• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

you_know bazı fotoğrafları göremiyorum ama çoğunu gördüm sayılır. cidden harikasın :) arada gözüme çarpıyordu muhtelif başlıklarda fotoğrafların. hepsini tek bir yere topladığın süper olmuş.. ben normalde kırmızıdan başka sürmüyorum ve desen yapmaya da pek sıcak bakamıyorum kendimde.. ama rengarenk ojeler cidden çok güzel görünüyor :)

fotograflar görunuyor aslında değişik başlıklara ekliyordum ama toplayayım dedim dün birinde yeşil oje gördum :27: demekki artık genelleşiyor diye sevindim bence sende denemelisin bende aksine kırmızıyı hiç sevmem yani oje olarak kullanmam genelde :52: tesekkür ederim cnm

bende çok renkli kullananam bide biriktirmiorum o kadar ojelerimi baktım bozulur gibi oluo atıorum:1: buara mat ojeye taktım kırmızı özellikle çok güzel matta.kadife gibi duruo tırnaklar resmini koydum zaten:61: grisi de güzel matların siyahını bulamadım ya en sevdiğim oje rengi siyahtır şans işte:43: bide oje matlaştırıcısı duydum onu da alıcam mat daha kullanışlı mat olmayanlar için.ne çok mat dedim yahu :44::60:

bende çok renkli kullananam bide biriktirmiorum o kadar ojelerimi baktım bozulur gibi oluo atıorum:1: buara mat ojeye taktım kırmızı özellikle çok güzel matta.kadife gibi duruo tırnaklar resmini koydum zaten:61: grisi de güzel matların siyahını bulamadım ya en sevdiğim oje rengi siyahtır şans işte:43: bide oje matlaştırıcısı duydum onu da alıcam mat daha kullanışlı mat olmayanlar için.ne çok mat dedim yahu :44::60:

benimde birkac tane mat ojem var inglotun sarısı gabrininin moru fln ama ben matta siyahtan yanayım dier renkleri mat sevmiyorum birde gri bence matlastırıcı şimdi piyasada en uygun rımmel londonun var 5 tl fln şişesi fırcasıda guzel kıvamı da iyi sevilinki vardı bende o cabuk yogunlastı kokusu berbat bende birine verdim :52:

ha bişi daha oje bozulmaz kuzum bozulur gibi olunca atma oje çözücü var watsonslarda fln satılıyor ondan 3 damla damlat al sana yepyeni oje :52:

benimde birkac tane mat ojem var inglotun sarısı gabrininin moru fln ama ben matta siyahtan yanayım dier renkleri mat sevmiyorum birde gri bence matlastırıcı şimdi piyasada en uygun rımmel londonun var 5 tl fln şişesi fırcasıda guzel kıvamı da iyi sevilinki vardı bende o cabuk yogunlastı kokusu berbat bende birine verdim :52:
sevilden alcaktım bende kötümü tüh:43: diğerini nerden bulabilirim?

Bunlar da benim occelerim :61::1:

$13052011136.jpg $13052011138.jpg

fotograflar görunuyor aslında değişik başlıklara ekliyordum ama toplayayım dedim dün birinde yeşil oje gördum :27: demekki artık genelleşiyor diye sevindim bence sende denemelisin bende aksine kırmızıyı hiç sevmem yani oje olarak kullanmam genelde :52: tesekkür ederim cnm

bazıları çıkmadı bende niyeyse ama gördüklerim yetti heveslenmeme :) evet ben de dikkat ediyorum değişik renk kullanımı yaygınlaştı. sürmem diyodum ama süreceğim artık sanırım :) nasıl güzel renkler varmış ya :) pasteldi sanırım, zümrüt yeşili eklemiştin bi tane.. onda acayip gözüm kaldı :) :nazar:

sevilden alcaktım bende kötümü tüh:43: diğerini nerden bulabilirim?
watsonslarda bulabilirsin canım pastel de cıkarmıs ama önermem sevmedim onu rımmel londonun ki cok iyi
bazıları çıkmadı bende niyeyse ama gördüklerim yetti heveslenmeme :) evet ben de dikkat ediyorum değişik renk kullanımı yaygınlaştı. sürmem diyodum ama süreceğim artık sanırım :) nasıl güzel renkler varmış ya :) pasteldi sanırım, zümrüt yeşili eklemiştin bi tane.. onda acayip gözüm kaldı :) :nazar:

evet o zumrut pastelin cnm ben cok begeniyorum onu :D alix aviendede var ama pastelinki daha guzel

