• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiktok rusları da taşmış gerçekten.

Valla benim ruhum küflü peynir oldu kaşardan da geçtim artık. Hiçbir şeye üzülmüyorum, etkilenmiyorum bir garip oldum iyice. Ve evet kendini değersiz hissediyormuş. Hiç de üzülmüyorum, kendisinin katkısı çok büyük bu duruma gelmeme.
İdrak, daha önce eşinle ilgili açtığın konularda da yazışmıştık, ablacım sizin evlilik bitmiş, tabiri caizse ölmüş de mezara koymuşsunuz bile, her tartışmanızda elinizde kürek, bir sen bir eşin toprak atıp gömmeye başladınız, boşanırsanız ki bugün olmazsa yarın o da olur gibi geliyor bana, boşanma ilamıyla mezar taşını da dikmiş olacaksınız.

Senin kendini tükenmiş, depresyonda ve mutsuz hissetmen evliliğinden kaynaklı, oğluna tahammülünün azalması bile bu sebepten çünkü kendini en duygusuz insan olarak nitelendiren bir kadın bile eşinden sevgi, ilgi bekliyor, beklediğini bulamayınca da derin bir mutsuzluğun içinde sıkışıp hayattan zevk alamaz hale geliyor, sevilme isteği insanın doğasında var, yeri geliyor herhangi bir konuda motivasyonu bile o sevilme duygusu sağlıyor, aynı şey eşin içinde geçerli, o da sevildiğini hissetmediğinden sana istediğin sevgiyi veremiyor ama senden farkı senin çabalayan taraf olman, sen sevilmek isterken çabalamaktan da yoruldun, eşin emek sarf etmeden, çabalamadan, fedakarlık yapmadan sevilsin istiyor, kusura bakma ama ben eşini taaa en başından beri bencil buluyorum, bencilliğini seni suçlayarak kamufle etmeye çalışıyor, belki de bu da seni iyice çileden çıkarıp ona karşı ruhsuzlaştırıyor, ki eminim o sana her dokunmak istediğinde, onunla aynı evde yaşamak zorunda kaldığın için kendine her kızışında geçmişten bugüne yaptığı tüm sorumsuzluklar film şeridi gibi gözünün önünden geçiyordur.

Bana istediğim sevgiyi vermiyorsun, değersiz hissetmeme neden oluyorsun bahanelerine sığınıp aldatırsa hiç şaşırmayacağım, bu aldatma fiziksel bir eyleme dönüşür mü bilemem ama aldatırsa buna üzülmeyeceksin bence, zira kafanda eşinde evliliğinde bitmiş durumda ama beni endişelendiren şey maddiyat yüzünden bu şekilde devam etmek zorunda kaldığın için kendine duyduğun öfkenin, aldatmasıyla birlikte daha büyük bir öfkeye dönüşmesi, insan başkalarına duyduğu öfkeyi bir şekilde içinden atıyor, lakin kendine duyduğun öfke işte o insanın ruhunu tüketiyor, zaten insan hayatta bir tek kendiyle olan savaşı kaybediyor, herşey bir yana kendini tüketmemen için ne yapıp edip bir uzman yardımı alman şart gülüm.

1)eşinin sen bornozlayken perdeleri kapatmasından rahatsız oluyormussun. Sence bu aptalca bir kıskançlık gösterisiymiş. Senin kıskanma noktan ise sevgilinin vücudunu baska bir kadınla paylaşmama ya da beyinin baska bir kadına asık oldugumu öğrensen çok üzülürmüşsün. (Bunu bize herseye karsı ilgisini kaybettiğini söyleyen aşırı duygusuzlaştığını söyleyen bir kadın diyo). Ben de diyorum ki dünyada yeni bir akım çıksa isteyen birbirini arzulayan çiftler başkalarıyla da sevişebilse. Herkese esit davranma sartıyla. Evli bir adam onu arzulayan bütün kadınlarla yatabilse esini de ihmal etmese ve bunların düşüncesi de su olsa. Ben eşimin bedenine sahip değilim karsılıklı çekim yasadıgı kişilerle istediğini yapabilir bu duruma karısamam. Ben yazınca bana mantıklı geldi mesela. Böyle düşnenlerde vardır belkide. Yani gerçekten sandıgın kadarakıllı bir kadın olsan eşinin normal boyutlarda olan bu kıskanç davranışını normal kabul edersin. Onun vücüdunu baskasıyla paylasamaman normal yani senin normalin. Adam senin normalinde değil diye yine aşagılıyorsun. Senden bir tık asagıda onun kıskançlık kıstası. Senin bi tık üstünde kıskançlık kıstası olan biri zaten benim dediğime yakın birsey olabilirdi. Ya da senle aynı kıstasta olmayabilir. Bu onu değersizleştirmez ama senin gözünde değersizleştiriyor!

