• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiktok rusları da taşmış gerçekten.

En büyük sorun maddiyat evet. Yok doktorla ilgisi yok. Terapist sadece zorlanmayacağı ve sıkılmayacağı saatlerde çalışın dedi öyle bir iş de bulamadım. Tam olacaktı bir iş son anda olmadı. Ben sanırım salmaya ve çaba göstermemeye fazla alıştım. Yeni anlıyorum.
Meslegın varmıydı, ne tur bir ıs arıyorsun. Keske hemen bir is bulsan o kadar iyi gelecek ki hem bu kadar incik cincık konusacak vaktinde olmayacak 😛

Çok komik gelecek size ama yarın sabah 6da uyanacağım ve sigarayı bırakacağım. Yapmam gereken ilk şey bu. Uykudayım uzun zamandır, uyanmam gerek hem gerçek manada hem mecazi anlamda uyanmam gerek.
Ne yapmalısın biliyor musun ? Bir blog açmalısın. Oraya da deneme yazıları yazmalısın. Ciddi bir kitlen olacağını düşünüyorum. Bak her şey bir şeyle başlar idrakçığım.
Evet evet kastettiğim big bang !
Senin de artık bir ittirmeyle , patlayıp parlamaya ihtiyacın var.
Artık seni tetikleyen bir şey lazım.
Ev arkadaşlığını yürütemediniz mi ? O zaman başka bir çare ara. Mesela ona bir süre ayrı kalmak istediğini ve evden ayrılmasını istediğini söyle.
Senin kocan bunu yapar. Bir bak bakalım ondan sonra nasıl hissedeceksiniz .

İki saattir eşimle konuşuyorum. Bana dedi ki ben hep sustuğum için kendini mükemmel sanıyorsun ama konuşayım madem. Bir kere bizim en büyük problemimiz maddiyat. Tek kişi çalışıyorum Oğlumuzu terapiste, kreşe gönderiyorum. İkimiz de günde bir paket sigara içiyoruz ve dolayısıyla başka lüksümüz kalmıyor. Alışveriş gezme vs gibi. Bunalıyorsun anlıyorum ama Allah aşkına bu durumu değiştirmek için ne yapıyorsun? Sigarayı bırakmamız lazım hatta bu şart diyorum bırakamıyorsun. Yahu ben sana kahvaltıyı birlikte yapalım derken temennim kadınlık hap da bana kahvaltı hazırla değil. Benim her gün dışarıda kahvaltıya verdiğim parayla birlikte gezeriz sen üstüne bir şeyler alırsın ama yok zerre fedakarlık yapmayıp sürekli söyleniyorsun her şeyden şikayet ediyorsun. Ben salak bir adam değilim. Ne beklediğini ne yapmadığımı biliyorum ama içimden gelmiyor artık yapmak. Zerre çaban yok zerre amacın yok. Şu evde bir kere bile benim her sabah yaptığım gibi altıda uyanıp aşkım tasarruf edelim evde kahvaltını yap demedin. Sigarayı bırakalım o parayla tatil yapalım demedin. Sadece söyleniyor ve şikayet ediyorsun. Evet çok bunalıyorsun evet hak ettiğin ya da istediğin hayat bu değil ama zerre çaban da yok dedi.

Epey sarsıldım ne yalan söyleyeyim. Şu an zihnimi toparlamaya çalışıyorum.

Esinin sonunda seni sasirttigina sevindim.
Bu neyi degistirir bilmiyorum ama anlattigin pasifligi beni bile sıkıyordu.
En azından adamda ışık varmış.

Ben en baştan beri evliligini bitirmeye.uygun şartların bir an önce olsun diye dua eden taraftaydım.
Hala öyleyim.
Ama bitince sen ne olacaksın onu merak ediyorum..
Mutlu olacak misin? Bunca zamandır eşinin yanlışlarının yada yetersizliklerinin arkasına mi saklandın? Yoksa gerçekten bu adam ruhunu mu emdi?