üç dört kat sürüyosun nasıl kuruyo bunlar ya :1: kurutucu mu kullanıyosun acaba :) bi de yine kk'da okumuştum link bulamadım ama biliyosundur kesin zemin rengi kese kağıdı gibi sürmüş ojenin üzerine kolonya dökmüş ve küçük bi gazete parçasını buna bastırmış yazılar çıkmıştı.zahmet olmazsa öyle bi tane örnek yapsana bize :D

buldum buldumm :) http://www.kadinlarkulubu.com/tirnak-cilalari-ojeler/418037-gazete-baskili-ojeler.html

Son düzenleme:
You_know o oje deryasında aynı tondan bir kaç tane olan var mı hiç:53:
Ben de 30 tane oje var bir ara nerdeyse aynı rengi alıyormuşum:53:

üç dört kat sürüyosun nasıl kuruyo bunlar ya :1: kurutucu mu kullanıyosun acaba :) bi de yine kk'da okumuştum link bulamadım ama biliyosundur kesin zemin rengi kese kağıdı gibi sürmüş ojenin üzerine kolonya dökmüş ve küçük bi gazete parçasını buna bastırmış yazılar çıkmıştı.zahmet olmazsa öyle bi tane örnek yapsana bize :D

buldum buldumm :) http://www.kadinlarkulubu.com/tirnak-cilalari-ojeler/418037-gazete-baskili-ojeler.html

evet canım kurutucu kullanıyorum golden rosenin quick dry tavsiye ederim 5 dk snra banyo yap yinede bozulmz :52:
baskı diosun sen evet o guzel oluyor bende deneyim diyorum uzun zamandır ama yapamadım bi :66: denerim en yakn zamanda cnm :52:

You_know o oje deryasında aynı tondan bir kaç tane olan var mı hiç:53:
Ben de 30 tane oje var bir ara nerdeyse aynı rengi alıyormuşum:53:

aslında hepsi birbirinden farklı birebir aynı olan 4 ojem fln var sanırım birde yedekli alıyorum cok seversem :52:

Nasıl başarıyorsun aynı ojeden almamayı:53:

Bir de şu simli ojelerin var ya pırıl pırıl onun mavisine bakınca(Booty nin mavi holografik ojesi demişsin adına) denizi görüyorum sanki ben deniz çocuğuyum ve şuan okul sebebiyle Ankaradayım dönüp dönüp o ojene bakıyorum içimi açıyor resmen:16:

Keşke onlardan alabilme imkanım olsa:97:

Son düzenleme:
sağol canım malesef edirnede bulamadım, ama ist a gittiğimde mutlaka bakıcam :16:
al cnm o cok guzel bir renk
Nasıl başarıyorsun aynı ojeden almamayı:53:

Bir de şu simli ojelerin var ya pırıl pırıl onun mavisine bakınca(Booty nin mavi holografik ojesi demişsin adına) denizi görüyorum sanki ben deniz çocuğuyum ve şuan okul sebebiyle Ankaradayım dönüp dönüp o ojene bakıyorum içimi açıyor resmen:16:

Keşke onlardan alabilme imkanım olsa:97:

ya şimdi renklerin belirli kalıpları var gözumde mesela sende bi oje satan yere git bak aslında 1 ojenin tamamen benzeri yoktur benzeri vardır ama birebir aynısı deildir biri tırnakta mat durur biri ışıltılı işte o ojeler farklı ojelerdir renklerde öyle mesela morun kac tonu var bende oje ama hepsi mor :12:
o oje holografik oje yani aslında zemin mavi ama gunes ısıgında içindeki renkleri göruyorsun gökkuşağı gibi diyelim o ojelerden artık kalmadı canım kalsa alır sana gönderirdim daha 2 gun önce yine gittim ama kalmamıs :26: bende deniz cocuguyum mersin :52: seviyorum o ojemi :52:

Şimdi ben birgün erkek arkadaşımın yanına istanbula gittiğimde yaklaşık 100 150 tane oje alsam (sanırım genel olarak cevahirden alıyorsunuz) bana manyak gözüyle bakmazlar değil mi?:1:

O ojelerden bulamam zaten ben bende o kadar şans yok bence:97:

Back