2) madem kocanın rus memesinine poposuna bakmasını kıskanmadın sadece kontrol manyaklığından hesap açıp kontrol etme geregi duydun neden esine ben de rus abilere bakarım diyorsun. Hem kıskanmıssın hem kıskandırmaya çalışmıssın ama öyle bir ben kıskanmam havasındasınki (tabiki kibrine yediremediğin için kıskançlığı)anlaşılmasın kıskançlığın diye adama ters psikoloji yapıp beyimizi ezdikçe ezmişsin.

3) mutlu olan kadınlara da k.ıçı bası ayrı oynayan kadın benzetmesi yapmışşın. Neden çünkü sen akıllı bir kadınsın. Akıllı kadınların kıcı bası ayrı oynamaz. Oynayanın aklı zaten azdır. İşine geldiği gibi davranıp kocalarını elinde tutarlar. Zaten bu çok rezil bir laf sana göre. Elinde tutmak nedir ya. Aşırı kibrin ve tapındığın aklın bu cümleye anırarak güler tabii.
Bana göre akıllı kadın kimdir biliyormusun akıllı kadın kendini mutlu edebilen kadındır. Eğer kocan seni mutlu ediyorsa onu yanında tutacaksın. Kendini sevdireceksin. Gülün dikeni gibi olmayacaksın sürekli bir batıyorsan 3 şifalandıracaksın. Sana ne iyi geliyorsa onlar için çalısacaksın. Mutlu oldugun şeyleri hayatında olması için çaba gösterrceksin. Seni ne mutlu ediyor bunu da ben bilecek değilim

4) anneni anlamaya çalış ve affet. Ona benzetilmek sana küfür gibi gelmesi. Bir film izlemiştim kore filmi a moment to remember. Orda geçmişi affetmekle ilgili bir benzetme vardı. Beni çok etkilemişti. Affetmediğimiz her anı aklımızda bir odayı esir alıyor ve biz affettiğimizde o odayı serves bırakıyoruz o yukten kurtuluyoruz gibi birşeydi. Tam hatırlayamadım galiba.
Annene benzemeyeceğim diye bamvaşka bir karaktere bürünmüşsün ama illaki bir gramın da olsa ona benziyordur. Bu hayatın gerçeği. Onu anlamak en zor olanı ama anlamaya çalıs. Söylediğin kadarıyla o duygusallığıyla herşeyi kontrol etmeye çalısıyormuş sen ise aklınla herseyi kontrol etmeye çalısıyorsun. Seni hiç tanımamama rağmen anlattıgın kadarıyla ben bir ortak noktanızı buldum bile. Yani demem oki geçmişle barış bunu başkası için değil kendin için yap. Geçmiş geçmişte kaldı gelecek geçmişten hep daha yakın olsun sana.

5) kocan da senden ayrılmayı düşünmediğine göre sadece birbirinizin varlığını görmek aynı evde olmak bile size ikinize de iyi geliyor. Kendini kandırma hiç boşanmaya bile mecalim yok diyerek. Duygularını çarpıtmayı bırakıp kibrini bir kenara koysan aklını değilde biraz duygularının sesini dinlemeyi öğrense(duygusallığa bu kadar öcü gibi bakman herhalde annenin duygusal olmasından kaynaklı) ben evliliğinde ve hayatının tümünde daha huzurlu bir insan olacağına inanıyorum. O adam da seni bu kadar çekiyorsa sana boş değil sen de bu adama boş değilsin işte alla alla. Lamı cimi yok işte seviyorsunuzz.

