Tiktok rusları da taşmış gerçekten.

Cıks keşke olsa. Çetin tekindoru seviyorum ben onu da kıskanmaz ahsjsjjs.

Sildi programı zaten. Sildim bak dedi bir de. Böyle bir şey yapmasını istememiştim halbuki. Sorun yoktu benim için.

Gerçekten durum bu ama. Artık hiçbir şeyin iyi olacağına inanmıyorum. Belki taşlayacaklar beni ama oğlumun da düzeleceğine inanmıyorum. Bir görevim var. Doğurduğum ve bana ihtiyacı olan oğlumu sağlıklı normal bir birey olarak yetiştirmek. Olduğu gibi kabullenmek. Bu görevi tamamlayıp yok olmak istiyorum mümkünse. Dünya gerçekten çok tatsız bir yer. Yok yere çiçeğe böceğe mana yüklemeye gerek yok. Bunu anladım.

Böyle de olsun istemiyorum ya. Bazen acaba bensiz bir hayatları olsa daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum. Baba oğul hani şu filmlerdeki gibi senin annen bir çirkefti yavrum cümle değişikliğiyle. Biz yine akşamları çay içip iki kelam ediyoruz. O kadar vahim değil durum. Bizdeki tek eksik sevgi. Sevginin gösterilmesi.

Hahah seren serengille kocasına bende baktim

Ya bı konu veya laf için sana danisicamMasAllah zeki kadınsın vesselam.Birkac lafa cevap lazım ama onuda anlayacak kişi nerdeeeeYoksa senden yardım alacaktım inan

E tabiki oyle olmasin. Bence biraz da cocuk enerjimizi bitiriyor. Benim oğlum da doğduğundan beri cok zor bir cocuk ve yasam enerjimi somuruyor.

Biliyorum eşimden önce hayatımda olan adam bir gün bana "sen sadece ben hasta olunca merhamet edip sevgi gösteriyorsun" demişti. O yüzden diyorum asıl sorun bende diye. He eşimi eskisi gibi sevmiyorum bu gerçek. İçimden pek gelmiyor sarılıp öpmek. Ancak bu yaşadıklarımın öfkesi mi yoksa sevginin bitmesi mi onu anlayamıyorum.

Belki de fazla anne oldum ben. Oğlumu öpüp koklamak yetti bana. Zaten oldum olası sevgimi hunharca saçan bir insan olmadım. Az dost, az sevgili, hatta şu an düşündüğüm tek çocuk. O kadar koca yürekli bir insan değilim. Oğlum doğunca da ona yönelttim tüm sevgimi belki.

Ayrılmama gerekçeniz özür dilerim ama çok saçma. Başkasıyla evlenmez bari evli kalalım mı ? Cidden mi? Yapmayın allah aşkına.
Belki o da başkasıyla mutlu olacak çünkü sizi zaten mutlu edemiyor.
Oğlunuz babası ile görüşecek zaten. Hatta belki daha kaliteli zaman geçirir. Böyle de evde çocuk yerine telefonla ilgileniyormuş.
Ayrıca 32 yaş hiç geç değil siz depresyonda olduğunuz için herşey geç gibi geliyor.
Ben sizin yorumlarınızı okuduğumda hep sesli gülen ve etrafında bolca arkadaşı olan seven sevilen biri olarak hayal etmiştim. Ama siz kendinizi zorla sabote ediyorsunuz.
Bir ömrünüz var harcamayın boşuna. Mutsuzsunuz olmuyor işte zorlayarak ancak bu kadar. Daha ne kadar dayanabilirsiniz gerçekten?

Seviyorsun, çok net:)
Üzgünüm, istediğin cevabı veremiyorum ama hala ‘hissiz’liğinin altında derin bir sevgi var.
Bu çok ince detaylarda gizli ama öyle.
Kocası ilgileniyor diye tiktok zıkkımından açan bir idrak.
Bunun tek nedeni, ona duyduğun ilgi.
Onun ilgilendiği şeye olan hala içinde bir merak.
Çocuk bağı falan, ‘sen’ gibi kadın, başarısızlık ya da vicdan azabıyla sevgisizliği tartamaz.
İşin garibi, kendime biçtiğim hayat dediğin yer, enteresan şekilde sevgi gördüğünü bildiğin ama nasıl cevap vereceğini bir türlü bilmediğin yer.
Seviyorsun be idrak, hayal et sadece.
Boşanma aşamasındasın, yeniden yüzün gülerken bir anda onunla karşılaşıyorsun ve kolunda bir hatun.
Öyle güzel gülüyor, sımsıkı tutuyor ki kadını yüzlerinden okunuyor mutlulukları.

