- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
ya ben olsam onları izleyip onlar gibi giyinip dans eder sonra da o uygulama hakkında sürekli laf sokup kudurtup hiaaa diye sildirene kadar bezdirtirdim :))
yani benim manyaklığım da böyle. yoksa hiç görmemezliğe yatmak daha mantıklı olur sanırım. ne bileyim sizin de beğendiğiniz bi adamın oynadığı dizi film vs vardır onu izliyorsunuzdur en iyi ihtimalle.
İdrak ya
Ben bu defa %5 daha fazla eşine üzüldüm sanırım
Yani evet kızsan da cevaplarınla ezsen de çok haklısın aptalca bir şey yapmış ve insan yapmasına değil bu kadar aptal olmasına kızıyor biliyorum ama öte yandan yani içimden acaba, dedim sen gör diye miydi, yüklemesi, izlemesi?
Çünkü senin mutlaka kontrol edeceğini tahmin ediyordur bence, dikkat çekmeye çalışan yaramaz veletler gibi davranmış
Hani keşke kıskansaydın, biraz sevgini görürdüm demiş ya, orada bi üzüldüm ya.
Üzüldüm, bilirsin ben hep senciyimdir ama olayla sınırlı bakarsak o noktada bir parça ciğer yanığı gerçekleşti.
İdrak ya
Ben her şeyden vazgeçtim yazmışsın yorumlara baktım şimdi
Ya bunlar nasıl cümleler
Eşinle senin şu ilişkine çok üzüldüm ben şu an ya
Ciğerimiz bitmiştir, abi, o nasıl cümle
Her şeyden vazgeçemezsin efendim, yasaksa yasak, kuralsa kural, uyacaksın
ne demek o ya her şeyden vazgeçtim
Sevilen şiirin en vurucu cümlesi gibi içime bir taş oturttun
Bence siz nasilsa elimde diye düşündüğünüz icin boyle davraniyorsunuz. Kaybetseniz bu sefer uzuleceksiniz. Bende öyleyim elimdeyken hoyrat davranirim herseye ama kaybedince cok uzulurum. Halam da sizin gibi, kocasina ilk seneler kırılmış mi ne olmussa tahmini 40 senedir evlilerdir , hic umursamiyor adami. Oyle de pamuk gibi kocasi var aslinda neden oyle davraniyosun diyoruz icimden gelmiyor diyor. Biliyorum hayat geciyor diyor ama takmış bi kere biseylere. Ayri odalarda tv izleyerek yaslandilar.
Hahah seren serengille kocasına bende baktimDurun sakin olun yahu evet tiksinç bir uygulama ama adam nasıl ezildiyse silmiş bugün uygulamayı. Yılan dilimle programdan soğuttum adamı. Ama hepimiz aptalca şeyler yapıyoruz zaman zaman. Ben mesela dün seren serengil ile kocasının profiline baktım ve beynimde üç hücre öldü. Ama yaptım yani. Programı yüklemesinde sorun yok. Saatlerce ekrana bakması tuhaf. Çünkü katlanılabilir bir şey değil.
Merhaba hatunlar
Ben yine devrelerimin yandığı, efendime söyleyeyim depresyondan depresyona sürüklendiğim bir dönemdeyim. Bir kenarda sessizce ölmeyi bekliyorum. Öyle ki markete gitmek bile zulüm geliyor.
Sevgili eşim çok uzun zamandır bu bahsi geçen uygulamada aptal aptal videolar izleyip zaman öldürüyordu. Neredeyse evdeki tüm zamanını bu programa ebleh bakışlarını dikerek geçiriyordu. Ben genelde kıskanç, kısıtlayan, benimle ilgilen diyen bir model değilim. Çocuğuyla ilgilendiği sürece ne yaptığıyla pek ilgilenmiyorum. Dün gece "lan bu zımbırtıda ne var ki bu kadar bakıyor dur bir yükleyeyim" diyerek yükledim programı. Tabi her türk kadını gibi ilk önce beyimin profiline girdim. Altı adet taş gibi Rus ablasını takibe almış. Açıkçası pek etkilenmedim. Ablalar da koca memelerini kameraya sokup dans ediyorlar. Efendime söyleyeyim popolarını arşa değdirmeye çalışıyorlar falan. O an verdiğim tepki "post ergen midir nedir" oldu. Konuyu açmadım bile.
Bugün sevgili beyim beni aradı. "tiktok hesabı açmışsın" dedi. Ben de "hee evet Rus poposu göresim geldi. Memeye aşerdim ondan açtım" dedim. Eşim kendini savunmaya başladı. "açıklama yapmana gerek yok" dememe rağmen. Savunmaya devam edince sinirlendim ve "yahu normal bir şeyse yaptığın niye açıklama yapıyorsun. İstediğini yap. Ben de kaslı rus abilere bakarım ne var bunda" dedim. Beyimiz delirdi. Ben sakince "yav normal bir eylem olduğunu savunuyorsan neye sinirleniyorsun ki" dedim.
