Tiktok rusları da taşmış gerçekten.

Hiç çaban yok mu gerçekten yoksa neden evliliği sürdürüyorsun sırf maddi sebeplerden mi ki ciddi bir sebep bilmediğimden soruyorum

Ben artık umursamıyorum bunu. Şu sitede konu açarken kendini en çok gömen üye benim ki bu konuda tevazu göstermeme lüzum yok. Bu sitede her türlü eleştiriyi alıp haklısınız aslında diyene de pek rastlanmıyor. Ki ziyadesiyle eleştiriliyorum. Buna itirazım da yok. Konu açma amacım zaten pelte olmuş zihnimde beceremediğim muhakeme yeteneğine destekle kavuşmak. Ama ne hikmetse tuhaf bir tepki alıyorum birçok kişiden. Ne yapayım madem bir dahaki konuyu kendim olmayarak sahtelikle yazayım.

Teşekkür ederim. Siz böyle hissedip yazmışsınız ama sayısı azımsanmayacak bir kısım üye de beni itici buluyor ki bu çok normal. İtirazım da yok. Ancak herkesin beni kayırdığı kısmına katılmıyorum. Genellikle sakin bir insanım ve eleştiriye de açığım. Bu yüzden sürdürülebilir diyaloglar oluyor konumda. Bu benim çok minnoş ve popüler olmamla alakalı değil. Kaldı ki zırt pırt konu açan ya da forumda her daim aktif olan bir model de değilim. Hiçbir üye ile samimiyetim yok. Ancak her açtığım konuda ne hikmetse şu cümleleri okuyorum :)

Çok çok haklısınız konuma yaptığınız yorumlarda. Bir şeyler yapmak lazım artık evet.

Ama güzel olan her şey kolaylıkla yollarına serilsin istiyorsun.
Yorulmuşsun, kolunu kıpırdatacak halin yok.
Kalan üç kuruşluk mecalin artık sadece evladın için var.

Benim tek sorunum bu nomu. Ben artık bunu anladım. Hiçbir şey yapmayıp her şey düzelsin istiyorum. Yılların yorgunluğu var, anlatamadığım birçok insanı yerle bir edecek bir sürü hatıra var. Ama bunlar bahane değil. Ben düpedüz oturduğum yerden feraha kavuşmak isteyen ve bunun için hep çevresini suçlayan bir dangalağım. Budur.

Gerçekten ciddi manada şu verdiğiniz örnek ile bir mi benim yaşadığım? Buna yürekten inandınız mı gerçekten? Kahvede oturup kadınları süzerse bu tacizdir, kadını aşağılamaktır. Pisliktir. Böyle bir adamla yapamam zaten. Internet ortamında zaten amacı memelerine bakılması olan bir kadının videosunu izlemekle, kanlı canlı bir kadına göz ile tacizde bulunmak aynı değil ve bittabi bu iki durumu karşılaştırma ve aynı görme gafletine düşmediğim için de ben cemile teyze değilim.

Idrakyollariiltihabi konuyu çok üzülerek takip ediyorum .
Sayfaları okurken gülünen şeylere gülemiyorum...
Her gün bir diğerinden iyi olman gerekirken gittikçe dibe batıyorsun.
Artık bir çare bulmalısın bu durumuna. Bak oğlun zaten yeterince zor bir bebek.
Bir de sürekli eşinle bu şekilde olmanızı algıladığı için bile düzelemiyor olabilir.
Yapman gerekeni çok iyi biliyorsun ve artık durmamalısın .

Nötr kalırdım. Kendimin ne olduğunu biliyorum bunu duymak beni kırmaz. Kaldı ki ben o kaslı adamlara bakıp hayal kuracak bir cins değilim. Dolayısıyla böyle bir şey de duymam. He duydum diyelim "aman totomun kenarı sen kendine bak" der güler geçerim.

Anlamadım ki beni mi sınıyorsunuz :) sevgili arkadaşım, binlerce üyenin olduğu sitede yer geliyor haftalarca tek kelam yazmıyorum. Bazen bir konuya cevap yazıp günlerce girmiyorum. Hiçbir zaman popüler olmak gibi bir amacım, bunun için bir gayretim olmadı. Ben burada yazıyorum ve insanların yardım etme çabasından, iyi niyetle yaklaşmalarından, benim ne zor zamanlarımda destek olmalarından çok memnunum. Birçoğunu da tanımadan isimlerini dahi bilmeden seviyorum. Ancak bunlar olurken hiç popüler olduğumu düşünmedim. İsmim, cinsim belli değil. Belki hayali bir karakterim. Burada popüler olmak bana ne katabilir yahu? Evet haz almıyorum çünkü popüler olduğumu düşünmüyorum. Beni itici bulan ve beni seven insanlar var. Bu kadar. Bundan ötesi yok benim nazarımda.