Not sana bunları yazıyorum ama ben de senin yaşadıgın şeylerin azını ya da daha çogunu dönem dönem yaşıyorum. İnsan kendinde olmayan duyguları aynalayamaz. Bende olanlar bu kadar oldugu için dilim döndüğünce bu kadar yorumlayabildim efem😉

Merhaba hatunlar
Ben yine devrelerimin yandığı, efendime söyleyeyim depresyondan depresyona sürüklendiğim bir dönemdeyim. Bir kenarda sessizce ölmeyi bekliyorum. Öyle ki markete gitmek bile zulüm geliyor.

Sevgili eşim çok uzun zamandır bu bahsi geçen uygulamada aptal aptal videolar izleyip zaman öldürüyordu. Neredeyse evdeki tüm zamanını bu programa ebleh bakışlarını dikerek geçiriyordu. Ben genelde kıskanç, kısıtlayan, benimle ilgilen diyen bir model değilim. Çocuğuyla ilgilendiği sürece ne yaptığıyla pek ilgilenmiyorum. Dün gece "lan bu zımbırtıda ne var ki bu kadar bakıyor dur bir yükleyeyim" diyerek yükledim programı. Tabi her türk kadını gibi ilk önce beyimin profiline girdim. Altı adet taş gibi Rus ablasını takibe almış. Açıkçası pek etkilenmedim. Ablalar da koca memelerini kameraya sokup dans ediyorlar. Efendime söyleyeyim popolarını arşa değdirmeye çalışıyorlar falan. O an verdiğim tepki "post ergen midir nedir" oldu. Konuyu açmadım bile.

Bugün sevgili beyim beni aradı. "tiktok hesabı açmışsın" dedi. Ben de "hee evet Rus poposu göresim geldi. Memeye aşerdim ondan açtım" dedim. Eşim kendini savunmaya başladı. "açıklama yapmana gerek yok" dememe rağmen. Savunmaya devam edince sinirlendim ve "yahu normal bir şeyse yaptığın niye açıklama yapıyorsun. İstediğini yap. Ben de kaslı rus abilere bakarım ne var bunda" dedim. Beyimiz delirdi. Ben sakince "yav normal bir eylem olduğunu savunuyorsan neye sinirleniyorsun ki" dedim.

Bir süre sonra tekrar aradı. Haklısın aptalca bir davranıştı falan dedi. Ben de "benim için fark etmez. En fazla beyni gelişmemiş koca adamın hala neler peşinde der geçerim, kıskanacak bir durum yok. O vücuda sahip ablalar sana baksın ben o gün boşarım seni zaten. Böyle mucizevi bir birlikteliğin arasına girmek istemem" dedim. Bu sefer de ne kadar geniş olduğumdan, bak burası çok komik kocamı elimde tutmaya çalışmamamdan falan bahsetti. Ben anırarak güldüm tabi. Bu son cümleyi hiç sarf etmedin sayıyorum, yoksa iyice soğuyacağım senden dedim. Kocayı elde tutmak nedir allasen. Gitmek istersen gidersin, kalmak istersen kalırsın. Bunun için bir çaba sarf etmeme gerek yok dedim.

En nihayetinde konuşma benim dünyanın en kibirli, en kendini beğenmiş insanı olmamla sonuçlandı. Yani adam Rus poposuna bakıyor ve suçlu yine ben oluyorum. Bu arada suçladığım ya da kızdığım da yok. O konuyu açmasa ben açmayacaktım bile.

Mütemadiyen bu dünyaya ne kadar daha katlanabilirim acaba diye düşündüğüm şu günlerde aptalca bir sebepten kavga edip, muhtemelen birkaç gün konuşmayacağız. İlgisiz, sevgisiz olduğum da vurgulandı bolca.

Aseksüel olmaya karar verdim mesela ama evlilik gibi bir engel var önümde. İçinde his barındıran hiçbir insani özelliğim kalmadı sanki. Oğluma olan sevgim ve merhametim dışında ki ona da tahammülüm azalıyor gittikçe. Ne sekse, ne karşı cinse ilgim yok. Kocam dahil. Bir garip ot gibi bir şey oldum.