Bir süre sonra tekrar aradı. Haklısın aptalca bir davranıştı falan dedi. Ben de "benim için fark etmez. En fazla beyni gelişmemiş koca adamın hala neler peşinde der geçerim, kıskanacak bir durum yok. O vücuda sahip ablalar sana baksın ben o gün boşarım seni zaten. Böyle mucizevi bir birlikteliğin arasına girmek istemem" dedim. Bu sefer de ne kadar geniş olduğumdan, bak burası çok komik kocamı elimde tutmaya çalışmamamdan falan bahsetti. Ben anırarak güldüm tabi. Bu son cümleyi hiç sarf etmedin sayıyorum, yoksa iyice soğuyacağım senden dedim. Kocayı elde tutmak nedir allasen. Gitmek istersen gidersin, kalmak istersen kalırsın. Bunun için bir çaba sarf etmeme gerek yok dedim.
En nihayetinde konuşma benim dünyanın en kibirli, en kendini beğenmiş insanı olmamla sonuçlandı. Yani adam Rus poposuna bakıyor ve suçlu yine ben oluyorum. Bu arada suçladığım ya da kızdığım da yok. O konuyu açmasa ben açmayacaktım bile.
Mütemadiyen bu dünyaya ne kadar daha katlanabilirim acaba diye düşündüğüm şu günlerde aptalca bir sebepten kavga edip, muhtemelen birkaç gün konuşmayacağız. İlgisiz, sevgisiz olduğum da vurgulandı bolca.
Aseksüel olmaya karar verdim mesela ama evlilik gibi bir engel var önümde. İçinde his barındıran hiçbir insani özelliğim kalmadı sanki. Oğluma olan sevgim ve merhametim dışında ki ona da tahammülüm azalıyor gittikçe. Ne sekse, ne karşı cinse ilgim yok. Kocam dahil. Bir garip ot gibi bir şey oldum.
Beyim son olarak "keşke kıskansaydın, en azından sevgi göstergesi" deyince hepten garip hissettim. Artık içimden kimseyi sevmek, ilgi göstermek, herhangi bir şekilde münasebet kurmak gelmiyor. Bilmiyorum aranızda böyle hislerden arınan, hiçbir şey hissetmeyen kişiler oldu mu. Kendi aileme bile sevgi hissetmiyorum sanki. Nötr vaziyetteyim her canlıya karşı. Ötelemeye çalışıyordum ama bu tikyok açığa çıkardı her şeyi.
Bunu açık yüreklilikle söylüyorum annelik hislerim dışında sevgi adına bir şey kalmadı içimde ya da ben öyle zannediyorum bilmiyorum. Açıkca yazayım seks yapmak zulüm gibi. Eyleme odaklanamıyorum dokunmak ya da dokunulmasını istemiyorum. Bitse de gitsem modunda oluyorum. Kimseden bir şey istediğim yok ama beklenti olunca karşıdan böyle çuvallıyorum işte. Niye konu açtım onu da bilmiyorum. Yorumlarınızı merak ediyorum bu hususta. Sevgiler efem.
Evet evet ben de tam olarak böyle hissediyorum, neden böyle ?
Kimseyi sevmiyorum sanki çocuklarım dışında, kimseye ilgim alakam hoşgörüm yok, beklentim yok. Kimse de ki eşim, annem, ablam dahil benden bişey istemesin, beklemesin istiyorum. Benim bir 34 aylık kızım, bir de 4 aylık oğlum var, ben yeni Doğum yapmama ve hayatımın aşırı yoğun olmasına ve kendimi çocuklar dışında çok yalnız hissetmeme bağlıyorum, mutlu olamıyorum sanki, bu hissi unuttum adeta, şaşırmayı, heyecan duymayı... öyle ot gibi sap gibi yaşıyorum ben bu şartlarda tek arzum mutlu çocuklar yetiştirmek ki bunun için paralıyorum kendimi de.. sanırım bu bir nevi kendini savunma hissi..
Ya bı konu veya laf için sana danisicamBen güzel kadınları veya erkekleri dert etmiyorum ki. Hobitten hallice boyumla o hatunların bacak boyuna denk geliyorum. Aşık atmak gibi bir derdim yok. Ama adam savunma istemediğim halde savunma yaparken beni karım en güzeli deyip sıçıp sıvayınca gerildim iyice.
E tabiki oyle olmasin. Bence biraz da cocuk enerjimizi bitiriyor. Benim oğlum da doğduğundan beri cok zor bir cocuk ve yasam enerjimi somuruyor.Böyle de olsun istemiyorum ya. Bazen acaba bensiz bir hayatları olsa daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum. Baba oğul hani şu filmlerdeki gibi senin annen bir çirkefti yavrum cümle değişikliğiyle. Biz yine akşamları çay içip iki kelam ediyoruz. O kadar vahim değil durum. Bizdeki tek eksik sevgi. Sevginin gösterilmesi.