Anlıyorum belki de yardım etmek istiyorsunuz ama inanın tespitlerinizin birçoğunun gerçekle uzaktan yakından alakası yok. 32 yaşındayım ben yahu. Tek derdim içinde bulunduğum karanlıktan kurtulmak. Eğer çare olacaksa komple bu siteden gitmeyi de göze alırım siz bana popülerlik bilmem ne diyorsunuz. Gerçekten böyle düşünüyorsanız kendimi anlatmama gerek yok.

Elbette ilk benim aklıma gelmiş olamaz ama faydası yok diye ruhsal tedavinizi bi kenara itmeseniz, geçmişi irdeleyen, yüzleştiren, iyileştiren adını bilmediğim onlarca yöntemden birini çalışan bir uzman yardımı alsanız...

Böyle ayağa kalkarmışsınız gibi geliyor bana.

Bunu gerçekten yapacağım artık. Burada değil ama bir yerde mutlaka yazacağım. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Haklısınız. Ne yaşıyorsam kendi bezmişliğim yüzünden. Evet ağır şeyler yaşadım ama artık geride kalmalı. Zira bu kafayla ne boşanır ne insan gibi evli kalırım.

Türkiyenin en sıkıcı ilçesinde yaşıyorum hiç bi sosyal aktivitem yok dışarı cıkamıyorum terör bölgesi. Sosyal medya sadece. İnanın bazen şükretmeli insan. Tabiki yaşadığınız herşeyi bilemem herkesin derdi kendine ama kendinizi de şartlamayın bu şekilde.

Populer oldugunu dusunmuyorum. Seni cok aktif gormuyorum zaten forumda. Malum kakalarla basin dertte zaten Sadece gercekten guzel yaziyorsun. Okutuyorsun yazini. Normalde hic sevmem forumdaki uzun yazilari ama seninkileri bi nefeste okuyorum. Ve icimden istemsizce sana hak vermek geciyor :)
Guclu durmaya calisan bir kadinsin. Ama neticede sen de bir kadinsin. Naifsin, kirilgansin. Belki bunu dedim diye linc ederler beni de ama biz kadinlarin yaratilisi da boyle iste. Erkeklere gore daha zarif, daha duygusal. Mantikla nadiren hareket edebiliriz. Sen bunu zorluyorsun. Sen guclu olmak icin kendini zorluyorsun. Bu yuzden yorgun ve tukenmissin. Sal biraz kendini. Duygularini oldugu gibi yasa bence. Kasma bu kadar.
Seni tanimadan seninle dertleniyorum ben konularinda. Ozellikle oglunla ilgili sorunlarinda keske tanisiyor olsak da her gun 2 saat alsam elinden su sipayi da kadin dinlense diyorum. Ya da su kaka sorununu el birligiyle halletsek de rahat nefes alsa diyorum
Bence de artik harekete gecmelisin. Kendin icin, esin icin ve en onemlisi evladin icin.

Abla söylediklerinde haklısın ancak ben hayatım boyunca mücadele etmem gereken asıl mevzuyu öteleyip, başka alanlarda güçlü oldum. Asıl meseleden kaçtım her daim. Üstünü örttüm yok saydım. Bu yüzden birikmiş onlarca sorun ile güçlü ya da çalışkan olmanın bir anlamı olmadı. Evliliğimde de durum bu. Yapmam gerekeni yapmadım. Üzerime düşeni yerine getirmedim. Başka alanlarda tahammül gösterdim, başka kısımlarda fedakar oldum ama gerçekten yapmam gereken hep askıda kaldı. Bu bir alışkanlık mı, sorunlardan ya da sorumluktan kaçma şekli mi bilmiyorum. Ama gerçek bu.

Evet ben güçlü bir kadınım ama aynı zamanda gerçekle yüzleşip sorunlardan kaçmamayı tercih etmeyecek kadar zayıfım. Durum bu. Sadece tespit yapıyorum ama kendi adıma hiçbir çabam yok.

Evet gelişme olmuyor hep aynı yerdeyim çünkü aslında bir şey yaptığım yok düşünüp plan yapmaktan başka. Şuradaki birçok kadın benden daha aktif, daha cesaretli, daha dinamiktir. Beynim dışında çalışan bir uzvum yok. Mal gibi yaşıyorum işte. Plansız, amaçsız, isteksiz.

Bunu gerçekten yapacağım artık. Burada değil ama bir yerde mutlaka yazacağım. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Rica ederim bu platformda kimseyi yargılamak dalga geçmek,yaptığı hatayı yüzüne vurup sen kötüsün demek için üye olmadım. Zaten insanlar hatalarını dinlemeye değil bir tavsiye almaya geliyor. Wattpatt tam sizlik bir platform bırakın okuyucu kitleniz olmasın hayalet bir kimlikle kendi hayatınızdan dem vurarak karakterlere can verebilir onların yaşamasını istediklerinizi kaderini siz belirleyebilirsiniz. İnanın bu size iyi gelecek. Hem bilemezsiniz belki çok satan bir yazar olur çıkarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…