Beyim son olarak "keşke kıskansaydın, en azından sevgi göstergesi" deyince hepten garip hissettim. Artık içimden kimseyi sevmek, ilgi göstermek, herhangi bir şekilde münasebet kurmak gelmiyor. Bilmiyorum aranızda böyle hislerden arınan, hiçbir şey hissetmeyen kişiler oldu mu. Kendi aileme bile sevgi hissetmiyorum sanki. Nötr vaziyetteyim her canlıya karşı. Ötelemeye çalışıyordum ama bu tikyok açığa çıkardı her şeyi.

Bunu açık yüreklilikle söylüyorum annelik hislerim dışında sevgi adına bir şey kalmadı içimde ya da ben öyle zannediyorum bilmiyorum. Açıkca yazayım seks yapmak zulüm gibi. Eyleme odaklanamıyorum dokunmak ya da dokunulmasını istemiyorum. Bitse de gitsem modunda oluyorum. Kimseden bir şey istediğim yok ama beklenti olunca karşıdan böyle çuvallıyorum işte. Niye konu açtım onu da bilmiyorum. Yorumlarınızı merak ediyorum bu hususta. Sevgiler efem.
aaa ben :))
bendeki bir farkla degerli kisi sayim 4
benim böyle olmamin sebebi yedigim kaziklara gururumun verdigi o guzel tepki.
köle olurmu sandiniz benim güzel gururum modunda dolasiyorum
bir daha kimseyo sonsuz guvenip sonsuz sevebileceğimi 4 kisi disinda kimseye karsi kaybetme korkusu yasayacagimi sanmiyorum
benim gibi duygusalliktan sicak kanliliktan geberecek insani bile buz dolabi ettin insan oğlu insan oğlu 😔

Zeki insanların yaşadığı problemlerden biri bu.. Anormal görmüyorum bu hislerin hiçbirini... Kendim de öyleyim çünkü... Toplumun aforoz kesiminde olmak dışında sıkıntı yok bence, bir kez evlilik denedim çok kısa sürede boşandım... Evlilik insanı olmadığımı farkettiğim gibi annelik duygum da yok... Yani bunlar beni hayata bağlayan aforizmalar içinde değil ki... Haaa şu bir gerçek mutluluk noktasında kendimi mutsuz etmek için Mutlaka bir şey buluyorum. Anlık o kdr değişken ki... Terapi de aldım... Sonuçta duygu dünyamı yine de seviyorum, değiştirmek istemiyorum...
Konu sahibi arkadaşımızın eski konularını biliyorum az çok... Bence boşanmalısın....
Bence de boşanmalı.
Sonra da kendisini toparlamalı.

Amacınız konuyu okuyanı güldürmek değildir eminim ama yazı şekliniz gerçekten severek okutuyor.
Bazen her şeyden geri çekilmek gerek ki insan kendini fabrika ayarlarına geri getirebilsin, o hisler ve duygular tekrardan yerine otursun. Issız adaya gidip bi herkesten uzak durmak mümkün olsa keşke. Hele ki bunalımda olunca o duygusal yönde ki beklentileri karşılamak bir hayli zor

Benim için sevginin emaresi bu değil çünkü. Üzerimde dekolteli bir bluz varken eşimin yarım açık pencereyi hışımla kapatması, bornozla banyodan çıktığımda perdeye uzanmasının benim için bir anlamı yok. Ne kadar da sahiplenen bir erkek demiyorum. Aksine rahatsız oluyorum bu tutumdan. Darlanıyorum. Dolayısıyla bendeki sevgiyi kıskançlık ile ölçmesi de beni rahatsız ediyor. Hırçınlaşıyorum iyice. Ben 32,eşim 36 yaşında. Böyle gerzekçe bir tartışma konusuna bile lüzum yok esasında.

Mevzu bu saçma uygulama da değil. Belki de temelde bana ayırması gereken zamanı böyle eblehçe uygulamalara ayırması yüzünden öfkeden kaynaklı ezmeye çalışıyorumdur. Belki de hayalimdeki cool koca tanımına uymuyordur video izleyip göbek kaşıma hali. Gerçek sebebi ben de bilmiyorum. Bildiğim bir şey var ki, içimde bitmek bilmeyen bir öfke var. Tüm insanlığa karşı. Komple ırkımız yok olsa üzülmem.