Aslında oğlunuzla ilgili yazdıklarınızı hissettiğinizi tahmin ettim ama üzülürsünüz diye söyleyemedim.
Bu sizin gördüğüm ilk konunuz değil. Üye olmadan önce bile bazı konularınız gözüme çarpıyordu çünkü. Bence sizin en büyük öfkeniz kendinize, kendinize olan öfkenizi de yansıtıyorsunuz öfkelenmenize sebep olanlara. Kendinize değer biçtiğiniz hayat bu değildi. İstediğiniz hayatı yaşayamıyorsunuz şu an. Bunun sebeplerinin kendi seçimlerinizden oluşan kısmıyla ilgili kendinizi suçluyorsunuz. Kendi seçimleriniz olmayan kısmına da kontrol edemediğiniz için tahammül edemiyorsunuz.
Hayat enerjiniz, insanlara tahammülünüz zannettiğiniz kadar düşük değil aslında ama yaşadıklarınızla kendi üstünüze ölü toprağı serpmişsiniz sanki. Çünkü yeriniz ev değil. Çalışma hayatı insanısınız bence. Daha önce de çok konuşulmuş sizin konularınızda Şu an çalışma durumunuz yok bildiğim kadarıyla ama hiç çalışmayacak değilsiniz sonuçta. O zamana kadar çok geç olmadan kendinizi, eşinizi, oğlunuzu affetmeyi deneseniz? Eşinizi olduğu gibi kabul edip daha açık iletişim kursanız? Beklentilerinizi açık açık söylemeyip anlaşılmayı bekliyorsunuz, anlaşılmayınca lafı dolandırıp sivriltiyorsunuz. İsteklerinizi söylemek, eşinizden sevgi talep etmek sizi güçsüz birisi yapmaz. Siz de eşinizi sevmiyor değilsiniz bence. Bilerek kendinizden uzak tutup, uzaklaşınca da içten içe üzülüyorsunuz. Bunu eşiniz bulunmaz hint kumaşı olduğu için söylemiyorum. Siz kendi kabuğunuzu kırmadıkça, hayatınıza başka birisi de girse aynı şeyi yaşayacaksınız.
Neyden korkuyorsun?
o kadar tatli yazmissinki konuya odaklanamadim bi ara sesli güldüm
belkide sorun bu adam senin sah oyununa odaklanmaktan geriye konsantre olamiyor?
Ayrılmama gerekçeniz özür dilerim ama çok saçma. Başkasıyla evlenmez bari evli kalalım mı ? Cidden mi? Yapmayın allah aşkına.Bunu çok düşündüm. Sonra hayal ederken bile eşimin yalnızlığını hissedip oturup ağladım. Eşim hayatına kolay kolay birilerini sokmaz. Seçicidir, gerçekten aşık olması gerekir. Zor bir adamdır zaten evlilik de düşünmez. Ben herhangi birinin mutsuzluğu üzerine mutlu olabilecek bir tip değilim. Evet ayrılmak kolay olur, yeniden aşık da olabilirim eşimin aksine. Ama içimi sürekli kemiren bir vicdan azabı ve pişmanlık olacak bundan eminim. Oğlum var sonra. Babası işten gelene kadar "baba yerde ne zaman gelecek" diyen. Belki doğru belki yanlış kendi mutsuzluğumun altında ezilmek, oğlumun ya da eşimin mutsuzluğuna sebep olmaktan daha kolay geliyor. Hadi hepsini göze aldım diyelim, ben biliyorum ki sorun esasen bende. Sorunu çözmedikçe "evet sevmiyor ve mutsuzdum bu yüzden ayrıldım" diyecek kadar kararlı olamam. Aklımda hep bir acaba sorusu kalır.
Seviyorsun, çok net:)Söylenecek bir şey bırakmadık ki azizim. Çok konuştuk hep konuştuk. Kırdık döktük hatta bugün keşke o kadar açık konuşmasaydık, rol yapsaydık da bu kadar kırılmasaydık dedim.
Sence ben eşimi seviyor muyum ya? Evet muhteşem bir soru ama düşün çaresizliğimi.
Söylenecek bir şey bırakmadık ki azizim. Çok konuştuk hep konuştuk. Kırdık döktük hatta bugün keşke o kadar açık konuşmasaydık, rol yapsaydık da bu kadar kırılmasaydık dedim.
Sence ben eşimi seviyor muyum ya? Evet muhteşem bir soru ama düşün çaresizliğimi.
