Tiktok rusları da taşmış gerçekten.

Buna kesinlikle itirazım yok. Keza ne ben onun telefon şifresini bilirim ne de o benim. Kişisel alan mutlaka olmalı. Güvenirim de kendisine. Benimki sadece kontrol dürtüsü ve merak.

Bir psikologla görüşün gerekirse ilaç desteği alın ve bu durumdan kurtulun kendinİz ve çocuğunuz için.
Yanlış anlamayın ama gerçekten fazla tepki vermişsiniz. Eşinizin yaptığı tabiki de hoş değil ama açıklama yaparken aşağılamak da bi yere kadar. Yani kızın, tepkinizi gösterin ama bi seviyede tutun. Açıkça da söylemiş zaten ilgisiz sevgisiz olduğunuzu. Sevmiyorsanız da zorla değil boşanın ızdıraba dönüşeceğine her iki taraf içinde. Herşeyden önce psikolojik destek alın , belki gerçekten herşey düzelir

Bir çok kadında var ya bu özellik. Kocayı adam yerine koymaz ama kocası başka bir kadına ilgi gösterse kıymete biner. ( sözüm konu sahibinden ayri)
Konu sahibinin kocası öyle bir şey sanmış galiba.

Hiç aldatılmadım aldatılsam zoruma gider tabi ki. Kandırılmış olmaktan dolayı aşırı üzülürüm ama kıymete binmez. Aksine tiksinirim.

Yok aslında kendisi de gayet tilki düşüncelidir. Sadece bana kıyasla daha ağır düşünüp hareket ediyor. Empati kurmaya kalkınca üzülüyor merhamet ediyorum ki şu an ihtiyacım olan son şey bu. Üzülüp merhamet ettiğim için düzeltmek istemiyorum. Gerçekten onu olduğu gibi kabul edip, sevgi ile bir şeyleri değiştirmek istiyorum.

Hiç aldatılmadım aldatılsam zoruma gider tabi ki. Kandırılmış olmaktan dolayı aşırı üzülürüm ama kıymete binmez. Aksine tiksinirim.
Ben çok gördüm çok şahit oldum. Böyle durumlarda kıymete biniyor herifler. Benim için de tiksinme sebebi tabiki.

Bu arada yorum yazdım ama sildim sonra. Şimdi yazayım o zaman.

Bizim iki kızımız var elhamdülillah. Allah eksikliklerini vermesin ama onlarla ilgilenmekten karı kocalık ilişkisini unuttuk. Onları uyutuyoruz pertimiz çıkmış oluyor.
Ne sohbet ne muhabbet ne bir paylaşım ne cinsellik..... hepsi bitti resmen. Tabi bir şey paylaşmadığın birinin her yaptığı da batar gözüne.
Gitmesi, gelmesi, yatması, kalkması, konuşması...

Sizin yavru da iki üç çocuğa bedel. Enerjinizi emmiş. Birbirinize enerjiniz kalmamış.
Çözümün ne dersen maalesef bir çözüm önerim yok. Kelin ilacı olsa başına sürermis.

ya ben olsam onları izleyip onlar gibi giyinip dans eder sonra da o uygulama hakkında sürekli laf sokup kudurtup hiaaa diye sildirene kadar bezdirtirdim :))

yani benim manyaklığım da böyle. yoksa hiç görmemezliğe yatmak daha mantıklı olur sanırım. ne bileyim sizin de beğendiğiniz bi adamın oynadığı dizi film vs vardır onu izliyorsunuzdur en iyi ihtimalle.

İdrak ya
Ben bu defa %5 daha fazla eşine üzüldüm sanırım
Yani evet kızsan da cevaplarınla ezsen de çok haklısın aptalca bir şey yapmış ve insan yapmasına değil bu kadar aptal olmasına kızıyor biliyorum ama öte yandan yani içimden acaba, dedim sen gör diye miydi, yüklemesi, izlemesi?
Çünkü senin mutlaka kontrol edeceğini tahmin ediyordur bence, dikkat çekmeye çalışan yaramaz veletler gibi davranmış
Hani keşke kıskansaydın, biraz sevgini görürdüm demiş ya, orada bi üzüldüm ya.
Üzüldüm, bilirsin ben hep senciyimdir ama olayla sınırlı bakarsak o noktada bir parça ciğer yanığı gerçekleşti.

İdrak ya
Ben her şeyden vazgeçtim yazmışsın yorumlara baktım şimdi
Ya bunlar nasıl cümleler
Eşinle senin şu ilişkine çok üzüldüm ben şu an ya
Ciğerimiz bitmiştir, abi, o nasıl cümle
Her şeyden vazgeçemezsin efendim, yasaksa yasak, kuralsa kural, uyacaksın
ne demek o ya her şeyden vazgeçtim
Sevilen şiirin en vurucu cümlesi gibi içime bir taş oturttun

Bunu çok düşündüm. Sonra hayal ederken bile eşimin yalnızlığını hissedip oturup ağladım. Eşim hayatına kolay kolay birilerini sokmaz. Seçicidir, gerçekten aşık olması gerekir. Zor bir adamdır zaten evlilik de düşünmez. Ben herhangi birinin mutsuzluğu üzerine mutlu olabilecek bir tip değilim. Evet ayrılmak kolay olur, yeniden aşık da olabilirim eşimin aksine. Ama içimi sürekli kemiren bir vicdan azabı ve pişmanlık olacak bundan eminim. Oğlum var sonra. Babası işten gelene kadar "baba yerde ne zaman gelecek" diyen. Belki doğru belki yanlış kendi mutsuzluğumun altında ezilmek, oğlumun ya da eşimin mutsuzluğuna sebep olmaktan daha kolay geliyor. Hadi hepsini göze aldım diyelim, ben biliyorum ki sorun esasen bende. Sorunu çözmedikçe "evet sevmiyor ve mutsuzdum bu yüzden ayrıldım" diyecek kadar kararlı olamam. Aklımda hep bir acaba sorusu kalır.