Fazla zeki değilim efenim. Belki farklı düşünüyor ya da algılıyorum olayları ama henüz insanlığa büyük bir katkı sağlayacak girişimim olmadı. Evrende kapladığım yerin bir önemi yok. Adama acımanıza gerek yok bu yüzden. Durmadan şikayet edip çözüm bulamadığım için bana acıyabilirsiniz mesela.
Size bolca çözüm sunulmuş bence onları dikkate alabilirsiniz :)

İki saattir eşimle konuşuyorum. Bana dedi ki ben hep sustuğum için kendini mükemmel sanıyorsun ama konuşayım madem. Bir kere bizim en büyük problemimiz maddiyat. Tek kişi çalışıyorum Oğlumuzu terapiste, kreşe gönderiyorum. İkimiz de günde bir paket sigara içiyoruz ve dolayısıyla başka lüksümüz kalmıyor. Alışveriş gezme vs gibi. Bunalıyorsun anlıyorum ama Allah aşkına bu durumu değiştirmek için ne yapıyorsun? Sigarayı bırakmamız lazım hatta bu şart diyorum bırakamıyorsun. Yahu ben sana kahvaltıyı birlikte yapalım derken temennim kadınlık hap da bana kahvaltı hazırla değil. Benim her gün dışarıda kahvaltıya verdiğim parayla birlikte gezeriz sen üstüne bir şeyler alırsın ama yok zerre fedakarlık yapmayıp sürekli söyleniyorsun her şeyden şikayet ediyorsun. Ben salak bir adam değilim. Ne beklediğini ne yapmadığımı biliyorum ama içimden gelmiyor artık yapmak. Zerre çaban yok zerre amacın yok. Şu evde bir kere bile benim her sabah yaptığım gibi altıda uyanıp aşkım tasarruf edelim evde kahvaltını yap demedin. Sigarayı bırakalım o parayla tatil yapalım demedin. Sadece söyleniyor ve şikayet ediyorsun. Evet çok bunalıyorsun evet hak ettiğin ya da istediğin hayat bu değil ama zerre çaban da yok dedi.

Eşiniz kendini bence çok güzel ifade etmiş ve haklı .sizde zorlamada olsa bir çabaya baslasaniz aslında .size de iyi gelecektir hem

Çok komik gelecek size ama yarın sabah 6da uyanacağım ve sigarayı bırakacağım. Yapmam gereken ilk şey bu. Uykudayım uzun zamandır, uyanmam gerek hem gerçek manada hem mecazi anlamda uyanmam gerek.
Günaydın dediğini yapabildin mi :) umarım ilk adımı atabilmişsindir. Sigarayı bırakmak güzel ve büyük bir adım.

Sana yapılması gereken de buydu.
Önceki mesajımda daha normal karşılamıştım durumunu çünkü bende zaman zaman böyle oluyorum diye hayatı fazla sorgulamaktan falan demiştim ama diğer konularına baktım biraz okudum falan.
Evet çok zor süreçler yaşamışsın ama benimde annemden yaram var, bende zor günler geçirdim ama asla kendimi bu kadar dibe çekmedim.
Her konunda kendimi yalnız hissediyorum,öldüm,bittim,hayatım bitti vs yazarak kendini sen hazırlamışsın bu hissizliğe.
Ve evet kibirlisin.
Hatalarını kabul edıyorsun ama düzeltmek için hiç çaban yok çünkü kaale almıyorsun önerileri...
Eşinin yaptıkları yanlıştır belki ama sende doğru değilsin.
Hiç bu kadar uzun yazmazdım ama sana kızıyorum ,sana da yazık etrafındaki insanlara da yazık gerçekten.

Çok mutsuzsun büyük ihtimalle. Ama neden hala devam ediyor o zaman bu evlilik. Ki senin için eziyetse neden seks yapıyorsun. Yapma... sanmıyorum ki seksi kocaya görev gören tuhaflardan olasın. Insan bu dünyaya ikinci defa gelmiyor. Bir gün bile ziyan etmeye gelmez.

Idrakcim esiniz sizden daha mi fazla kazaniyor? Siz sanirim anaokulu ogretmenisiniz degil mi? Su an rolleri degistirseniz, siz ise donseniz esiniz de bir sureligine evde dursa geliriniz dusecek mi? Oglak burcu oldugunuzu okudum oglaklar calisma hayatini sever. Esinizin soyledikleri feminist damarimi kabartti biraz. Yani daha da kiskirtmak istemem tabi ama ben gunde 14 saat calisiyorum ve kahvalti dahil butun ogunlerimi kendim hazirliyorum. Bunun icin kocaya ihtiyacim yok kocam olsa ve evde cocuga baksa uyuyan adami uyandirmam.

Simdi nairobi'deyim ve burada kenyali bir arkadasim var. Amerikada hukuk okurken 5 sene boyunca bir Turk kiziyla cikmis. New York'ta bir suru Turk arkadasi olmus kenyali avukat yakisikli zengin de bir bey. :P Bana dedi ki Turk kadinlari baya guclu ve acik fikirli. Ancak erkekleri biraz kendilerine bakmaktan aciz ve ana kuzusu buluyorum. Ingilizce agzin bal yesin diyemedigim icin "yes maybe" dedim.