Ayrılmama gerekçeniz özür dilerim ama çok saçma. Başkasıyla evlenmez bari evli kalalım mı ? Cidden mi? Yapmayın allah aşkına.
Belki o da başkasıyla mutlu olacak çünkü sizi zaten mutlu edemiyor.
Oğlunuz babası ile görüşecek zaten. Hatta belki daha kaliteli zaman geçirir. Böyle de evde çocuk yerine telefonla ilgileniyormuş.
Ayrıca 32 yaş hiç geç değil siz depresyonda olduğunuz için herşey geç gibi geliyor.
Ben sizin yorumlarınızı okuduğumda hep sesli gülen ve etrafında bolca arkadaşı olan seven sevilen biri olarak hayal etmiştim. Ama siz kendinizi zorla sabote ediyorsunuz.
Bir ömrünüz var harcamayın boşuna. Mutsuzsunuz olmuyor işte zorlayarak ancak bu kadar. Daha ne kadar dayanabilirsiniz gerçekten?
Aman zaten dün kafanın içindekine değil bana inan, bana odaklan diyordu. Neden sıradan normal bir evliliğim olamıyor ben anlamıyorum ki.
Seviyorsun, çok net:)
Üzgünüm, istediğin cevabı veremiyorum ama hala ‘hissiz’liğinin altında derin bir sevgi var.
Bu çok ince detaylarda gizli ama öyle.
Kocası ilgileniyor diye tiktok zıkkımından açan bir idrak.
Bunun tek nedeni, ona duyduğun ilgi.
Onun ilgilendiği şeye olan hala içinde bir merak.
Çocuk bağı falan, ‘sen’ gibi kadın, başarısızlık ya da vicdan azabıyla sevgisizliği tartamaz.
İşin garibi, kendime biçtiğim hayat dediğin yer, enteresan şekilde sevgi gördüğünü bildiğin ama nasıl cevap vereceğini bir türlü bilmediğin yer.
Seviyorsun be idrak, hayal et sadece.
Boşanma aşamasındasın, yeniden yüzün gülerken bir anda onunla karşılaşıyorsun ve kolunda bir hatun.
Öyle güzel gülüyor, sımsıkı tutuyor ki kadını yüzlerinden okunuyor mutlulukları.
Ne hissedersin?
Ben sana söyleyeyim, gülümseyişini özlemişim dersin.
Bir zamanlar biz de böyledik, umarım mutlu olsun dersin ve boğazına gelir bir düğüm.
Malum, gururdan kıskandım diyebilecek halin yok:)
İşte senin sevgin o düğümde, çok konuştuk söylenecek söz kalmadı dediğin konuşmaları tahayyül edebiliyorum ama benim bahsettiğim gerçekten bir iç boşaltımı.
Çok ayıplanacağım belki ama şöyle dolu dolu’ yahu salak, gerizekalı sen böyle böyle yaparken’ le başlayan cümleler olmadıkça, bayağılaşmadan ve zeka seviyesini 13 yaş ergene döndürmeden bitmiyor o öfke.
Adama kuracağın bir cümlede zihnisinir şekilde 10 bin hakaret edeceğine, dolu dolu bir aptal de yahu.
Çık salon kadını, sivrizeka, muhteşem dolulukta ve entellektüel bedeninden.
Sokaktaki Ayşe olarak bir de kavga et.
Ben mesela en son görümcem hakkında nefret kusarken, nankörlerin efendisi diye bağırırken kendime geldim:)
Eşim zırıl zırıl ağlarken ‘oh be’ dedim.
Ohh be dünya varmış, kavga edeceksen adabı ve kendini bir yere bırakıp en yalın ve direkt şekilde(belkide zeka seviyesine inerek) et.
Bir de bunu dene, ne kaybedersin?
Ve yineliyorum, sevdiğin adama sevmiyormuş gibi yaparak kendi zihninde oturttuğun bahanelerin hepsi ama hepsi, bitmesini ve gitmesini istemediğin için.
Çünkü sen, sevdiğin için zaten gidemezsin...
Sizi dürtecek bişey lazım. Asla aklınıza gelmeyecek bir fikir verip evlilik terapisi diyorum.Ayrılmama gerekçem bu değil. Bu eşimle ilgili olan kısmı. Kendimle ilgili kısımlar da var öteki konularda yazmıştım tekrara düşmek istemedim.
Ne güzel hayal etmişsiniz beni yahu. Ben daha çok cama hohlayıp dirseğimle silerken camla muhabbet ediyorum. Hayat falan kalmadı bende. Ama eskiden hayal ettiğiniz gibiydim. Dinazorlar yaşıyordu o zamanlar.
Korkunun ecele faydası yok biliyorsun değil mi?Birçok şeyden. Belirsizlikten, olacaklardan, duyacaklarımdan, mutsuz olmaktan, yetememekten, pişman olmaktan vs. Yüzlerce korkum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?