Ne hissedersin?
Ben sana söyleyeyim, gülümseyişini özlemişim dersin.
Bir zamanlar biz de böyledik, umarım mutlu olsun dersin ve boğazına gelir bir düğüm.
Malum, gururdan kıskandım diyebilecek halin yok:)
İşte senin sevgin o düğümde, çok konuştuk söylenecek söz kalmadı dediğin konuşmaları tahayyül edebiliyorum ama benim bahsettiğim gerçekten bir iç boşaltımı.
Çok ayıplanacağım belki ama şöyle dolu dolu’ yahu salak, gerizekalı sen böyle böyle yaparken’ le başlayan cümleler olmadıkça, bayağılaşmadan ve zeka seviyesini 13 yaş ergene döndürmeden bitmiyor o öfke.

Adama kuracağın bir cümlede zihnisinir şekilde 10 bin hakaret edeceğine, dolu dolu bir aptal de yahu.
Çık salon kadını, sivrizeka, muhteşem dolulukta ve entellektüel bedeninden.
Sokaktaki Ayşe olarak bir de kavga et.

Ben mesela en son görümcem hakkında nefret kusarken, nankörlerin efendisi diye bağırırken kendime geldim:)
Eşim zırıl zırıl ağlarken ‘oh be’ dedim.
Ohh be dünya varmış, kavga edeceksen adabı ve kendini bir yere bırakıp en yalın ve direkt şekilde(belkide zeka seviyesine inerek) et.

Bir de bunu dene, ne kaybedersin?
Ve yineliyorum, sevdiğin adama sevmiyormuş gibi yaparak kendi zihninde oturttuğun bahanelerin hepsi ama hepsi, bitmesini ve gitmesini istemediğin için.
Çünkü sen, sevdiğin için zaten gidemezsin...

Ya adam seni sevmiyor falan değil, takdir edersin ki o da yorgun
Sen de yorgunsun sadece İdrak, asla sevmediğini düşünmüyorum
Oğlun seni çok yoruyor, sorumlulukların eziyor ve sen adama sarıyorsun, senin olayın bu
Yalnız değilsin len ben de öyleyim

Ya bak ben bi süre Allahım o kadar berbat bi dönemdi ki bi süre çok ama çok yüklendim eşime
İki küçük velet var bizde de
Ortamdan bunaldıkça adama sardım
Adam eve girince aslında sevinçten dört köşe olsam da onu ötelemeyi bir borç bildim astım suratımı oturdum, hakaretler, sivrilikler vs
Ha çok da konuştuk biz de he
Konuşmaktan yorulduk
Bir sabah yine hayır ya uyanmak istemiyorum, ben dünyayı sevmiyorum diye ağlarken bana
Bu dünya sevilesi bir dünya değil zaten, sen bak hep ilişkilerinle imtihan olmuşsun (anne-baba ilişkisi) bu ilişkide bir imtihan sana ve bana
Sabret ve şükret, Allahla aranı düzelt dedi, gitti
Hak verdim ama haklısın da demedim
Bütün nemrutluğumla devam ettigim bir gün
Bir gün
Bir gün bana dedi ki ben senin kadar kimseyi sevmedim
Çocuklarım doğdu sevinçten ağladım hem de herkesin ortasında ama hep onların yeri ayrı ama bendeuyeolcamım başka derdim herkese
Ben senden vazgeçtim
Ben senden vazgeçmişim be
Düşündüm yokladım ben senden geçmişim ama çocuklarımsız uyuyup uyanmak ayrı evlerde durma fikri beni ağlatır dedi bir akşam, çok ilgilidir veletlerle, benden bile çok

Tabi durur muyum yapıştırdım öyleyse durma dedim
O ara bir yere gitmesi gerekti
Gitti
Hayır ya bi aydınlanma falan yaşamadım
Aslında hep biliyordum hayatımı kolaylaştırdığını
Ama nasıl diyeyim inat mı salaklık mı bilmem
Uyanmak istemiyorum diye ağladığım zamanlar aynı rutin hayat bolca sorumluluk
Altında ezilen ben
Ve ben hiçbir şey demesem de beni anlamasını beklediğim bir eş
Yoo aptal değil, benim ciğerimi bilir
Sadece yorgunuz ya
Ve ittim onu, biliyorum
Seviyorum sanırım ama gıcık da oluyorum
Beni sarmalamasına izin de vermiyorum

Pişman oldu tabi
Ben seviyorum seni, çocuklarımızı, bizi
Ama sevilmiyorum diyor çoğunlukla
Sana senden geçtim derken içim acıdı ama biraz üzülseydin belki bencilce ama beni seviyor diye sevinecektim diyor vs.

Henüz bir çözümümüz yok
Çabamız da yok
Yalnızca ben her şeyi eh idare eder tarzında beğendiğim günler iyiyiz
Çünkü loğnet olası kafamda hiç susmayan bir hakem var
Ya ne anlattım ben de bilmiyorum ama eşimin dediği gibi (ulan şurda anlattığımı duysa sevinir miydi) bu dünya sevilesi bir yer değil, her şey, oğlun dahil, bir imtihan İdrak.
Senin bir amaca ihtiyacın var ve bu amaç kesinlikle iglimi biyitiyim di iyli gidiyim değil.