Yani gercekten daha fazla kiskirtmak istemem ama yani bence haksiz biraz. Insan kendine kahvalti hazirlayabilir
Hicbir is, benim Afrikada gunde 14 saat tecavuze ugrayan multecilerle gorusme yapmam ve gunesin altinda multecilere tup gaz dagitmam dahil, hiperaktif bir bebeyle uyanik gecirdiginiz saatler ve Kaka temizlemek kadar zor olamaz bence sanmiyorum.

O yuzden Ben sizin ise donmenizin size iyi gelecegine inaniyorum. Ama esinizin cocuga bakmasi sartiyla. Bunu teklif etme ortaminiz varsa super olur bence. Bu mesaji esinize okutursaniz cok sevinirim. :)))

Benim tek sorunum bu nomu. Ben artık bunu anladım. Hiçbir şey yapmayıp her şey düzelsin istiyorum. Yılların yorgunluğu var, anlatamadığım birçok insanı yerle bir edecek bir sürü hatıra var. Ama bunlar bahane değil. Ben düpedüz oturduğum yerden feraha kavuşmak isteyen ve bunun için hep çevresini suçlayan bir dangalağım. Budur.

:)
Estağfurullah..
Hepimiz bir yerden tırmalıyoruz inan.
Kendinde daha çok güç bulacağın günler diliyorum..

İdrak’cım tüm duygu durumun, bezginliklerin, seksten soğuman, dokununca irite olman, bıkkınlığın normal noooormal normal. Ben kocam azıcık hastalansa veyahut kediye ilaç içirmekte zorlansam ellerimi başıma alıp tarlası yanmış köylü gibi dertleniyorum ki senin büyütmeye çalıştığın özel durumda bir çocuğun var. Kolay mı? Geçmiş konularına baktım hep yetişememe, becerememe korkusu, ruhen ve bedenen tükenme üstüne.

Sen kendin sağlıklı değilken, bu denli tükenmişken üzgünüm ne sağlıklı bir eş olabilirsin ne de çocuğuna sağlıklı bir annelik yapabilirsin. (Analığına lafım yok yanlış anlama) Bence çok önce terapiye başlamalıydın, bilmiyorum belki atlamışımdır destek alıyorsundur eğer öyleyse kusura bakma.

Eşinle olan duruma gelince boşan diyecek kadar bir vehamet göremediğim gibi eşini de buradan bakınca elinden geleni yapmaya çalışıyor gibi görüyorum.

Bir süre önce konu açmıştın hani buradaki kızlar gaz vermişti eşine farklı davrandın hatta güzel bir gece de yaşadınız. Mesela o durum değişebiliyor olmanızın, aslında evliliğin tamamen bitmediğinin bir göstergesiydi bence.

Ailelerle durumunuz ne bilmiyorum ama sana biri omuz verse, yardım etse biraz nefes alsan iyi olmaz mı?

Hay Allah razı olsun abla ya. Dilimde tüy bitti anlatamadım ben. Bu siteye geldiğimde ergenlikten çıkmak için çabalıyor saçma sapan aşk acısının dünyanın en büyük sorunu olduğunu sanıyordum. Büyüdüm, olgunlaştım ama her sorunu dağ gibi büyütüp içinde çırpınma huyum değişmedi.

Yazmak istedikten ve gerçek acıyı paylaşma isteği olduktan sonra çocukken yaşadığım taciz hakkında onlarca paragraf yazar, acıyı betimleme şekli ile herkesi de ağlatırım. Ama onu yapan ben olmam işte. Ben acımı bu şekilde yaşıyor, bu şekilde dillendiriyorum ama bu sahtelik değil onu anlatamıyorum.
Konu dışı ama zor çocuğu olanlar gerçekten hayata küsuyor herkes put gibi çocuk büyütürken 3-4 senedir çok yıpranmış olabilirsiniz onun için belki kapattiniz kendinizi bu derece. Benim kızım da çok zor bı çocuk artık hayattan kendimden nefret eder oldum biraz rahat olmakta fayda var gibi

Merhaba hatunlar
Ben yine devrelerimin yandığı, efendime söyleyeyim depresyondan depresyona sürüklendiğim bir dönemdeyim. Bir kenarda sessizce ölmeyi bekliyorum. Öyle ki markete gitmek bile zulüm geliyor.

