• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

doktor psikolojık ddiyse öyledir :27: takıntın fln olabilir aklına getirmemeye calıs kasındıgında tırnak ucunla değil parmagınla kası etlerinide koparma zararlı hem acı cekersin hem görunum hos değil tırnakların neden sarardı ojeden mi :26: yalnız sunu söyleyeyim hani tırnak havasız kalır tırnak sararır derler ya öyle bişi yok tırnagı boyayan ojenin içindeki bir maddedir her ojede yok zaten bence base coat kullanıp surebilirsin

Görünüm facia.. Elimden geldiğince engel olmaya çalışıyorum kendime:26:
Evet canım ilk başlarda ojelerimin altına şeffaf oje sürüyordum base coat denen şeyden haberim yoktu tırnaklarım sararmamıştı sonra şeffaf oje sürmeyi bıraktım sonra bir baktım turuncuya dönük sarı tırnaklarım var:44:
Ben de tırnaklarım normal haline dönsün diye bekliyorum :26: Beklemesem de olur mu yani öyle mi diyorsun:26:

Cevap yok:5:
Oje sürmek istiyorum deli gibi:5:
Burdan gelecek cevabı bekliyorum araştırdım ama bir şey bulamadım:5:

Bu konuda bi fikrim yok.
Hatta hiç duymamıştım ben ojeyi tırnaklarım sararmasın diye 3 günde bir çıkarırım
Bilmiorum yani

Bu konuda bi fikrim yok.
Hatta hiç duymamıştım ben ojeyi tırnaklarım sararmasın diye 3 günde bir çıkarırım
Bilmiorum yani

Evet ama ben de sene başından beri sürekli oje sürüyordum ojesiz duramıyordum sonra tırnaklarımın sarardığını fark ettim baktım buraya base coat diye bir şey varmış sararmasını önleyici onun yerine şeffaf oje sürsek aynı etkiyi yaratır mı:26: Renkli ojenin tırnağımızı boyamasını engellemiş olur muyuz merak ediyorum:26:

Evet ama ben de sene başından beri sürekli oje sürüyordum ojesiz duramıyordum sonra tırnaklarımın sarardığını fark ettim baktım buraya base coat diye bir şey varmış sararmasını önleyici onun yerine şeffaf oje sürsek aynı etkiyi yaratır mı:26: Renkli ojenin tırnağımızı boyamasını engellemiş olur muyuz merak ediyorum:26:

Ama tırnağı yine kapatmış olmaz mı şeffaf oje?
Base coat sanırım tırnağın hava almasını sağlayan bişey.
Şeffaf ojede bu etkiyi göremezsin sanırım.
Ama emin değilim you_know u beklemeliyiz:1:

Havasızlıktan değil ojenin içindeki bir maddenin tırnağı boyaması yüzünden sararıyormuş tırnak you_know hep öyle diyor:26:

Ders bile çalışamıyorum oje sürme isteğim yüzünden:5:

Son düzenleme:
Koyu renk oje sürmek istiorum artıııık bu ara süremiorum bitane tırnağım kırıldı çünkü :63:
Koyu sürünce daha belli oluo kırık tırnak onun uzamasını bekliorum:1:

Koyu renk oje sürmek istiorum artıııık bu ara süremiorum bitane tırnağım kırıldı çünkü :63:

10 15 tane ojemi daha hiç kullanmadım:1:
Hepsini aynı anda kullanmak istiyorum:1:
Keşke 10 tane elim olsa:1:

Biara her gün birini çıkarıp diğerini sürerdim artık o performansımı kaybettim uğraşmıorum pek:1:

Aynen bir de hergün yeniden sürdüğüm ojenin üzerine kürdanla şekiller yapıyordum:1:
Şu sararma işi oje zevkime ket vurdu:5:

Kizlar türkiyede cok güzel ojeler var :) kendinizi sansli hizedebilirsiniz.
her sene izinde aliyorum hem ucuz hem uzun tutuyor hem güzel renkler var :75:

4781.jpg
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/23/4798.jpg

Son düzenleme:
Görünüm facia.. Elimden geldiğince engel olmaya çalışıyorum kendime:26:
Evet canım ilk başlarda ojelerimin altına şeffaf oje sürüyordum base coat denen şeyden haberim yoktu tırnaklarım sararmamıştı sonra şeffaf oje sürmeyi bıraktım sonra bir baktım turuncuya dönük sarı tırnaklarım var:44:
Ben de tırnaklarım normal haline dönsün diye bekliyorum :26: Beklemesem de olur mu yani öyle mi diyorsun:26:
base coat flormarda flnda 3 in 1 die satılıyor aslında şeffaf ojede de o madde var malesef oje renksiz ama yinede sarartıyor beklemesende olur ama eger cok sorun ediyorsan doktora git cnm krem tarzı bişi veriyor arkadasımda kullanmıstı
Gerçi henüz base coat almadım ama şeffaf da olur mu:26:
:50::50::50::50:
Cevap yok:5:
Oje sürmek istiyorum deli gibi:5:
Burdan gelecek cevabı bekliyorum araştırdım ama bir şey bulamadım:5:
misafirim vardı pek bakamadım konuya
Bu konuda bi fikrim yok.
Bilmiorum yani
tırnak canlı bişi deilki canlı olsa kestigimizde acıması lazım:44:
cok haklısın

takma tak 1 tırnagına :27:
10 15 tane ojemi daha hiç kullanmadım:1:
Hepsini aynı anda kullanmak istiyorum:1:
Keşke 10 tane elim olsa:1:
hepsine ayrı sur :52:
marka ve noda yazsanız :51:

Yetişemedin you_know:65: Ojelere yenildim:1:

Dayanamadım bu seferlik tırnak sertleştirici ile sürdüm yoksa çatlayacaktım:1:
Tırnak sertleştirici sürdüm alta, üstüne de flormar supershine 06 sürdüm harika bir renk ya kavuniçi gibi pembe gibi:32:

bi sürü oje aldım sadece 30 tane olmuş. artık renk yokmuş gibi ya değişik renk arıyorum ama yok :85:

Loya'da çok az çeşit oje var,ama hiçbi yerde olmayan renkler ben hep ordan alıorum lacivertin her tonu var nerdeyse ben de lacivert oje hayranı olduğum için bayıldım...
Sadece lacivert değil çok farklı pembe renkler de gördüm ordan başka yerde bulamıorum o tonları

Bakalım ben Antalya ya geri döndüğümde nerden alacağım oje:1:
Öyle her çeşit ojenin olduğunu bir yer yok sanırım:50:

Yetişemedin you_know:65: Ojelere yenildim:1:

Dayanamadım bu seferlik tırnak sertleştirici ile sürdüm yoksa çatlayacaktım:1:
Tırnak sertleştirici sürdüm alta, üstüne de flormar supershine 06 sürdüm harika bir renk ya kavuniçi gibi pembe gibi:32:
biliyorum o rengi :27: mercan gibi
bi sürü oje aldım sadece 30 tane olmuş. artık renk yokmuş gibi ya değişik renk arıyorum ama yok :85:
30 mu :27: benim 500 tane hepsi farklı renkte tonda:52:
Bakalım ben Antalya ya geri döndüğümde nerden alacağım oje:1:
Öyle her çeşit ojenin olduğunu bir yer yok sanırım:50:
avm lerde vardır kiosklar

Back