Canim lutfen bir seyler yap bu durumdan cikmak icin. Ne kadar incindigini ofkelendigini kabul etmekle baslar belki once. Ne hissettigini. O hissizlik bastrilmis kizginlik ve incinme bence. Cocuga bagirmamaya alistikca kocanin yardim etme namina hicbir sey yapmamasina ya sabir dedikce hisler bastiriliyor. Cocuga tabi bagirmicaz ama ese karsi olan hisleri bastirmak da kotu. Vakit kaybetmemek lazim kendine haksizlik etme. Insallah cok ama cok mutlu olursun hic haketmiyorsun mutsuzlugu.

Heh geldım buradayım.
Ben sorunun esın oldugunu dusunuyorum, yanı sız bır sekılde uyum saglayamamıssınız gıbı .
Ancak gıdememe sorununda maddı sebeplerdı sanırım. Acaba maddıyatı duzeltsenız , esınle aran nasıl olur dıyede merak edıyorum. Yanı sen calıssan , esın daha ıyı kazansa mesela ?
Calısmama sebebın oglundu yanılmıyorsam, sıze doktor cocugunuzu bırakmayın vs dedı mı yoksa annelık ıc gudulerıne dayanarak mı bu sekılde devam ettın hatırlamıyorum butun konularını okumustum aslında

Gerçekten samimiyetle hayatın yeni başladığını düşünüyor musunuz? Ben 32 yaşında hayatın artık bittiğini düşünüyorum çünkü. Ve çok özlüyorum eski yılları. Yaşlandığımı hissediyorum...

Neşe evet. Kaybettiğim şey bu. O kadar uzun zamandır neşeli değilim ki eşimin "gülsen keşke" cümlesine bile kayıtsız kalıyorum. Bilmiyorum bazen eşime gerçekten aşık oldum mu diye de düşünüyorum. Belki de aşk değildi yaşadığım. Yanıldım belki de. Onsuz bir hayat nasıl olur bilmiyorum denemeye korkuyorum açıkçası. Bir de aramızda evlat bağı var. Keşke tüm çocukların anne babası birbirini sevse, gerçek manada birlikte olsa.

31 yasindayim. Hayat yeni basliyor. Tartismaya acmayacagim kadar kesin bu benim icin. Sizin icin de aynisi olduguna inaniyorum. Bazen cok yogun bir mutsuzluk kesin olarak ne istedigimizi bilmemize vesile olur. En azindan dusuncelerinize sansur koymayin sucluluk duygusuyla. Sonra da kendinizi suclamayi birakin.

Merhaba hatunlar
Ben yine devrelerimin yandığı, efendime söyleyeyim depresyondan depresyona sürüklendiğim bir dönemdeyim. Bir kenarda sessizce ölmeyi bekliyorum. Öyle ki markete gitmek bile zulüm geliyor.

Sevgili eşim çok uzun zamandır bu bahsi geçen uygulamada aptal aptal videolar izleyip zaman öldürüyordu. Neredeyse evdeki tüm zamanını bu programa ebleh bakışlarını dikerek geçiriyordu. Ben genelde kıskanç, kısıtlayan, benimle ilgilen diyen bir model değilim. Çocuğuyla ilgilendiği sürece ne yaptığıyla pek ilgilenmiyorum. Dün gece "lan bu zımbırtıda ne var ki bu kadar bakıyor dur bir yükleyeyim" diyerek yükledim programı. Tabi her türk kadını gibi ilk önce beyimin profiline girdim. Altı adet taş gibi Rus ablasını takibe almış. Açıkçası pek etkilenmedim. Ablalar da koca memelerini kameraya sokup dans ediyorlar. Efendime söyleyeyim popolarını arşa değdirmeye çalışıyorlar falan. O an verdiğim tepki "post ergen midir nedir" oldu. Konuyu açmadım bile.

Bugün sevgili beyim beni aradı. "tiktok hesabı açmışsın" dedi. Ben de "hee evet Rus poposu göresim geldi. Memeye aşerdim ondan açtım" dedim. Eşim kendini savunmaya başladı. "açıklama yapmana gerek yok" dememe rağmen. Savunmaya devam edince sinirlendim ve "yahu normal bir şeyse yaptığın niye açıklama yapıyorsun. İstediğini yap. Ben de kaslı rus abilere bakarım ne var bunda" dedim. Beyimiz delirdi. Ben sakince "yav normal bir eylem olduğunu savunuyorsan neye sinirleniyorsun ki" dedim.