Sevgili eşim çok uzun zamandır bu bahsi geçen uygulamada aptal aptal videolar izleyip zaman öldürüyordu. Neredeyse evdeki tüm zamanını bu programa ebleh bakışlarını dikerek geçiriyordu. Ben genelde kıskanç, kısıtlayan, benimle ilgilen diyen bir model değilim. Çocuğuyla ilgilendiği sürece ne yaptığıyla pek ilgilenmiyorum. Dün gece "lan bu zımbırtıda ne var ki bu kadar bakıyor dur bir yükleyeyim" diyerek yükledim programı. Tabi her türk kadını gibi ilk önce beyimin profiline girdim. Altı adet taş gibi Rus ablasını takibe almış. Açıkçası pek etkilenmedim. Ablalar da koca memelerini kameraya sokup dans ediyorlar. Efendime söyleyeyim popolarını arşa değdirmeye çalışıyorlar falan. O an verdiğim tepki "post ergen midir nedir" oldu. Konuyu açmadım bile.

Bugün sevgili beyim beni aradı. "tiktok hesabı açmışsın" dedi. Ben de "hee evet Rus poposu göresim geldi. Memeye aşerdim ondan açtım" dedim. Eşim kendini savunmaya başladı. "açıklama yapmana gerek yok" dememe rağmen. Savunmaya devam edince sinirlendim ve "yahu normal bir şeyse yaptığın niye açıklama yapıyorsun. İstediğini yap. Ben de kaslı rus abilere bakarım ne var bunda" dedim. Beyimiz delirdi. Ben sakince "yav normal bir eylem olduğunu savunuyorsan neye sinirleniyorsun ki" dedim.

Bir süre sonra tekrar aradı. Haklısın aptalca bir davranıştı falan dedi. Ben de "benim için fark etmez. En fazla beyni gelişmemiş koca adamın hala neler peşinde der geçerim, kıskanacak bir durum yok. O vücuda sahip ablalar sana baksın ben o gün boşarım seni zaten. Böyle mucizevi bir birlikteliğin arasına girmek istemem" dedim. Bu sefer de ne kadar geniş olduğumdan, bak burası çok komik kocamı elimde tutmaya çalışmamamdan falan bahsetti. Ben anırarak güldüm tabi. Bu son cümleyi hiç sarf etmedin sayıyorum, yoksa iyice soğuyacağım senden dedim. Kocayı elde tutmak nedir allasen. Gitmek istersen gidersin, kalmak istersen kalırsın. Bunun için bir çaba sarf etmeme gerek yok dedim.

En nihayetinde konuşma benim dünyanın en kibirli, en kendini beğenmiş insanı olmamla sonuçlandı. Yani adam Rus poposuna bakıyor ve suçlu yine ben oluyorum. Bu arada suçladığım ya da kızdığım da yok. O konuyu açmasa ben açmayacaktım bile.

Mütemadiyen bu dünyaya ne kadar daha katlanabilirim acaba diye düşündüğüm şu günlerde aptalca bir sebepten kavga edip, muhtemelen birkaç gün konuşmayacağız. İlgisiz, sevgisiz olduğum da vurgulandı bolca.

Aseksüel olmaya karar verdim mesela ama evlilik gibi bir engel var önümde. İçinde his barındıran hiçbir insani özelliğim kalmadı sanki. Oğluma olan sevgim ve merhametim dışında ki ona da tahammülüm azalıyor gittikçe. Ne sekse, ne karşı cinse ilgim yok. Kocam dahil. Bir garip ot gibi bir şey oldum.

Beyim son olarak "keşke kıskansaydın, en azından sevgi göstergesi" deyince hepten garip hissettim. Artık içimden kimseyi sevmek, ilgi göstermek, herhangi bir şekilde münasebet kurmak gelmiyor. Bilmiyorum aranızda böyle hislerden arınan, hiçbir şey hissetmeyen kişiler oldu mu. Kendi aileme bile sevgi hissetmiyorum sanki. Nötr vaziyetteyim her canlıya karşı. Ötelemeye çalışıyordum ama bu tikyok açığa çıkardı her şeyi.

Bunu açık yüreklilikle söylüyorum annelik hislerim dışında sevgi adına bir şey kalmadı içimde ya da ben öyle zannediyorum bilmiyorum. Açıkca yazayım seks yapmak zulüm gibi. Eyleme odaklanamıyorum dokunmak ya da dokunulmasını istemiyorum. Bitse de gitsem modunda oluyorum. Kimseden bir şey istediğim yok ama beklenti olunca karşıdan böyle çuvallıyorum işte. Niye konu açtım onu da bilmiyorum. Yorumlarınızı merak ediyorum bu hususta. Sevgiler efem.
Eşinize verdiğiniz cevaplar harika :)

Adamı haklı buldum rıza baba

Back