Ayrılmama gerekçem bu değil. Bu eşimle ilgili olan kısmı. Kendimle ilgili kısımlar da var öteki konularda yazmıştım tekrara düşmek istemedim.

Ne güzel hayal etmişsiniz beni yahu. Ben daha çok cama hohlayıp dirseğimle silerken camla muhabbet ediyorum. Hayat falan kalmadı bende. Ama eskiden hayal ettiğiniz gibiydim. Dinazorlar yaşıyordu o zamanlar.

Bilmiyorum eşimin gülümsemesi bike tuhaf geliyor o kadar uzun zamandır somurtuyoruz ki. Bir de yellozun teki gülümsetirse "lan gülmeyi beceriyordun da bana nşre surat astın" der saldırırım. Pipisine tekme atarım hayrını göremez yelloz.

O değil de oğlum doğmadan önce ben ayağımla eşime temas etmeden uyumazdım. Mutlaka dokunurdum. O da "allam dokunmadan uyumuyor" diye güler sarılırdı. Şimdi o kadar uzak geliyor ki o günler.

İşin tuhafı eşim de bana benzedi. Bugün bir arkadaşının 8 yıllık eşine aşkım demesinin tuhaflığından bahsediyor. Ne gerek var saçmalık falan diyor ama azıcık tanıyorsam onu aslında bizim durumumuza gönderme yapıyor, beni test ediyor.

Sevgimden çok emin değilim artık ya. Bundan birkaç önce içimden sarılmak gelir ama kendini tutardım. Şimdi içimden de gelmiyor. Herkesten her şeyden kaçasım var. Bazen oğlumu bile on gün falan bırakıp dağ başına gitmek istiyorum. İnsansız bir yere.

Sizi dürtecek bişey lazım. Asla aklınıza gelmeyecek bir fikir verip evlilik terapisi diyorum.
Size oğlunuz dışında bir uğraş bulmanızı tavsiye edeyim. Kreş’e başlayacak mı oğlunuz? Kendinize zaman ayırınca daha iyi hissedersiniz.
Bir de kendinizi ve hayatı bu kadar sorgulamayın azıcık akışına bırakıp salın.
Bugün kafayı yediğim bir vakit nerdeyse Sabri bey gibi Allah diye kendimi yere atacaktım o derece.
Getirdim trambolini salonun ortasına açtım para voce yi yutuuptan başladık zıplamaya. Çok iyi geldi. Sonra saçımı toplayıp küçük bebenin altını temizleyip büyük bebenin tüm sorularını cevaplamaya devam ettim.

32 yasında, saglıklı dusunebılen ve beden saglıgı yerınde olan bır kadının boyle negatıf ve yasam enerjısnı kaybetmıs olması benı cok uzuyor. oncelıkle hayatınızdakı zorlukları kabul edıyorum ama sız bu zorlukları cesaretsızlıgınız ıle cekılemez bır hale sokuyorsunuz. hatalıysam sımdıden ozur dılerım ama hatırladıgım kadarıyla oglunuzun bedensel veya zıhınsel bır engellı yok. cevremde cocuklarının hem bedensel hem zıhınsel gelısımı sorunlu olan anneler var hayatla tek baslarına umutla nasıl savastıklarını gordugumde kendımden utanıyorum.
psıkolojık destek alıyor musunuz ? bunu lutfen klasık bır yaklasım olarak algılamayın ama sızın hayata bakıs acınız butun ılıskılerınızı etkılıyor hem oglunuzla hem de esınızle. sızın soyledıgınız gıbı aslında bence de sorun da cozum de tamamen sızde. hemen hemen aynı yaslardayız ve sız su an hayatınızın bıttıgını bense hayatımın yenıden basladıgını her gecen gunun bana ne cok deger kattıgını dusunuyorum. ıyı kı dıyorum sureklı kafamda bır yerde hayır yapamam dedıgım seylere cesaret edebılmısım. lutfen kendınızı ozgur bırakın korkularınız ne bılmıyorum ama lutfen onlara yenılmeyın. sızı uzen hıssıslestıren seylerı hayatınızdan cıkarın.

Birçok şeyden. Belirsizlikten, olacaklardan, duyacaklarımdan, mutsuz olmaktan, yetememekten, pişman olmaktan vs. Yüzlerce korkum var.
Korkunun ecele faydası yok biliyorsun değil mi?
Mutsuz olsan, kötü şeyler yaşasan en fazla ne kadar sürecek?

İnançlı mısın bilmiyorum ama bir dakika sonrasını tahmin edebilir misin?
Ya da şimdiye kadar neyi kontrol edebildin?
Kendi doğurduğun öz evladını ( hepimiz dahil) kontrol edebiliyor musun? Huylarını, mizacını belirleyebildin mi?

Korkularını bir kenara bırak Allah a tevekkül et. Başına gelecek olan şeyi bütün dünya bir araya gelde engelleyemez, yaşamayacak olduğun seyi de bütün dünya bir araya gelse sana yaşatamaz.
Bunu yapabildiğin zaman kuş gibi hafifliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…