you_know bazı fotoğrafları göremiyorum ama çoğunu gördüm sayılır. cidden harikasın :) arada gözüme çarpıyordu muhtelif başlıklarda fotoğrafların. hepsini tek bir yere topladığın süper olmuş.. ben normalde kırmızıdan başka sürmüyorum ve desen yapmaya da pek sıcak bakamıyorum kendimde.. ama rengarenk ojeler cidden çok güzel görünüyor :)
bende çok renkli kullananam bide biriktirmiorum o kadar ojelerimi baktım bozulur gibi oluo atıorumbuara mat ojeye taktım kırmızı özellikle çok güzel matta.kadife gibi duruo tırnaklar resmini koydum zaten grisi de güzel matların siyahını bulamadım ya en sevdiğim oje rengi siyahtır şans işte bide oje matlaştırıcısı duydum onu da alıcam mat daha kullanışlı mat olmayanlar için.ne çok mat dedim yahu :44:
sevilden alcaktım bende kötümü tühbenimde birkac tane mat ojem var inglotun sarısı gabrininin moru fln ama ben matta siyahtan yanayım dier renkleri mat sevmiyorum birde gri bence matlastırıcı şimdi piyasada en uygun rımmel londonun var 5 tl fln şişesi fırcasıda guzel kıvamı da iyi sevilinki vardı bende o cabuk yogunlastı kokusu berbat bende birine verdim
fotograflar görunuyor aslında değişik başlıklara ekliyordum ama toplayayım dedim dün birinde yeşil oje gördumdemekki artık genelleşiyor diye sevindim bence sende denemelisin bende aksine kırmızıyı hiç sevmem yani oje olarak kullanmam genelde tesekkür ederim cnm
watsonslarda bulabilirsin canım pastel de cıkarmıs ama önermem sevmedim onu rımmel londonun ki cok iyisevilden alcaktım bende kötümü tühdiğerini nerden bulabilirim?
bazıları çıkmadı bende niyeyse ama gördüklerim yetti heveslenmeme :) evet ben de dikkat ediyorum değişik renk kullanımı yaygınlaştı. sürmem diyodum ama süreceğim artık sanırım :) nasıl güzel renkler varmış ya :) pasteldi sanırım, zümrüt yeşili eklemiştin bi tane.. onda acayip gözüm kaldı :)
ha bişi daha oje bozulmaz kuzum bozulur gibi olunca atma oje çözücü var watsonslarda fln satılıyor ondan 3 damla damlat al sana yepyeni oje
bi gün oturup liste yapcam markaları ve numaraları yazcam bayılıyorum bu renklere yaa
aa bak bilmiodum bunubenimkiler garip bi kıvama gelince direkt çöpe gidiodu
üç dört kat sürüyosun nasıl kuruyo bunlar yakurutucu mu kullanıyosun acaba :) bi de yine kk'da okumuştum link bulamadım ama biliyosundur kesin zemin rengi kese kağıdı gibi sürmüş ojenin üzerine kolonya dökmüş ve küçük bi gazete parçasını buna bastırmış yazılar çıkmıştı.zahmet olmazsa öyle bi tane örnek yapsana bize
buldum buldumm :) http://www.kadinlarkulubu.com/tirnak-cilalari-ojeler/418037-gazete-baskili-ojeler.html
You_know o oje deryasında aynı tondan bir kaç tane olan var mı hiç
Ben de 30 tane oje var bir ara nerdeyse aynı rengi alıyormuşum
numarası yok cnm adı var going incognito cok guzel bence al sevil lerde satılıyor 25 tl
al cnm o cok guzel bir renksağol canım malesef edirnede bulamadım, ama ist a gittiğimde mutlaka bakıcam
Nasıl başarıyorsun aynı ojeden almamayı
Bir de şu simli ojelerin var ya pırıl pırıl onun mavisine bakınca(Booty nin mavi holografik ojesi demişsin adına) denizi görüyorum sanki ben deniz çocuğuyum ve şuan okul sebebiyle Ankaradayım dönüp dönüp o ojene bakıyorum içimi açıyor resmen
Keşke onlardan alabilme imkanım olsa:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?