Bence siz nasilsa elimde diye düşündüğünüz icin boyle davraniyorsunuz. Kaybetseniz bu sefer uzuleceksiniz. Bende öyleyim elimdeyken hoyrat davranirim herseye ama kaybedince cok uzulurum. Halam da sizin gibi, kocasina ilk seneler kırılmış mi ne olmussa tahmini 40 senedir evlilerdir , hic umursamiyor adami. Oyle de pamuk gibi kocasi var aslinda neden oyle davraniyosun diyoruz icimden gelmiyor diyor. Biliyorum hayat geciyor diyor ama takmış bi kere biseylere. Ayri odalarda tv izleyerek yaslandilar.

Aslında oğlunuzla ilgili yazdıklarınızı hissettiğinizi tahmin ettim ama üzülürsünüz diye söyleyemedim.

Bu sizin gördüğüm ilk konunuz değil. Üye olmadan önce bile bazı konularınız gözüme çarpıyordu çünkü. Bence sizin en büyük öfkeniz kendinize, kendinize olan öfkenizi de yansıtıyorsunuz öfkelenmenize sebep olanlara. Kendinize değer biçtiğiniz hayat bu değildi. İstediğiniz hayatı yaşayamıyorsunuz şu an. Bunun sebeplerinin kendi seçimlerinizden oluşan kısmıyla ilgili kendinizi suçluyorsunuz. Kendi seçimleriniz olmayan kısmına da kontrol edemediğiniz için tahammül edemiyorsunuz.

Hayat enerjiniz, insanlara tahammülünüz zannettiğiniz kadar düşük değil aslında ama yaşadıklarınızla kendi üstünüze ölü toprağı serpmişsiniz sanki. Çünkü yeriniz ev değil. Çalışma hayatı insanısınız bence. Daha önce de çok konuşulmuş sizin konularınızda Şu an çalışma durumunuz yok bildiğim kadarıyla ama hiç çalışmayacak değilsiniz sonuçta. O zamana kadar çok geç olmadan kendinizi, eşinizi, oğlunuzu affetmeyi deneseniz? Eşinizi olduğu gibi kabul edip daha açık iletişim kursanız? Beklentilerinizi açık açık söylemeyip anlaşılmayı bekliyorsunuz, anlaşılmayınca lafı dolandırıp sivriltiyorsunuz. İsteklerinizi söylemek, eşinizden sevgi talep etmek sizi güçsüz birisi yapmaz. Siz de eşinizi sevmiyor değilsiniz bence. Bilerek kendinizden uzak tutup, uzaklaşınca da içten içe üzülüyorsunuz. Bunu eşiniz bulunmaz hint kumaşı olduğu için söylemiyorum. Siz kendi kabuğunuzu kırmadıkça, hayatınıza başka birisi de girse aynı şeyi yaşayacaksınız.

Neyden korkuyorsun?

Gerçekten samimiyetle hayatın yeni başladığını düşünüyor musunuz? Ben 32 yaşında hayatın artık bittiğini düşünüyorum çünkü. Ve çok özlüyorum eski yılları. Yaşlandığımı hissediyorum...

Neşe evet. Kaybettiğim şey bu. O kadar uzun zamandır neşeli değilim ki eşimin "gülsen keşke" cümlesine bile kayıtsız kalıyorum. Bilmiyorum bazen eşime gerçekten aşık oldum mu diye de düşünüyorum. Belki de aşk değildi yaşadığım. Yanıldım belki de. Onsuz bir hayat nasıl olur bilmiyorum denemeye korkuyorum açıkçası. Bir de aramızda evlat bağı var. Keşke tüm çocukların anne babası birbirini sevse, gerçek manada birlikte olsa.

Söylenecek bir şey bırakmadık ki azizim. Çok konuştuk hep konuştuk. Kırdık döktük hatta bugün keşke o kadar açık konuşmasaydık, rol yapsaydık da bu kadar kırılmasaydık dedim.

Sence ben eşimi seviyor muyum ya? Evet muhteşem bir soru ama düşün çaresizliğimi.

Durun sakin olun yahu evet tiksinç bir uygulama ama adam nasıl ezildiyse silmiş bugün uygulamayı. Yılan dilimle programdan soğuttum adamı. Ama hepimiz aptalca şeyler yapıyoruz zaman zaman. Ben mesela dün seren serengil ile kocasının profiline baktım ve beynimde üç hücre öldü. Ama yaptım yani. Programı yüklemesinde sorun yok. Saatlerce ekrana bakması tuhaf. Çünkü katlanılabilir bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…