Bir süre sonra tekrar aradı. Haklısın aptalca bir davranıştı falan dedi. Ben de "benim için fark etmez. En fazla beyni gelişmemiş koca adamın hala neler peşinde der geçerim, kıskanacak bir durum yok. O vücuda sahip ablalar sana baksın ben o gün boşarım seni zaten. Böyle mucizevi bir birlikteliğin arasına girmek istemem" dedim. Bu sefer de ne kadar geniş olduğumdan, bak burası çok komik kocamı elimde tutmaya çalışmamamdan falan bahsetti. Ben anırarak güldüm tabi. Bu son cümleyi hiç sarf etmedin sayıyorum, yoksa iyice soğuyacağım senden dedim. Kocayı elde tutmak nedir allasen. Gitmek istersen gidersin, kalmak istersen kalırsın. Bunun için bir çaba sarf etmeme gerek yok dedim.

En nihayetinde konuşma benim dünyanın en kibirli, en kendini beğenmiş insanı olmamla sonuçlandı. Yani adam Rus poposuna bakıyor ve suçlu yine ben oluyorum. Bu arada suçladığım ya da kızdığım da yok. O konuyu açmasa ben açmayacaktım bile.

Mütemadiyen bu dünyaya ne kadar daha katlanabilirim acaba diye düşündüğüm şu günlerde aptalca bir sebepten kavga edip, muhtemelen birkaç gün konuşmayacağız. İlgisiz, sevgisiz olduğum da vurgulandı bolca.

Aseksüel olmaya karar verdim mesela ama evlilik gibi bir engel var önümde. İçinde his barındıran hiçbir insani özelliğim kalmadı sanki. Oğluma olan sevgim ve merhametim dışında ki ona da tahammülüm azalıyor gittikçe. Ne sekse, ne karşı cinse ilgim yok. Kocam dahil. Bir garip ot gibi bir şey oldum.

Beyim son olarak "keşke kıskansaydın, en azından sevgi göstergesi" deyince hepten garip hissettim. Artık içimden kimseyi sevmek, ilgi göstermek, herhangi bir şekilde münasebet kurmak gelmiyor. Bilmiyorum aranızda böyle hislerden arınan, hiçbir şey hissetmeyen kişiler oldu mu. Kendi aileme bile sevgi hissetmiyorum sanki. Nötr vaziyetteyim her canlıya karşı. Ötelemeye çalışıyordum ama bu tikyok açığa çıkardı her şeyi.

Bunu açık yüreklilikle söylüyorum annelik hislerim dışında sevgi adına bir şey kalmadı içimde ya da ben öyle zannediyorum bilmiyorum. Açıkca yazayım seks yapmak zulüm gibi. Eyleme odaklanamıyorum dokunmak ya da dokunulmasını istemiyorum. Bitse de gitsem modunda oluyorum. Kimseden bir şey istediğim yok ama beklenti olunca karşıdan böyle çuvallıyorum işte. Niye konu açtım onu da bilmiyorum. Yorumlarınızı merak ediyorum bu hususta. Sevgiler efem.
tükenmişlik sendromu der selam ederim

Merhaba hatunlar

zaman zaman hepimize oluyor. keşke 2-3 gün herşeyden uzaklaşma imkanınız olsa

zor bir durum. lohusa halimle Allah yardimcin olsun demek icin ugradim, ve bi tik ta vicdan ve merhamet diledim hem kocaniza hem size. esler arasi asssssiri acik sozluluk kirici, tuketici olabilir. dozaji iyi kurmak gerek, esinde kacirmis ama sen bi hayli kacirmissin, adamla daha fena nasil alay edilir bilmiyorum. ozur icin ariyo tekrar, kiskirtiyosun belli ki adam bu kez ozru kabahatinden beter moduna giriyo.

burn-out yasiyosun, cok belli. ama yardim aramak yerine durumlari daha da zorlastirmakla mesgulsun gibi.

Back