkiyede fark etmiyor siparis icin yani herkes istedigi bolgeye siparis verebiliyor hatta set olan urunleri alip istediginiz desen ve oje renginide degisme imkaniniz var almak isteyen arkadaslara yardim etmek istedim cunku desenleri yapinca tirnaklar cok havali duruyorDaha önce açılmış konulara ojelerimi ve tırnaklarımı ekliyordum.Bana ait olan fotoğrafları tek bir konuda toplamak için konuyu açmak istedim.Bundan sonra buradan ojelerimi ve denemelerimi göstereceğim.Çocukluğumdan beri oje sürerdim ama tam bir senedir bu iş benim için hobi oldu sanırım suanda 500 ojem var artık sayamıyorum bile
Arkadaslar desenleri konad, bundle monster ve born pretty store diskleriyle yapıyorum bunların net dısında satısı yok googleden özgurce pazarlama diye aratırsanız bilgiler cıkıyor oradan mail atıp fiyat sorabilirsiniz bundle monster disklerinin sitesinin turkiyeye gnderimi yok ama yurt dısındaki bi arkadasınız aracılıgıyla alabilrsiniz o alır size gnderir born pretty store diskleride bu adlı sitede satılıyor arastırabilirsiniz
disk bu
yani şu
buda damga ve sıyıraç
buda ojelerimi sakladıgım bölme dolabıma asıyorum
buda ojelerimi koyup raflara yerleştirdigim kutular
hayır canım normal törpü gibi deil hatta buffer tırnak yuzeyini pürüzsüzleştirmektirtırnaklar çizik çizik olmuyo mu
nerde ''sadece '' yurtdısı demişim bundle monster diskleri diyorsanız amazon da satılıyor ve amazonun da turkiyeye gönderimi yok !! türkiyeden almak isteyenler özgürce pazarlamadan alabilir demiştim zatenslm canim ama sadece yurtdisi diye bir bilgi vermissin ama yurtdisisa turkiyede fark etmiyor siparis icin yani herkes istedigi bolgeye siparis verebiliyor hatta set olan urunleri alip istediginiz desen ve oje renginide degisme imkaniniz var almak isteyen arkadaslara yardim etmek istedim cunku desenleri yapinca tirnaklar cok havali duruyor
yaa kimi tırnak sararmasından kimi baska seyden şikayet etmiş kadınların derdi hiiç bitmiyor
bende tırnak törpüleyemem mesela.içim akıyo gibi olur dişlerim kamaşır
hayatımda manikür pedikür yaptırmışlıgım yoktur bu sebepten
kötü bi durum cünkü bi tırnagım bozulsa hepsini kesmek zorunda kalıyorum.buna bi çözümün varmı you know??olmadıgını biliyorum kendim halletmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?